מתחרטת על ה

אני מעדיפה לפני. יש היענות ליום ד'?

הזה? פסח קצת עמוס לנו. ולגבי הצפיפות - זה תלוי לחלוטין במזג האויר. (אני גרה במרכז האגם עם השיפנזים).

תודה על התשובה הארוכה

גם בעלי גדל פה ומאוד אוהב את השכונה, זאת אחת הסיבות שנשארנו פה. אני גדלתי בניות ובשבילי זה שמיים וארץ, ניות כל כך שקטה, רגועה ונעימה. אנחנו פה כבר השנה החמישית וגמנחנו חווינו פה את האינתיפאדה בגדול, בהתחלה כשגרנו ליד הגשר והצומת ולאחרונה כשממש לידנו היה פיגוע ירי שבו נהרג סטודנט ערבי (אנחנו גרים בבר כוכבא). אין לי מושג מי יבוא לגור במגדלים, בחמיר של 280000 דולר ומעלה קשה לי להאמין שזה ימשוך הרבה צעירים, במיוחד כשיש דירות בחצי מזה באותו הרחוב. חברים בירושלים מתחלקים היום בין מודיעין והמרכז
מאוד רוצה להכיר אתכן, נראה לי שיש פה המון ירושלמיות נחמדות. באיזו שעה אתן בגן חיות? אולי יצא לי
נפל עליי יום חופש במפתיע בגלל סידורים.

micpri

New member
מנסיוני הפרטי

אנחנו קנינו דירה ברמת גן וחשבנו שנגור בה 3-4 שנים. אחרי הלידה היה ברור לי שאני לא רוצה להשאר (גני משחקים רחוקים, המון רעש מהרחוב ומהשכנים - בייחוד שגדלתי בבית פרטי ותמיד שכרתי דירות בקומה העליונה). בעלי היה בשוק שאני רוצה לעבור אבל הסכים אחרי מספר חודשים. השכרנו ברמת גן ושכרנו בית פרטי בחדרה, ליד ההורים שלו (אנחנו עוד מרוויחים כלכלית מהעניין בשל פערי המחירים). אנחנו בחדרה כבר שנתיים - מרוצים מאוד. בעלי כבר הודיע שאין לו שום כוונות לחזור לעיר. לדעתי - לא לפחד. לא טוב אז עוברים. לא כדאי למכור כי זה לא רווחי, מה גם שבגבעה הצרפתית תמיד יש ביקוש לדירות להשכרה בגלל הסטודנטים.

חושחושה

New member
../images/Emo54.gifפרטית, אני חושבת שאת

צריכה להכיר עוד נשים עם ילדים, זה מאוד מאוד ישנה את הרגשתך, כי אני חושבת שמעבר לפחד, הבדידות קצת מעיקה ואז הכל נראה שחור, יש פה הרבה מקסימות מירושלים, נסו באמת להפגש, ובקשר לדירה, תמיד אפשר להשכיר ולשכור, והכי חשוב אם שום דבר לא מסתדר לך, לטפטף לו באוזן לאט לאט טיפין טיפין....... עד שיסכים לשינוי! בהצלחה, ולזכור שהכל הפיך!!!!

למעלה