דודי..
היום קיבלתי את הדלונגי 220 עכשיו זה שלב
הניסוי והטעיה...
מבחיננת ניקיון של האבנית,יש איזה חומר שצריך להוסיף למיכל כל כמה פעמים?
ובכלל ניקיון כללי איך אני שומר עליה?
תודה
עדיף להשתמש ב"פילטר" בריטה. התוצר הם מים מעט חומציים שהאבנית לא נבנית בגוף החימום ובפיה.
דובי גם כתב שמשתמשים לניקוי בחומצה פולמרית. יש לקנות חומצה כזו בחנויות למכונות קפה שנותנות שרות.
מאז שאני משתמש לא עשיתי שום ניקוי. פרט ללפני השימוש. אני שם בבקבוקים מי גשם. עדיין יש לי מלאי משנה שעברה. אני לוקח את הסיכון שהמים פשוט מתחממים מאד בתוך המכונה. מקסימום עובש/חיידקים/וירוסים/אצות נשרפים ב90 מעלות. חח
בהכנת קפה יש תהליך למידה. צריך לדעת כמה להדק את הקפה שבסלסלה לעומת עובי הטחינה / כמה לחות הקפה הטחון ספג. ועוד.