מתי אפשר לחפש משקיע לאחר הגשת בקשה לפטנט?

iverson12

New member
מתי אפשר לחפש משקיע לאחר הגשת בקשה לפטנט?

שלום רב נניח ואני רושם פטנט ומגיש אותו דרך עורף פטנטים למשרד הפטנטים בארה''ב לדוגמא. האם מותר לי לאחר ההגשה להתחיל לפרסם את הרעיון דרך פגישה עם משקיע? הרי אם אני מחפש משקיעים לפטנט פנדינט זה יכול להגיע למצב שפטנט ייפסל עקב פרסומו למרות שהפרסום הגיע לאחר תאריך ההגשה? שאלה נוספת שיש ברשותי. האם כאשר אני מגיש פטנט אני יכול בו זמנית להגישו גם למשרד הפטנטים של ארה''ב, גם לאירופה, הודו, סין וכו'? או שרק לאחר שיש לי אישור במדינה מסויימת אני יכול להתחיל להפיצו במדינות אחרות. תודה על העזרה.

iverson12

New member
מעוניין לקנות ספרים משומשים בנושאי פטנטים

ראיתי שיש כמה ספרים שמסתובבים בשוק הספרים. אם מישהו מוכר אשמח לקנות. אפשר ליצור איתי קשר בהודעה פרטית או דרך כאן. תודה

הילת5

New member
למה הפורום לא גם לוח מודעות? אם אפשר לעזור

אחד לשני אז למה למנוע זאת?

זהו פורום מקצועי - זו מטרתו, ולא לוח מודעות

פתיחת הפתח למודעות תוביל, כפי שקרה בעבר בפורומים רבים בתפוז, להפיכת הפורום ללוח מודעות בלבד. בנוסף, במקרה הספציפי הזה - יש מספיק אתרים וחנויות לספרים יד שניה אין צורך גם בפורום. בברכה, אפלפלד זר פישר, עורכי דין ועורכי פטנטים

משקיעים והגשות מרובות

שלום iverson12, תיקון טרמינולוגי - אינך רושם פטנט אלא עורך בקשה ומגיש בקשה. הגורם אשר מבצע את הרישום הוא גוף ממשלתי. לאחר הגשה ניתן לפרסם את ההמצאה, אולם גם לאחר ההגשה מומלץ שלא לפרסם בצורה רחבה מדי. ניתן להגיש במקביל במספר מדינות, לרוב לא עושים זאת לאור העלויות הכרוכות בכך. בברכה, אפלפלד זר פישר, עורכי דין ועורכי פטנטים

למעלה