מתי איבדתן\ם אותם

• פותח הנושא ebony
  • פורסם בתאריך

oren 2020

New member
וואו, אז לא צריך להרגיש כזה מסכן!!

חבר'ה, בלי שהתכונתם עודדתם אותי! חחחחחחח ואני חשבתי שה"נורמה" יא לאבד את הבתולין בגיל 16... אז אני לא כ-ז-ה מעאפאן... עוד יש תקווה!

oren 2020

New member
ידידי, זה הלך הרוח כרגע...

או לפחות ככה זה נראה. להגיע לגיל 20 ולהיות בתול (במיוחד גבר) זה ממש לא נפוץ בימינו רוויי הסקס. חחחח

Vdrums

New member
אז תתפלא, יש אנשים כאלה

במיוחד גבר? אתה שומע את עצמך? איזה בולשיט, באיזה סביבה אתה חי? אני לא זוכר שהתביישתי בהיותי בתול בגיל 18. מה אם אתה לא עושה את זה בגיל 16 אתה לא גבר? אתה צריך להוכיח למישהו משהו? כולם יכולים לדחוף ת'נורמות לתחת שלהם.

זו גם לא נורמה

אני אמנם עברתי את גיל 16 לפני כמה שנים, אבל לא זכור לי שזו היתה נורמה (לפחות לא אז). נכון שהיו בינינו כאלה שלא היו בתולים, אבל בהחלט היו כאלה שכן ולא היה בזה שום דבר מוזר. זה נראה כאילו כולם מסביבך הם לא כאלה כי הם טורחים להקצין את זה והיום רואים סקס בכל מקום. אבל לדעתי זה לא שיקוף אמיתי

oren 2020

New member
לא היה לי אכפת עד לא מזמן..

מה אני אגיד לך... בד"כ אני ממש לא מהאנשים הנמשכים אחר נורמות. ממש לא. אבל מה לעשות שדווקא בעניין הזה, הנורמה כן מטרידה אותי. אני לא צריך להוכיח לאף אחד. רק לעצמי. זאת הבעיה. זה מתחיל להפריע במצב הזה....

oren 2020

New member
זה לא רק הסקס.

זה גם חוסר בקשר באופן כללי. מתחיל להרגיש שאולי משהו לא פ'סדר איתי... חחחחחח ככה זה כשגדלים בחברה דתית, ונוטשים אותה. יש עוד הרבה אנשים כמוני. גם בנות. אנחנו ממש נופלים בין הכיסאות. אבל חפיף.... יהיה בסדר..

Vdrums

New member
טוב חזרה בשאלה זה כבר משהו אחר...

אני מבין. אל תדאג, כל דבר מגיע בזמנו.

אתה יכול להרגע, אורן...

שמעתי לא פעם, מגברים שונים, שאני מכירה אישית, את גאוות-הבתולים. כן, בחורים בני 19, 20, 21, ואחד מהם אפילו בן 24. הם לא מוכנים להגיע אל הפעם הראשונה, בלי אהבה. אז מה לא פסדר איתך?

oren 2020

New member
גאוות בתולין?

פעם ראשונה שאני שומע את המושג הזה! את רצינית? ישראלים? מוזר...
אבל אני לא מתחבר לעניין הזה. לא כל כך מכיר בערך האהבה, וגם לא במושג אהבה. נ.ב שמחתי לראות שאת כבר מסכימה להגיב אלי! בפעם האחרונה שהחלפנו תגובות הכרזת שאת לא רוצה לדבר איתי יותר בחיים! (זה היה די מזמן...) שמחתי לראות שזה השתנה. ערב טוב כולם!

oren 2020

New member
אם את אומרת... ../images/Emo13.gif

אני עדיין לא הבנתי מה בדברים שאמרתי היה כל כך נורא, אבל לא משנה... אני מוכן לדף חדש!

Sefy

New member
הוא לא היחיד שמחכה לשלכן ../images/Emo8.gif

אני מתכנן להתקין מצלמות בכל מקום שאתן "לא" תישנו בו

למעלה