מתחילים במועדונים.

TheWhiteTigris

New member
אם את לא מתחילה איתי...

אז את רוצה לדעת את מגוריי, ולהכין כלי שחיטה או ש...?
וזיון מוח, אבל הכניע אותך

y e g e r

New member
לא ענית לי

יש שני דברים שאם עושים אותם ממש אבל ממש טוב, מכניעים אותי זיוני שכל וזיונים באופן כללי ואני באמת בתולה.למה אף אחד לא מאמין לי אז תענה ואל תשחק אותה קשה להשגה "וואן ווי אור אנדר..."

TheWhiteTigris

New member
אני קשה להשגה, איזה כיף לי ../images/Emo3.gif

אז מה, שאני אמשיך לזייל לך ת'שכל?... אם זה מה שהופך אותי לקשה להשגה...
אז סבבה. נמשיך לזיין את השכל. אגב, הזיוני שכל שלך זקוקים לשיפור. תמשיכי להתאמן על מישהו אחר, טוב?

y e g e r

New member
מנסה להיות שנון?!

טוב חמוד עייפתי ממך,אתה משעמם נפגש בשמחות

מלחמת מינים אמיתית ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אהבתי!
הטיגריס הלבן- אני מסכימה איתך שיש פה פרדוקס תמוה, שלבחורה מותר להימרח על בחור ולבחור אסור להימרח על בחורה. מצד שני אתה לא היית שמח אם בחורה הייתה נמרחת עליך? ואל תהייה כל כך בטוח שכל בחורה שבחור היה נמרח עליה פתאום הייתה כל כך סובלת וצועקת הטרדה מינית. אגב, לזייל זה להפוך משהו לז"ל? :) ייגר- למה התכוונת כשכתבת שאת "בחורה מבורכת"?

TheWhiteTigris

New member
צ'מעי...

אם בחורה הייתה נמרחת עלי, ובהנחה שהיא לא נראית כמו כונפה ממאדים, ממש לא היה מפריע לי
אבל הנקודה היא, שברגע שבן יעשה משהו אסור - זאת "הטרדה מינית". וזה מה שאני מנסה להסביר יש אבסורד בהגדרה הזאת, בגלל שיש שוני בין המינים! מצידי, שיבטלו את זה, מה איכפת לי שבנות ימרחו עלי חופשי...
זה כמו שיהיה חוק "לבנים מותר לשדוד בנקים, ולבנות אסור". (דוגמא מומצאת לא הגיונית באותו רגע...

Lanni

New member
../images/Emo45.gif אני לא יכול שלא להסכים איתו..

אם המצב היה הפוך - בחור שבא וישר מחבק מישהי שהוא לא מכיר.. איזה צעקות של 'הטרדה מינית' היו נשמעות שם.. רבאכ, לפחות שיהיה לה הכבוד להודות בזה במקום להתחמק ולהגיד שזה לא הטרדה מינית.

y e g e r

New member
אני לא חושבת...

שאם בחור יחבק כך סתם בחורה ואז "יסביר" לה את המצב זה יחשב להטרדה מינית. ואני מבקשת להפסיק עם הפמניזם המחורבן הזה שכל דבר הכי קטן מצד גבר עלול להפוך אותו לאנס סידרתי.

Lanni

New member
ולי את לא חושבת, אבל זה המצב בחוץ

(ולהפך לא)

הממ

לא יודע אני מנסה קודם לפגוש אצלן את המבט בעיניים ואז ככה לראות כבר אם יש סיכוי בכלל..... או סתם כזה תוך כדי ריקוד אבל אני חיב לפגוש לה את העיניים ורק ככה אני יודע אם היא רוצה שאני ירקוד איתה... תכלס רוב הפעמים זה שהבנות יזמו משהו...

מועדונים --> אהבת חיי

כמה טיפים:
אל תשלחו חבר שידבר בשמכם ויגיד שאתם מעוניינים ואתם תעמדו לידו מחייכים כמו אידיוטים ...
אל תעמדו מאחורינו ותדחפו את אבריכם המוצנעים (או לא) אלינו - משתי סיבות: מי אמר שאני רוצה להרגיש אותך?? ואתה מאחוריי - איך אתה רוצה שאני אדע אם אני רוצה לרקוד איתך - אין לי עיניים בגב!!!!
אל תבואו וישר תחבקו אותנו!!!
אל תרקדו לידנו כמו אידיוטים תסתכלו עליי רוקדת!!! ועכשיו לעשה:
תרקוד איתי אבל לא דבוק לי לתחת!!! תעמוד מולי - אז מה אם אתה באמצע מעגל החברות שלי???
להחמיא - זה תמיד עובד עלינו - ומי שתגיד לו תשקר!!! הדרך הכי כובשת שהתחילו איתי - פשוט בא אליי החזיק לי את היד רקד איתי קצת ואמר לי שאני מסקרנת אותו ושאני מסתורית בעיניי פשוט ראו שהוא באמת התכוון לזה - בקיצור - תגידו בדיוק מה שאתם חושבים!!

אהה ושכחתי

בנות לא מתחילות עם בנים בד"כ אבל אם נרצה אתכם אנחנו פשוט נסתכל עליכם איכשהו בתקווה שתבינו

למעלה