האמת שראיתי את ההודעה שלך בפורום האחר, ושם נתת יותר פרטים אישיים. וגם הכרטיס האישי שלך לא מותיר מקום לדמיון. עכשיו אני רק תוהה איזה מקצוע חדש את לומדת.
רצה לכרטיס לראות...האמת שאני לא מעוניינת בחשיפה מפני שמישהו בעבודה של האיש יודע על קיומי פה..ולא בא לי שיתחילו כבר עכשיו בריכולים שיחכו קצת עם זה. אבל אם יגלו זה לא ממש נורא.
ואם תרצי קצת טיפים - יש לי כמה "זוגות" שנולדו בהפרשים קנים של שנה וקצת. זה קשה בשנה הראשונה, כמעט כמו תאומים, אבל הרבה יותר קל אח"כ, מהרבה מאד בחינות. שיעבור בקלות ובבריאות !
ריגשתן אותי הדרך עוד ארוכה..זו ממש ממש ההתחלה בהמשך אני אשמח לעיצות ממנוסות...מנסה לדמיין לעצמי להתעורר לשני תינוקות...איך יורדים במדרגות עם שתיים...עגלה..איך מסתדרים ומה עם ההנקה? התינוקת שלי עדיין יונקת וקשה לי לחשוב על להפסיק ומצד שני לא נראה לי ששהפסקה צריכה לבוא כשמגיעה התוספת החדשה...בררר...כל כך הרבה לחשוב עליו
כנסי לפורום הנקה, תעשי חיפוש על הנקת טנדם - יש שם הרבה שמניקות תינוקות שזה עתה נולד לצד פעוטות גדולים יותר. יכול להיות שבהתחלה הרעיון נראה כזה מבהיל, לא יודעת איך אני באופן אישי הייתי נוהגת במקרה כזה, אבל האופציה קיימת. אולי כדאי לך לקרוא קצת לפני שאת מחליטה מה לעשות. אה כן, ושוב מזל טוב