מתחיל ה25k wpt, הימורים מישהו?

shaywh

New member
מתחיל ה25k wpt, הימורים מישהו?

הפעם בשביל האתגר, אולי בטווח הארוך נתחיל פרופס על זה. אני אומר ש- נגראנו לא שורד מעבר ליומיים, כנל הלמות' ואיסטגייט וקאדה ואייבי. גם מיניירי ומרסייר לא. כן יעברו- אלקי וטימושנקו וסטרן ודניס פיליפס. וסקוטי וין.

Harleydude

New member
זה כזה הגרלה...

ועדיין לא הייתי מהמר נגד נגרנו או הלמות' או אייבי

Kgt1

New member
מה הלמות' בעצם עשה טוב בפוקר בשנים האחרונות?

היה לי דיסקוס על השחקנים אמש בחבר'ה, והגענו למסקנה שרובינו שחקנים טובים ממנו.

Kgt1

New member
ואיגור בטח יגיד שאני דונק, מה שנכון, אבל גם

הוא.

Harleydude

New member
הלמיות'

די גרוע, לא מתווכח אתך. אבל בטורנירים הוא עדיין מביא ריצות לא רעות והמשחק שלו, שהוא אמנם צפוי ומוכר כ''כ עדיין עובד בטורנירים מדי פעם, לא מזמן הוא היה בפיינל טייבל בשוטינג סטאר או משו כזה. קיצר, הוא מסוגל לשבת וקפל עד הפיינל טייבל של WSOP 2015 אז אני לא מספיד אותו בטורנירים.

Harleydude

New member
בדיוק

בגלל זה בדונקמנטס לפחות אני לא מוחק אותו , בכל השאר אני מוכן לשים כסף שהוא לא מנצח 200NL אונליין.

2המרפא

New member
אתה דונק אבל למה אני? כי אני חושב ש89 זה נאטס

ואני מוכן להשוות דחיפות עם זה ולעשות 6בטינג לאול אין?

Kgt1

New member
דווקא זה מה שהופך אותך לכישרון הלא מנוצל שאתה

הצלחת להצחיק אותי...../images/Emo13.gif

"הגענו למסקנה שרובינו שחקנים טובים ממנו."

Kgt1

New member
צב מה קורה לא ראיתי אותך מאז שחזרתי, הבאת כבר

מליון הביתה?

going2

New member
הוא כמעט תמיד מגיע לקאש במיין אבנט

כלומר הוא עובר מעל 98% מהשחקנים שהתחילו והתוצאה הכי גרועה שלו בWSOP הייתה 6 קאשים. עכשיו אפילו שהוא משחק בערך כל טורניר של הולדם עדיין לסיים עם מאזן חיובי++ אחרי דמי הכניסה זה גם מרשים. אני לא חושב שהוא ברמה של שאר ה"סטארים" ואני לא חושב שהוא אי פעם יגיע לפיינל טייבל, אבל אתה צריך לזכור שבכל טורניר הוא המטרה של כולם ורוב השחקנים גם ישחקו בשביל להכניס אותו לטילט (זה לפחות מה שרואים בטלוויזיה). זה שהוא לא יודע לשחק קאש אני מסכים, אבל אם אתה באמת חושב שמישהו מישראל יותר טוב ממנו אז אתה חי בסרט, אם אי פעם תעבור את המיליון דולר ברווחים אז תתחיל לדבר.

Kgt1

New member
רק 2% זוכים בפרסים במיין איבנט?

הוא כל כך לא ברמה של השחקנים הטובים שזה מדהים.

going2

New member
למי אתה משווה אותו?

כל שחקן שתשווה לפיל אייבי או לאנטוניוס/נגראנו יראה כמו פיש אז זה לא חוכמה להשוות אותו מולם. אני דווקא חושב שבטורנירים גדולים עם הרבה שחקנים "גרועים" יש לו יתרון על פני שאר הפרו, ואפשר לראות אפילו שכמעט אף פרו לא מגיע רחוק בME. משהו כמו פחות מ10% זוכים בפרסים, אבל הוא כמעט תמיד מגיע רחוק במיין איבנט, ואני לא חושב שיש פרו אחד שמגיע פעם אחרי פעם רחוק כמו שהוא, שלא לדבר על זה שהוא רביעי אחרי אייבי, נגראנו וגולד (שזכה רק בטורניר גדול אחד....) בפרסים מטורנירים.

"אני לא חושב שהוא אי פעם יגיע לפיינל טייבל"

אתה יודע שהוא מחזיק ב-11 צמידים של WSOP ב-HOLDEM? שהאחרון מביניהם הוא רק לפני שנתיים...

Kgt1

New member
זה היה ב-2007 אבל מי סופר שנים ../images/Emo3.gif

הוא דונק, נקודונק. :)

בוא נעשה התערבות -

לפני כל טורניר הולדם שהוא משתתף בו תבחר כל שחקן שאתה רוצה שמשתתף בטורניר הזה. אני שם 10$ שהלמות' מסיים לפני השחקן הזה. הולך?

going2

New member
התכוונתי לפיינל טייבל של המיין איבנט

בטורנירים "הרגילים" אין לי ספק שהוא עוד יגיע לפיינל טייבלים שם וגם אולי יזכה וסיבה אחת היא בגלל שהוא משחק בכל טורניר הולדם שיש בWSOP (גם בכאלו עם 100 שחקנים רשומים)

למעלה