מתיבשת!!!

מיכול10

New member
מתיבשת!!!

כמה נוזלים צריך לשתות ביום?קשה לי לשתות בגלל סגירה מאד הדוקה של הטבעת. מישהו יכול לומר לי מידע ???

קוביd1

New member
מיכול 10

סגירה הדוקה של הטבעת עד אי יכולת לשתות ממש לא לעניין .אם את לא יכולה לשתות את בטח גם לא אוכלת בכלל.
לפני הייבוש שלך והנזקים שיגרמו לך תפתחי את הטבעת ב1/2 ,סגירת הטבעת עד כדי חנק לא יעזרו לך לרדת יותר מהר במשקל ,אלא ההפך
ועדיף שתעשי את זה במהירות

קובי

מיכול10

New member
קובי

כרגע הסגירה שלי באמת הדוקה.אני יכולה לאכל כמה קרקרים בודדים ליום +משתדלת כמה שאפשר נוזלים.
באמת קשה לי אבל אני רוצה להמשיך עוד 4-5 ק"ג על הסגירה הזו ואח"כ לפתוח שמינית.השאלה שלי היא כמה שתיה מינימום אני צריכה ליום ע"מ שלא יהיו נזקים.

קוביd1

New member
למיכול 10

כמות השתייה המומלצת לבן אדם רגיל שיושב במשרד ולא עובד עבודה מאומצת היא לפחות 9 כוסות שזה אומר אומר ליטר ושמונה את רוצה להוריד 4-5 ק"ג ואחרי זה לפתוח ב1/8 כל האוכל שלך זה כמה קרקרים ליום אני אומר לך שאת לא נוהגת בצורה חכמה
עם כמה קרקרים ליום לא תרדי במשקל וזה בדוק,תפתחי עכשיו 1/4 ועדיפה שעה אחת קודם

קובי

מיכול10

New member
קובי - התייעצות

קצב הירידה שלי איטי ביותר. האם תוכל לומר לי לאיזה סגירה אני אמורה להגיע? כלומר,איזה מאכלים אמורים לעבור לי ובכמה זמן?
אולי כדאי שאנסה קודם פתיחה של שמינית ?

קוביd1

New member
מיכל 10

לאיזה סגירה להגיע ,אין כזה דבר ....יש כאלה שבסגירה של 7 מרגישים הגבלה רצינית יש כאלה שב10 מרגישים הגבלה
כל אחד משהו אחר
ברור שהירידה שלך איטית מכמה קרקרים ביום ,כמו שכתבתי בעבר ואני אכתוב שוב ושוב בשביל זה אני כאן ,הגוף מכונה מתוחכמת ,ברגע שהוא לא מקבל את הויטמנים הדרושים לו \ולפני שיגרם נזק רציני הוא מגן על עצמו ,ואז הירידה מפסיקה
איזה מאכלים אמורים לרדת כל אחד משהו אחר ,אי אפשר לדעת מראש מנסים יורד טוב, לא יורד לא אוכלים את המאכל הספציפי הזה
בסגירה שלך שאפילו מים בקושי יורדים לא יעזור פתיחה של 1/8 אני אומר 1/4 או 1/2 ,
פתיחה של 1/2 לא אומר שתיהיה עלייה במשקל או עצירה ההפך הוא הנכון ברגע שתאכלי ירקות ,בשר ,ביצים ,ותשתי מים או משקה דיאט כמו שצריך יש את רוב הסיכויים שתרדי בקצב מהיר יותר
חוץ מזה לאן את ממהרת קחי את הזמן ,אף אחד לא עומד עם שוט וחובט בך כדי לרדת מהר
ס.ב.ל.נ.ו.ת

קובי

מיכול10

New member
לקובי,הייתי ביום רביעי באסותא פתחתי רבע

השינוי עצום.מישהו מבין איזו הנאה זו לשתות???

קוביd1

New member
מיכול 10

כמה טוב לשמוע שפתחת ב1/4 ואת נהנת לשתות ,מה קורה עם האוכל .
צריך איכות חיים

קובי

קוביd1

New member
אוכלת נעט מידיי ו........

מה הלאה כמה זמן את מתכוונת לאכול כמו גוזל ,אל תגזימי שלא יגרמו נזקים ,דיר באלאק ,תשמרי על הבריאות שלך
מה עם תוספי מזון מה עם ויטמינים??

