מתחילים שוב.
(עוד שבוע וחצי)

ליברה*

New member
תודה סוכריה, מסתבר שאם אני נכנסת

דרך דף הבית של MSN, הקישור הזה פשוט איננו. ניסיתי עכשיו דרך תפוז ולראשונה מצאתי אותו. מנסה עכשיו שוב. ותודה על ההיענות.

אפרת**

New member
עמית

מטרודין HP וגם פוסטימון עד כמה שאני יודעת ניתן להזריק תת עורי. אבל כדאי לברר את העניין לאשורו. למה לא גונאל אף? ואגב מטרודין פוסטימון או גונאל אף הם FSH ללא LH

היי עמית:

אלו בשורות טובות. לגבי הרכב המטרודין, אין לי מושג. אני בהפריה קיבלתי את המטרודין HP, והוא השפיע עלי יפה. מאחלת לך הרבה הצלחה לשנה החדשה, ומקווה כי בקרוב נועם תכניס את ה"קולולו" המפורסם שלה. סיגל

עמיתי יקירתי

בהצלחה בטיפול החדש. מי יתן והשנה החדשה תביא איתה בשורות טובות מטרודין הוא FSH ונדמה לי שגם כמות מזערית של LH. שוב בהצלחה גדולה לכם זוהרה

מירה@

New member
היי עמית

קודם כל,המון המון בהצלחה. בנוגע למטרודין-אני הזרקתי מטרודין HP תת עורי,קרי לבטני נוספו שלל נקודות אדומות. כך שאת יכולה להרגע ולהזריק איפה שבא לך(בטן,זרוע,ירך וכו) ד.א. המעבדה באיכילוב עובדת בחול המועד? מירה(פעם מיקה)

עמית@

New member
היי מירה, מה שלומך? ../images/Emo13.gif

המעבדה באיכילוב עובדת החל מה20 לחודש. את מטופלת האיכילוב?

מירה@

New member
לא אני לא

מטופלת באיכילוב. סתם עניין אותי היות ואני מטופלת בהדסה הר הצופים ושם המעבדה לא פועלת בחול המועד. אני החלטתי לקחת קצת חופש בחגים,בעיקר בגלל העובדה הזו. (מה גם שהמחזור שלי נתון לחסדי הארגסט) מירה

עמית@

New member
גם שלי, לכן אני מתזמנת אותו בהתאם

למעבדה
מנפלאות ה"טבע"

מירה@

New member
הפחד שלי

שה SO CALLED טבע לא יחליט להפתיע אותי ובניגוד גמור לכל התכנונים יגיע בעצמו ובמלוא עוזו,דווקא כשזה לא יתאים נפלאות דרכי ה"טבע"... מירה

עמית@

New member
אכן- (ברור לך הרי שזה מה שיקרה) ../images/Emo3.gif

מקווה בשבילך שלא. וגם מקווה בשבילך שאחרי החופשה יגיע כבר הריון תקין. סבלת דייך

שחר חדש

New member
עמיתוש,

לא מבינה את כל "המילים הגדולות" האלה (ארגסט? איקסי? מה זה?). אבל אני רוצה לאחל לך
ולהגיד כיפק הי לטכנולוגיה הרפואית שמאפשרת לנו לפצות על המכשולים בדרך אל האושר.

עמיתי, המון המון המון בהצלחה ../images/Emo45.gif

טיפול חדש, שמביא איתו תקווה חדשה לשנה החדשה שולחת ברכות שהמתנה
היפה מכולן תגיע לפתח ביתכם ושנשמע פה הרבה קולולו בקרוב מחזיקה אצבעות
מרב

פנינה ו

New member
עמית ../images/Emo23.gif

אני רואה שכולם כבר כתבו לך תשובות על מטרודין אז אין לי מה להוסיף רק לאחל בהצלחה בטיפול הקרוב, ושיהיה האחרון והמוצלח!! פנינה

עמית י מחזיקה חזק חזק ../images/Emo45.gif

הלואי שתפתיעי אותנו אם איזו בשורה משמחת ... בקשר למטרודין הוא עשוי משתן של נשים ויש מטרודין מזוקק HP ויש שאינו מזוקק ההרגשה של החומר זאת אותה הרגשה כמו פרגונל מאחלת הצלחה ! יונית החיננית !

יפעתי&

New member
עמיתוש שיהיה ../images/Emo57.gif ../images/Emo50.gif ../images/Emo57.gif

מחזיקה לך אצבעות שהפעם ייקלט ובקלות...

למעלה