מתחילים לארוז. מה הייתם מביאים מפריז?

מיתר44

New member
מתחילים לארוז. מה הייתם מביאים מפריז?

לו אין הגבלת משקל/מחיר?
 

mereng

New member
גבינות בכמויות מסחריות, מקרונים מעולים

פטה של ערמונים מהשוק
כוסיות של פונדו שוקולד מהחנות שמתמחה בפונדו
 

מיתר44

New member
גבינות בתכנית. מקרונים - חבלז

הכי וממש מורגש ההבדל לאכול בחנות. פייר הרמה מאשר להחזיק עד 4 ימים. גם המיל פיי הכי הכי הוא זה שאוכלים על הרגע.יש למישהו מכם מושג איך להביא כבד אווז שלם קפוא. היכן לקנות?נביא גם יין וגם נקניקים. מה עוד?
 
כבד אווז עולה כאן 220 ש"ח לק"ג. לא בטוחה שבפריז

זול יותר. הרעיון הוא להביא דברים שאי אפשר לקנות בארץ, גם אם בארץ טיפה יותר יקר. אני מביאה חמאות משובחות כולל חמאה מלוחה מנורמנדי, צפרדעים, ברווזים, גלילי חמאת אסקרגו קפואים וכו'.

קפואים אני מביאה בצידנית רכה בתוך תיק או מזוודה.
 

Vavushka

New member
את הגבינות אסור להעלות איתך למטוס

שימי את הגבינות במזוודה שאתם מוסרים. אנחנו ניסינו לעלות איתן בתיק הקטן והחרימו לנו את הגבינות הרכות יותר.
 
שום דבר מאכל או שתייה אסור להעלות למטוס למעט

פריטים שנקנו בדיוטי פרי אחרי הבידוק הבטחוני.
 
מה שאמרתי לעיל מתיחס לקבינה. במזוודה לבטן המטוס, מה שאתה

רוצה, מבחינת היציאה מצרפת. יש כמובן חוקים שונים של משרד החקלאות בארץ לגבי הכנסת פירות וכו' אבל זה סיפור אחר ואיני בקיאה בו. מביאה מה שבא לי, מקסימום יחרימו.
 

mereng

New member
אני מוכנה להיות קליינטית טובה לכל דבר צמחוני שאתה מביא


 

salo22

New member


מוצרי כבד אווז חפש ב Duberent, תתיעץ איתם מה ואיך, באופן כללי יש את הצידניות ה"תרמיות" ששומרות על הקור ולי זה עבד טוב מאוד בנסיעה שתיים עם שילוב מוצרים קרים\קפואים, אבל לא מוצרי כבד אווז.
אם אתה בעניין חרדלים, כמובן Maille Boutique, לא קונה בעצמי אבל יש אנשים שמכורים לתוצרת, יכול להיות שגם אתה הזכרת את החרדלים שלהם בעבר.
גבינות מ Dubois, הייתי מביא מזוודה של עיזים וקומטה, ממשיך משם לפשוט על המדפים של G Detou עם שני שקי 3 קילו של ולרונה, למרות שאם אני זוכר נכון אתה לא כל כך בעניין חומרי גלם "מתוקים", אבל עדיין החנות הזו היא מערת עלי באבא עמוסת דברים מעניינים מאוד. אם הייתי מצליח לשים יד על מחיות פרי של בוירון או יצרנים צרפתיים מעניינים אחרים, משימה לא פשוטה, בהחלט הייתי מכניס אותם קפואים וגם יופי של קרחוניות, אולי יש ב G detou, גם דובדבני אמרנה בזול אפשר למצוא שם, גם קופסאות פטריות מיובשות ז'ירול ו cepes, למרות שגם ראיתי פה ושם בארץ, המחיר שם טוב הרבה יותר וזה לא תופס כמעט משקל במזוודה.
מוצרים מחבל הבאסקים - אצל Pierre Oteiza , יש להם נקניק ברווז די נדיר ועוד כמה מוצרים מעולים "שנבחרו בקפידה" בחנות הסימפטית שלהם. בשביל שרקוטרי כללי ופטה מעניינים, gilles verot, גם משם הייתי משנורר כמה דברים.
הייתי מקפיא מדגייה טובה באחד השוקים לנגוסטינים, רות תגיד גם רגלי צפרדעים

כמעט שכחתי, אם אתה בענייני חמאה ובכל מקרה ברור שאתה גם מסתובב בגלרי לאפייט גורמה, אל תפסח על החמאה של Bordier, רגיל ובטעמים, את היוזו וזאת עם אצות אני מאוד אוהב.
אפשר להמשיך עוד הרבה - אם תקציב הוא לא בעיה, מזוודה אחת של סוכריות קרמל מנגו פסיפלורה מג'נאן או גאגן איך שאתה נדמה לי קורא לו ועוד מזוודה עם פרלינים שלו ושל פטריק רוג'ר פלוס טבלאות שוקולד של רוג'ר, שלי הן מאוד טעימות ומיוחדות למרות שלא יודע מה בדיוק מקור השוקולד. ריבות ? אנשים יודו לך מאוד עבור מתנה כמו ריבה של CHRISTINE FERBER " הן נפלאות אבל יקרות מידי, אפשר למצוא ריבות מעניינות לא פחות גם בחצי מחיר.
 

מיתר44

New member
עשיתם רשימה רשימה. תודה.

רגלי צפרדעים, היכן לקנות? קפואים?חמאה, להקפיא לפני הנסיעה?
 
קפואים באחת מחנויות פיקארד שהן רשת

רק של קפואים. אין להשיג טרי. שם גם תמצא את חמאת האסקרגו בגלילים ירוקים שמתאימה לצפרדעים.
חמאה אני מקפיאה וזה מחזיק שנים בפריזר.
כנס לאתר PICARD ותבדוק איפה החנות הקרובה לך. יש עשרות. אגב, לא כולן מחזיקות צפרדעים אז שווה לצלצל ולברר אם יש גרנוי.
 

מיתר44

New member
כבר היינו בחנות של הבסקי

ורכשנו שם מספר מוצרים מעניינים כולל גבינת עזים צהובה קשהסלמי ברווז וז׳מבו. לקינוח אכלנו לראשונה בחיי סנדביץ פטה פוא גראבבגט טרי ושתינו מיץ תפוחים בסקי. זה במקום השווארמות שמציעים בסימטאות הגדה השמאלית.

 
מחיר ממוצע בשבוע ה44 של השנה אצל משווקי דגים בלונדון

15 איורו לדגים בין קילו ל2.5 קילו.
המחיר בעד הבית בערך פי 3+
בחנויות מובחרות בפריז 25 איורו לקילוגרם.
בשווקי הדגים היעודיים הרבה פחות.
עדיין לא הייתי סוחב רק ביגלל המחיר.
 

pont neuf

New member
טורבוט דג מדהים !!!

הרבה יותר... אנחנו שילמנו 34 יורו לקילו... בכל זאת הפרש ניכר
 
למעלה