מתחיל ה25k wpt, הימורים מישהו?

כמו שאמרתי -

are u willing to put your money where yout mouth is? תבחר כל שחקן בכל טורניר שהלמיות' משתתף בו, אני שם 10$ שהלמיות' מסיים במקום טוב יותר מהשחקן הזה... מה אתה אומר?

going2

New member
זה לא חוכמה

זה הימור לגבי כל שחקן בטורנירים, אין לי בעיה לשים גם 100$ בטורניר האדס אפ או קאש, אני שם על פיל אייבי/אנטוניוס/דואן ואתה על הלמיות ונראה מי יזכה :) בטורנירים של wsop יש כל כך הרבה משתנים מעבר לרמה של השחקנים במיוחד עם כל כך הרבה שחקנים לא ידועים...

עשינו עסק

בטורניר הבא שמשתתף בו הלמיות' ואייבי/אנטוניוס/דוואן אתה שם 10$ על אחד מהם ואני על הלמיות'. הוגן?

going2

New member
לא לא

אני מוכן לשים על משחק קאש לא טורניר אלא אם כן זה טורניר של 9 שחקנים או איזשהו טורניר אול סרטס. אני מוכן לשים 10$ על PHS עונה 7 שפיל הלמיוט יוצא מופסד נגד אחד מהשחקנים (לא משנה מי)

לא אמרתי שהוא שחקן קאש בין הטובים בעולם

אבל הוא ללא ספק שחקן טורנירים ההולדם הטוב בהיסטוריה. ואנטוניוס ודוואן היו מתים להיות שחקני טורנירים טובים כמוהו. מה לעשות, קאש וטורנירים זה שני משחקים שונים לגמרי ויש מעט מאוד שחקנים שטובים בשניהם. בכל אופן, קצת מוזר לשמוע מפי אנשים שאומרים ש"אני לא חושב שהוא ברמה של שאר ה"סטארים" ואני לא חושב שהוא אי פעם יגיע לפיינל טייבל" או "הגענו למסקנה שרובינו שחקנים טובים ממנו" לא מוכנים להמר נגד "חובבן" שכזה כשאני נותן להם לבחור כל שחקן שהם רוצים בעולם.

Harleydude

New member
אממ

אנטוניוס אמר שהלמיות' הוא בדיחה (במילים האלה בדיוק) ודוואן לא משחק טורנירים (עכשיו כן כי פול טילט מכריחים אותו אבל הוא שם ***) אז אנ'לא חושב שהם "מתים להיות שחקני טורנירים טובים כמוהו".. פאק אני אפילו ארחיק לכת ואגיד שלא אכפת להם להיות שחקני טורנירים מזעזעים כי פשוט לא אכפת להם. הם לא אוהבים פוקר בסגנון הזה, בין אם זה נכון או לא זה דיון נפרד, זכותם. מסכים איתך שהלמיות' הוא שחקן טורנירים אדיר, אין ספק, אבל שחקן פוקר OVERALL אם ניקח טורנירים + קאש + משחקים אחרים חוץ מהולדם הוא לא שווה הרבה ביחס לאנשים שמפורסמים באותה מידה ואפילו קצת פחות. ד''א אם אתה רציני לגבי ההימור שלך אני לוקח 10$ ואני אקח את נגראנו סתם בשביל הפאן :)

2המרפא

New member
דוואן לא משחק טורנירים או די זורק כשהוא כן

תחשוב על זה ככה, בשביל לעשות מיליון דולר בWPT הוא צריך לשבת ולשחק טייט במשך שלושה ימים עם כל מיני אידיוטים. כמה זמן לוקח לו לעשות מיליון אונליין בקאש ממשחק שהוא אשכרה נהנה ממנו?

התגובות שלכם מתסכלות אותי.

להגיד שהוא לא משחק טורנירים זה עובדתית לא נכון. די זורק שהוא כן - נו באמת? לא נראה לי שאתה מאמין בזה... אני מעריך שכל הרווחים שלו בקריירת הפוקר הם כמה מיליוני דולרים, כך שאני בטוח שאם לדעתך כל מה שצריך כדי לזכות במיליון דולר ב -WPT זה לשבת ולשחק "טייט" נגד אידיוטים במשך כמה ימים הוא היה עושה זאת בשמחה רבה...

