מתחילת ההתנתקות

רולדההה

New member
לא מסכימה. ../images/Emo98.gif

כן, יש חלק בציבור הדתי שהוא מופרע, אידיאולוגי יתר על המידה, מקדש אדמה ולא אדם ומאזין רק לדעתרבנים. כמו כן, יש גם דתיים נהדרים שעוזרים, תורמים ועושים רבות ונצורות למען המדינה. קח לדוגמא את שותפו של אבי. הוא עצמאי, צעיר ודתי. נשוי ונולדה לו לא מזמן ילדה קטנה ונהדרת. הוא מ"פ של פלוגה שלחמה הרבה בשכם, עושה 70 ימי מילואים ולפעמים גם בחגים ובחופשים - בתפקיד הכי קרבי שאפשר. חיילי היחידה שנפצעו בפיגוע במועדון היו מפלוגתו. כן, הוא דתי-לאומי, והוא אחד מבני האדם הטובים, הכנים ואוהבים שיצא לי להכיר. או משרת את המדינה בנאמנות, עושה מילואים בכמות ובאינטנסיביות בלתי נתפשות והוא שומר חוק, משפט וצדק. יש אנשים חארות במגזר הזה בדיוק כמו שיש אנשים נפלאים.

שמעי

גם לי יש כמה חברים דתיים, שלושה אם לדייק. אחד קצין בדרגת סגן ובקרוב סרן, והשניים האחרים לפני גיוס. זה לא משנה את העובדה שיש אלפי דתיים שעושים שירות מקוצר (מאוד מקוצר) ואלפי (רוב) דתיות שבכלל לא מתגייסות. זה גם לא משנה את העובדה שרוב החיילים הדתיים שהולכים לישיבות הסדר גם יסרבו פקודה אם זאת לא תהיה לטעמם (לעומת מה שהוכח כבגידה של בודדים בשמאל). חוץ מזה, לא התייחסת לכל מה שרשמתי, רק לחלק על הצבא.

תקשיב

המגזר הדתי מתגייס עושה שרות לאומי עושה משהו תורם את חלקו למדינה באיזה שהיא צורה אז אל תבלבל את המוח שרוב הדתיים הסרבו פקודה כי בנתיים השמאל סירב פקודה וזה עוד טייסים ואני לא מכיר במגזר שלי משהו שלא יבואו לו לעשות צבא בגלל שהוא לא רוצה אבל אני מכיר מספיק אנשים חלונים שלא בא להם לעשות צבא

תקשיב אתה

אלפים מהמגזר הדתי עושים שירות של פחות מחצי מהשירות של אחרים (כלומר 16 חודשים במקום 36 חודשים) ושירות לאומי זה לא שירות צבאי. בינתיים במכתבי הסירוב של השמאל היו הרבה פחות חתימות מאשר במכתבי הסירוב של הימין. הטייסים אמרו שיסרבו פקודה אבל ברגע האמת אף אחד מהם לא סירב. בהתנתקות היו 6 סרבני פינוי ומתוכם 5 דתיים, אז אל תזיין לאף אחד את השכל עם החוסר ידע או חוסר הכרה במציאות שלך!

אתה יודע מה ההבדל בנינו

שאתה עוד לפני צבא ולא יודע כלום ואני אחרי צבא איך אומרים שתגדל תבין והחיילים שסרבו פקודה זה חיילים שלא יכלו לראות שאנשים מגורשים מהבית כי הם חשבו על ההורים שלהם והאחים שלהם אתה חושב מה שאתה רושם פה צריך להגיד אמן אבל ההפך הוא הנכון אתה זה שלא מבין כלום יא פישר שכמוך

אתה יודע מה ההבדל האמיתי?

אני לא סלקטיבי כמוך. מאה פעם אמרתי לך שאני כבר 3 שנים על מדים, אבל זה לא מסתדר לך עם הטיעונים אז אתה מעדיף לא להתייחס. בקיצור, בגרות נפשית אין לך ולכן זאת ההודעה האחרונה שלי אליך, לבינתיים. דבר ארון, אם יש לך משהו לומר לי, תהיה גבר ותרשום את זה על גבי הפורום ואל תרוץ להודעות הפרטיות כמו שאתה עושה כרגע.

One Echoe

New member
אני לא מסכים,

אבל אני רק רוצה להוסיף שלמדנו על הדתיים שהם נגד הומואים גם, כולם. למה? כי זה נגד חוקי הטבע..פחח.

One Echoe

New member
זה אחד המשפטים,

הכי גועליים שאפשר לשמוע מהם. כמו ש SNOOP אמרה " אפשר להחזיר אותם למיטבם ". כאילו היא קובעת מראש מה זה המיטב. כשהיא בעצם מתווכחת עם האלוהים שהיא מאמינה בו, אם מסתכלים מהראות שלה. כאילו שטבעי שאנחנו מדברים כאן מול המחשב. כאילו שטבעי שיש אוטיסטים בעולם. כאילו שטבעי שבחורה לא תגע בגבר עד החתונה

עזוב אחי

הם מתייחסים להומוסקסואליות כאילו זה מחלה. מי הם שיקבעו לבן אדם עם מי להכנס למיטה??

למעלה