מתחשבים בשכנים שלכם?

מתחשבים?למוזיקה אין גבולות!

כשאני מתחילה לנגן לא מענין אותי מאף אחד וגם לא מהשכן הקשיש בקומה הראשונה. אם כי תופים זה כבר משהו שונה ,זה דיי דופק בראש במיוחד למי שלא מבין. אני מנגנת בווליומים גבוהים אנלא מסוגלת אוזניות או משהו והמשפחה התרגלה למרות שלפעמים אבא שלי מגיע בעצבים לחדר שלי וטורק את הדלת בעצבים או אמא שלי שבאה ומבקשת בעדינות שאחליש קצת.בתכלס אני לא מתחשבת באף אחד כשאני מנגנת...

NewH

New member
תמיד חשבתי (והנה הזדמנות)

שצריך לחייב כל מי שמנגן, לארגן לעצמו חדר אקוסטי בבית. ואז תנגנו כמה שאתם רוצים. שחייבת להיות תקנה כזו, שלא יהיה כזה חוסר התחשבות באנשים שגרים מסביב. אין לכם מושג איזו זוועה זו לגור ליד אדם שמנגן. וכמה שיש לך כישרון- הרי אתה מתאמן נכון? חוזר על אותה נעימה, תיפוף הרבה פעמים כדי להשתכלל?

SHEX

New member
זה לא פרקטי../images/Emo95.gif

אני אישית שקלתי פעם לעשות את זה, בגלל השכן שלי שזה הפריע לו, אבל מה לעשות? אין לי כסף לממן חדר אקוסטי... אז רק לאנשים מבוססים כלכלית+ יש את הזכות להגשים את עצמם ולנגן? אני לא חושב שזו מחשבה נכונה...

אפשר גם באמצעים דלים...

קרטוני ביצים (אלה המרובעים הגדולים) משמשים כסופג אקוסטי אם מצפים בעזרתם את התקרה והקירות. אני זוכר שכשהייתי תלמיד של רמי אורן היה לו חדר שכזה.

BolraK

New member
קרטוני ביצים

במקרה הטוב ידגדגו את הביצה של הווליום של הנגינה שלי....

BolraK

New member
אני לא ממש יכול לנסות...../images/Emo10.gif

אני מנגן בחדר שלי וזה לא ממש אפשרי לצפות את הקירות בקרטוני ביצים.....החדר שלי יראה כמו מזבלה. השיטה הזאת מתאימה אולי למי שמנגן במרתף או במקלט. זה גם אמור לשפר את האקוסטיקה (אם זה חדר ריק) לא? מישהו פעם אמר לי ואני לא יודע אם זה נכון.

itoosh2

New member
דווקא בחדר ריק (ומרובע) יש את...

האקוסטיקה הכי גרועה... התדרים חוזרים בלי שום הפרעה וזה ממש נורא... צריך שיהיו דווקא דברים בחדר והכי טוב לעשות את החדר לא סימטרי (לוחות עץ שנוטות על הצד בתקרה זה ממש טוב...)

SHEX

New member
שני דברים../images/Emo95.gif

1. למדת אצל רמי אורן?! אני מת עליו! הוא נגן מדהים ובנאדם חמוד לאללה! אני מנגן איתו שבוע הבא
2. אפשר קרטוני ביצים, אבל יש לי אמא פנאטית שלא תאשר את זה כי זה מכער את הבית...

2 דברים...

כן, במשך כ-5 שנים מגיל 16. הוא באמת בנאדם, חצוצרן ומורה נפלא. קרטוני ביצים עובד אם זה חדר אימון/עבודה, אבל לא אם זה מיועד לעוד דברים, אבל גם איטום מקצועי הוא לא הכי אסתטי.

SHEX

New member
בכל מקרה../images/Emo95.gif

בהתחשב בעובדה שאני עדיין בן 19 וחי אצל ההורים, צריך להתחשב גם בהם... וחוצמזה, חוץ מהשכן הספציפי ההוא שכבר מזמן עזב, אין לי בעיה עם שכנים, להפך, הם אוהבים שאני מנגן.. כל פעם אני מבטיח לשכנות שאני אראה לילדים הקטנים שלהם איך נראית קרן יער כי הם שומעים תמיד את הנגינה ולא יודעים איך זה נראה...

eyalk7

New member
לא ממש

פעם הלכתי לשכנים שלי להזמין אותם לאיזשהו מופע שהשתתפתי בו. הם שאלו אותי אם אני בכלל מנגן על משהו ואמרו לי שהם אף פעם לא שמעו אותי. אני מניח שפשוט הווליום לא מפריע... כמובן שזה גם תלוי בכלי הנגינה, יש לי שכן יחסית רחוק ברחוב שמנגן על תופים. כל ערב שומעים אותו אבל זה לא מפריע כנראה לאף אחד.

מרי לי

New member
אני לא מוחקת רק כי זה לא עולה - פעם

הבאה לשרשר ל
ולא לדיון בבקשה

למעלה