קובי

כן...

אני מבינה איזו הנאה היא לשתות ולא להוציא את זה. גם אני הייתי באסותא ברביעי ופתחתי.

אופירA

New member
מנהל
שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה

כמה פתחת? בטח עשירית CC... חחח...

היי אופירה

אז ככה....
1/6/2011 - יום כניסתי לניתוח: 92 קילו. שמנה, תוססת, מרופדת ויפה.
28/12/12 - שנה וחצי לאחר הניתוח - 46 קילו. חלשה, חולה, מכוערת, שדופה, מפגרת.
הבנתי שהגעתי למקום מאוד לא טוב. אנשים כבר מפחדים שאני עומדת למות. היחידה שלא פחדה - אני! אך מיום ליום שעובר הבנתי לאיזה תהום אני נופלת. הייתי סגורה סגירה הרמטית. הבנתי שהגעתי למקום לא טוב ומאוד מסוכן. ברביעי החלטתי לפתוח. הגוף זעק לשתייה ולאוכל. עברתי את הגבול שבין היפה והבריא למכוער ולמסוכן. שכה יהיה לי טוב - סיגל וד"ר מאשה עם דמעות בעיניים ביקשו שאפתח פתיחה גדולה. ד"ר מאשה רצתה לפתוח בין 1.5 ל-2. אני סירבתי ופתחתי 0.75. הרי לפתוח אני יכולה כל רביעי ושישי, אבל ברור לי שאף אחד לא יסכים לסגור לי בחזרה. מ- 9.25 פתחתי ל- 8.5 וטוב שכך. השתייה על כל סוגייה עוברת חופשי. חם וקר. האוכל עובר בחלק מהיום מצויין ובחלק מהיום קשה יותר. כמו אצל כולנו. קבעתי תור לדיאטנית שליוותה אותי אחרי הניתוח וכשמובן לא הלכתי אליה במהלך השנה האחרונה כי "ידעתי לבד איך לרדת במשקל". חזרתי אליה כי אני רוצה וחייבת להעלות במשקל ולחזק את גופי מאוכל בריא ומאבות מזון ולא מגלידות וקצפות.
בעבר הייתי לובשת בגדים רחבים כדי להסתיר את השומנים. מצאתי עצמי לובשת שוב בגדים רחבים....כדי להסתיר את הרזון.
אני מקווה שמי שחושב לנהוג כמוני יחשוב פעמיים. אני סוף סוף מודה שנכנסתי להפרעת אכילה מסוג אחר. רציתי להיות רזה.....הפכתי להיות ולהראות שלד. כנראה התאהבתי ברזון לזמן מסויים אבל הבנתי שאני במסלול שיתכן שלא תהיה ממנו חזרה והחלטתי להמריא בחזרה למעלה. גם ב- 55 קילו אהיה רזה. אבל לא שדופה, לא מכוערת ולא חולנית.
לא הגיוני שמ- BMI של 36, אישה בת 41 תתהלך עם BMI של 18 ותכנס לתת-משקל. נכון?
זהו....שיחררתי. ממזמן רציתי לכתוב את זה אבל לא מצאתי איך. בגלל/בזכות התגובה ההומוריסטית שלך, הצלחתי לכתוב ולהודות!!!

קוביd1

New member
שרון יסמין 1

עשית מעשה חכם שהחלטת לספר את מה שקרה אתך בשנה וחצי האחרונים, מאישה שמנה מרופדת ויפה לאישה חלשה שדופה , שיראו כל אלה שחושבים להרזות ולהרזות להגיע במהירות ל BMI המטומטם המיוחל ,לסגר עוד ועוד עד כדי חנק
בלי לאכול בלי לשתות ,ראו הוזהרתן/ם דיר באלאק תשמרו על הבריאות שלכם/ן ,רזה וחולה ממש לא כדאי להגיע למצב כזה

קובי

כל מילה בסלע קובי

יש פה חברים בפורום שמעלים בגאווה את התמונה של ה"לפני והאחרי" שלהם. אני מתביישת להעלות את ה"אחרי" שלי. קצת עבודה ונתקן את המצב. במציאות ראית אותי. אני רחוקה כיום ממה שראית במציאות. מקווה ומאמינה שעד מפגש הבא, המציאות תחזור להיות שפויה ונורמלית. תודה על מילות העידוד שלך. אתה באמת איש חביב.

