מתחילים לארוז. מה הייתם מביאים מפריז?

טורבו ודובר סול. שניהם מיובאים ושניהם נפלאים.

ברור שיש הפרש במחיר, כמו בכל הדברים, ועדיין אני אעדיף להביא משם דברים שבכלל אין בארץ.
 

נחשונת

New member
מה להביא מפריז?

הבעיה הגדולה היא מה לא להביא. הבחירה ממש קשה.

לפני הכל - יין , במגבלות המכס לצערי. לפחות בורדו מובחר , בורגונדי מובחר ואלזסי בציר מאוחר לקינוח.

גבינות כמובן. כמה יותר ככה טוב. קממבר, ברי, בורסן, גבינות כחולות , אמנטל, גרוייר וגם קרם פרש. כל מזה ניתן להשיג כאן בטיב טעם ועוד חנויות, אבל יקר מאד.

אני אישית הייתי קונה כמה אריזות של פונדו מוכן להכנה תוצרת שוייץ.

שרקוטרי כמובן מכמה סוגים.

ערכה מוכנה להכנת שוקרוט. הכנתי כמה פעמים - תענוג צרוף.

מקרונים ממרתף האוכל של גלרי לפייט הסניף הראשי ולהזהר שם לא לקנות את כל ההיצע.

נסיעה טובה
 

יצורה

New member
אם את בעניין - דפי עמילן לממתקים

אמורים להיות ב G detou, לצערי לא הצלחתי למצוא כאלה בארץ.
 

מיתר44

New member
תודה לך ולשאר המציעים

היינו בחנות המדוברת בחיפושנו אחרמיני קמח מעניינים והתאכזבנו. זוהי חנות שהיא גן עדן לקונדיטור ושוקוליטייר ואני אופה לחם חובב. הבאתי תבניות וקלפים. מצאתי סוגי קמח אורגניים והעיקר: מבחרגבינות, נקניקים ופאטה כבד אווז. בנוסף הבאנו חלזונות קפואים ומספר סוגי חמאה וגםמלח :) אגב, הגבינות הקשות עברו במטען היד אבל- אריזות הואקוום נבדקו בקפידה. וגם- לא יכולתי להתאפק ורכשתי יין בוטריטיס אלזסי שילווה את הפאטה. לבסוף : מי שירצה המלצה לדירה - בפרטי.
 
למעלה