מתחילים את הטופ 16 : אולמפיאקוס VS מכבי

Thierry Henry

New member
מתחילים את הטופ 16 : אולמפיאקוס VS מכבי

שבוע לאחר טרואמת הגביע וההפסד המשפיל בגמר להפועל, מכבי תפגוש אדומה אחרת, אולימפיאוקס. לפני חודש שדיברו על אפשרות גדולה שמכבי ואולימפיאקוס ייפגשו היה הרבה באזז סביב העניין שכן מאמנה של אולימפיאקוס דאז, היה פיני גרשון מיודענו. בעיתוי קצת מציק מבחינת התקשורת, אבל אולי טוב יותר בשביל מכבי, פיני פוטר ויאנקיס מונה במקומו, היום, מכבי פוגשת אותו למשחק ראשון בשלב הטופ 16. המשחק הזה כמו כל במשחק על אדמת יוון צריך להיות קשה מאוד. מכבי אומנם רמסה והוציאה תסכול על ר"ג בליגה, אבל הנפש הפצועה של הצהובים מן הסתם לא התרפאה לא עדיין. וכמו בתקופה האחרונה ולמעשה בכל העונה, מכבי מגיעה בלי ניקולה הפצוע. צפוי משחק מעניין מאוד, מכבי מן הסתם תחפש נצחון שאולי יימחק טיפה את חרפת הרבע הרביעי. אז יאללה, בהצלחה למכבי!!

Thierry Henry

New member
אם מכבי לא תנצל את ההתקפה הרעה של היוונים

אז זה הולך להיות כואב מאוד. שיכניס כבר את כספי ואליהו, נמאס מהייבוש הסתמי שלהם .

בחiר חכם

New member
שיעמום תוצרת יוון

אני אמנם רועד כמו במשחק רגיל של מכבי אבל המשחק רדום. בסך הכל חוץ מהלפרין וכמובן מוריס אף אחד לא הגיע למשחק.

אחח אין לנו שחקן שלשה נורמלי אחד!

אם היה היינו מזמן במקום אחר, וגם בלוטנטל די חלש בזמן האחרון

מיטלוש8

New member
איזה משחק רע...../images/Emo10.gif

שתי הקבוצות משחקות רע, כדורסל שלא כיף לראות.. ומכבי עם המזל הרע שלה בזמן האחרון... עוד פצוע נכנס לרשימה...

Thierry Henry

New member
תפסיק לפתוח נושאים חדשים.

אני לא מתכוון לשבת כל היום ולשרשר הודעות שלך.

צדקתי.

חבר שאל אותי היום כמה יגמר אז אמרתי לו שבכל מצב הסקורר לא יעבור את ה75 וצדקתי. וגם זה רק בגלל רבע 3 פאנטסטי של מכבי.

Thierry Henry

New member
גועל נפש.

לא, הניצחון ממש לא מגעיל, להפך - נצחון חשוב מאוד. במיוחד לאור העובדה שיאנקיס כבר הוכיח שהוא עושה צרות באירופה כמאמן. הגועל נפש הוא על המשחק הדוחה של היוונים. הכיסוחים שלא זכו לשרקות, העבירות במטרה לפצוע, אותי זה מגעיל ומוריד את כל הכיף של המשחק. הפציעה של פייזר נראת רעה מאוד ולגארסיה שברו את העף 17 שניות לסיום. גועל נפש, מאמן מגעיל וקבוצה מגעילה. מזל שיצאנו עם הנצחון למרות הכל. שאפו להלפרין ומוריס, ממש two man show.

למעלה