2המרפא

New member
ברור שלא, אבל תחשוב שהסיכוי לקחת WPT

אפילו לשחקן על הוא לא כזה גבוה, אז לשחק 3-4 ימים 12 שעות בשביל סיכוי מועט לקחת מיליון דולר? לא משתלם לשחקן כמוהו פשוט לשבת ולשחק קאש איפה שחלק מהקופות מגיעות לגדלים יותר רציניים ממקום ראשון בWPT?

Harleydude

New member
חבל שאתה מתייחס ככה

להודעות בדיון כשאני באמת מגיב לך ברצינות וסה''כ מנסה להציג דעה שונה משלך. ובתגובה לנושא, או להודעה האחרונה בשרשור - לדוואן יש איזשו אדג' במשחקי קאש, מה שהופך אותו לשחקן מנצח. זה הרבה יותר +EV בשבילו לשבת במשחק שבו כל החלטה שלו מתורגמת ישירות לכסף של כמה באי אינים לWPT מאשר לחכות 16 שעות לבאבל. מה גם, שכמו שאיגור ציין , הוא הרבה יותר נהנה מזה ואוהב את זה, זה פוקר בשבילו. פטריק לא מזמן אמר שאין לו יותר סבלנות לטורנירים והגורם הכלכלי נמוך יותר ממה שהוא עושה בקאש אז הוא גם ד''א בקושי כבר קופץ לטורניר ופעם היית רואה אותו ה-מ-ו-ן. זה פשוט דוואן ואנטוניוס, דניאל למשל אמר שהוא מת על טורנירים והוא נהנה מהם מאוד והוא ימשיך לשחק אותם תמיד. כל אחד והנישה שלו למשחק ומה שעושה לו טוב\כסף. אפ'חד לא אומר שנישה אחת עדיפה על השניה. כל מה שאנשים אומרים פה זה שאל תשים את הלמיות' בקאש מול התותחים וככה גם אל תשווה את דוואן. וכשאמרת ש"הוא היה מת להיות תותח כמו הלמיות' בטורנירים" כל מה שניסיתי להגיד לך זה שוואללה לא, לא מעניין אותו כ''כ. יש בדיוק WPT אחד איתו כשהוא היה ילד ואני יודע שהוא שיחק באחד הPCAים ובשניהם ד''א הוא די זרק למרות שהגיע עמוק ו-ז-ה-ו. רק עכשיו שהוא קיבל את החוזה מטילט הם מכריחים אותי בשביל טלויזיה ופרסום. זה פשוט לא כוס התה שלו.

going2

New member
ולא לשכוח שהוא הרוויח

מעל מיליון דולר רק מטורנירים.

Harleydude

New member
הסיכוי להגיע לפיינל טייבל במיין אבנט

גם אם אתה הבן של אייבי + הדודן של צ'יפ ריס + אח של דויל בו זמנית הוא קלוש ביותר. באיזושהי נקודה בטורנירים אלמנט היכולת פוחת ואלמנט ה"עד כמה אתה רץ טוב היום" שולט. גם אם תכניס את הכסף שלך עם אסים מול 2 7 עשר פעמים רצוף אתה תפסיד 1.5 מהם ותלך הביתה עם סיפור לחבר'ה. אני ממש לא תופס מהלמיות' אבל גודל הטורניר מבחינת כמות אנשים הוא לא עדות מספקת ליכולת במקרה של הצלחה כזו או אחרת.

AdAmD1

New member
דווקא את מרסייה לא הייתי פוסל כל כך מהר

הבנאדם חיית טורנירים, בן 24 עם למעלה מ4 מיליון בזכיות (!). רק תראו כמה מקומות ראשונים יש לו: http://www.bluffmagazine.com/players/jason-mercier/42898/player-profile.asp

shaywh

New member
עשיתי עבודה לא רעה...

נגראנו ואייבי לא שרדו כשלנגראנו מגיע קצת קרדיט על הנפילה של אייבי אחרי סאקאאוט ביד גדולה. קאדה, איסטגייט מיניירי ומרסייר גם לא אבל אני לא בטוח מי מארבעתם נרשם בכלל... הלמות' הגיע ליום השלישי, אחרי שהוא דחף את האסים שלו בפלופ נגד סט ופגע ב2 אאוטר שלו, אז אני לא אתבאס על הטעות כאן. מהצד של העוברים- אלקי באירופה, סטרן ופיליפס אין לי מושג אם הם שיחקו, אבל סקוטי וין וטימושנקו עברו כמו גדולים. סיכום- טעות אחת, ארבע הצלחות וכמה סימני שאלה...

למעלה