ישמצב שפתחו את הברז קצת חזק מדי..
אל תבינו אותי לא נכון, הכי כיף בעולם שבאים כל כך הרבה אנשים לארץ, אבל אצל הקהל הרחב (=אנשים מחוץ לפורומים=רוב הקהל, בהתחשב בזה שבשני הפורומים ביחד יש גג מאה איש) זה יכול ליצור בלבול. זה קהל שרק מתחיל ללמוד מה זה רגאיי ואני חושש שאולי זה יצור מצב של איזשהו זלזול כללי מצד הקהל, שבד"כ נורא מתלהב מעצם העובדה שמישהו בכלל מגיע לארץ, ואם נותנים יותר מדי בבת אחת אנשים יכולים להחליט להיות מפונקים ולא לתת לאמנים *הבאמת* חשובים את היחס שמגיע להם ... אז אולי הייתי מחכה קצת עם המופעים הקטנים יותר, אפילו שזה נורא מפתה לתת לכולם בפנים בבת אחת. למרות שאני באמת מקווה שאני אתבדה והקהל יחליט ללכת דווקא למסיבות האלה ותווצר תנופה חזקה לרגאיי בארץ, כי אני באמת חושב שהמקום הזה הוא קרקע מאוד פוריה למוזיקה ולוקולצ'ר, והאנשים קולטים את הוויב בשיא הטבעיות. אם יתאפשר באותה הזדמנות לשרוף לאלף עזאזל את כל הוויב רוק'נרול-בריטי-קר-מנוכר ששולט פה ברדיו מאז שלהקות צבאיות זה כבר לא מגניב
אני בכלל אהיה מאושר... תמיד טוב לקוות
בכל אופן באמת מילה חמה לכל המארגנים שלאט לאט בונים מודעות לרגאיי ועושים את זה ברמה גבוהה... ברגע שישראל נהיית נקודה על המפה בשביל רגאיי צריך לדעתי כבר לחשוב על איך להתמודד עם זה
כש- התקשורת ההמונית תנסה לעשות מזה בלון עם הרבה אוויר ומעט תוכן. צריך לשמור על
התמימות והפשטות שבעניין בכל מצב, כי לתקשורת אין תענוג יותר גדול מלפוצץ בועות שהיא בעצמה ניפחה. *MESSAGE!!!!!!!*