אופירA

New member
מנהל
קצת על אנורקסיה, דמעות בעיניים ועוד -

לאנורקסיה, כמו לכל הפרעה נפשית, אין חוקים מקובעים והיקף שרירותי. אופי ההפרעה ישתנה מאדם לאדם.
ככלל, קיימת הפרעה קשה בהרגשה ובתפיסה או בחשיבה בנוגע לדימוי גוף. מלבד זה הכל בסדר - קוגניציה, התנהגות, בוחן מציאות - הכל תקין.
אבל הפרעת החשיבה מאופיינת ברצון עז להיות כל פעם רזה יותר ויותר, בתפיסה של רזון חולני כמראה יפה ומרגש, ובהתנהגות של שליטה על הרעב ועל התזונה.
בתחילת התהליך הנפשי יכולה להיות קיימת תחושת אופוריה כמו בשימוש מסוים בסמים, וחוסר תחושה של רעב. בהמשך, בדיוק כמו בכל התמכרות, מופיע סבל נפשי נורא לאחר כל אכילה, ומתפתחת תחושה קבועה של ריקנות קשה ודיכאון הולכים וגוברים, שמעוררים ביתר שאת את הצורך לרזות עוד.
בניגוד לבולמיה, סופה של האנורקסיה הוא מוות מתת תזונה. למרות שהחולה מבין שהוא חולה, הוא אינו יכול להפסיק את התנהגותו בגלל הסבל הנפשי הכרוך בכך.
בבולמיה - שבה ההתנהגות מתבטאת באכילה בולמוסית והתרוקנות מיידית בצורות שונות - החולה יכול להאריך שנים, אבל המצב התודעתי שלו מצטמצם עם השנים סביב המשקל בלבד, ותחומי החיים האחרים (משפחה, עבודה, תחביבים, חברה) נזנחים בהדרגה - אובד בהם עניין ואין יכולת נפשית לתפקד. החולה עלול לסבול מפגיעות פיזיות קשות בשלד ובשאר מערכות הגוף, עקב חוסר תזונה מצטבר.
הטיפול באנורקסיה משלב עבודה עם הנפש והחשיבה יחד עם הזנה של הגוף תחת פיקוח.

כיוון שמדובר בהפרעות שמתפתחות עם הזמן, ככל שעוצרים את התהליך מוקדם יותר, כך קל יותר להירפא ממנו.
שנה וחצי של פיגור זה לא נחשב הרבה זמן, לכן אני מקווה שניצלת מספיק בזמן.

א-ב-ל - כמו שלא בריא לרזות בקיצוניות אם אין סכנת חיים מיידית (ואין!), כך לא בריא לעלות במשקל בקיצוניות. לא לטווח הקצר ובוודאי שלא לטווח הארוך, לא לגוף ולא לנפש.
הדמעות של ד"ר מאשה מיועדות בעצם בשביל עצמה. היא רוצה לראות אותך עכשיו בריאה ומלאה. היא רוצה להרגיש רוגע. אבל זה לא בריא לטלטל את הגוף-נפש שלך, וזה לא נוסחה ליציבות נפשית או מטבולית להשמין מהר ועכשיו, כדי שמאשה תהיה רגועה.
לכן אני מאוד לא מסכימה לפתוח בבת אחת 1.5CC או 2CC. ואני מאוד מסכימה עם ה-3/4 שלך, כי 3/4 זה הרבה. זה סיפתח מצוין.

בקיצור, יאללה, לכי לאכול ירקות. ילדה בת 41 צריכה לאכול ירקות אם היא רוצה להיות חתיכה. וגם חלבונים.

מיכול10

New member
כשכתבת שפתחת גם כן ביום רביעי באסותא

הבנתי שזו את.מאד בלטת ברזון שלך בסביבה... אני לא מצליחה להבין איך הצלחת להמשיך תקופה כ"כ ארוכה
בסגירה כ"כ גבוהה שהנוזלים בהגבלה. אני הייתי סגורה 3 שבועות בסגירה הדוקה והתמוטטתי.איך אפשר להגיע ל-3 כוסות נוזלים ביום בלי אוכל?
גם המצב הנפשי מושפע ,מצב רוח לא טוב,תיפקוד נמוך ואצלי גם הירידה במשקל נעצרה.

למעלה