מתי אפשר לקחת לריאות ולהפגע?

כשאנחנו חסומות

מוקפות בחומות, גם mister right יהיה wrong. אנחנו לעולם לא נקבל, נפתח, ניתן הזדמנות לאדם הנכון ש"במקרה" מגיע לחיינו. אם לא נרצה בכך, בצורה מודעות, לעולם זה לא יקרה. היקום לא יכול לרצות בשבילך מה שאת מפחדת לרצות. היקום לא יכול לעשות בשבילך מה שאת מפחדת לעשות. אם את מרגישה שאת צריכה זמן לרפא פצעייך, קחי אותי, הקשיבי לגופך ולנפשך ועשי מה שטוב לך. אבל אל תשאבי לזה, אל תאבדי את הדרך חזרה (חזרה אל הרצון, המוכנות, האומץ). קחי את הזמן, אבל אל תלכי לאיבוד בתוך חומות נפשך.

straycat

New member
בכל חומה יש שער...

אמנם החומות שלי גבוהות ומשוריינות במיוחד, מצויידות בחריכי-ירי שמאחוריהם תותחים, וכל זה מוקף בתעלה רחבה שורצת תנינים
(וצפרדעים ענקיות
).... אבל האדם המתאים יידע את הסיסמה שתפתח לו את השער והגשר. המסננת אינה בלתי-עבירה לחלוטין, אבל מובטח שכל פחדן מצוי שנבהל בקלות, לא יעיז אפילו להתקרב. מאמינה שאם אתקל במישהו מתאים, אזהה אותו די מהר (אני מאוד רגישה ואינטואיטיבית). עם זאת, לוקחת בשיא הרצינות את האפשרות שזה לא יקרה. מלמדת את עצמי לחיות עם זה. מודעת לכך שיש חוקים ביקום וששום דבר לא קורה במקרה, לכל דבר יש סיבה ומטרה. יודעת, שכל דבר שקורה לנו, הבאנו על עצמנו (לעתים בתקופת החיים הזו, לעתים בגילגולים קודמים). מכאן המעבר לגישה הפסיבית יותר.

אני מניחה שאם זו הדרך שבחרת

היא הכי מתאימה ונכונה לך. מי מכיר אותך יותר טוב מאת עצמך. אני רק יודעת שכשאשר אני נמצאת עמוק, עמוק בבונקר שבניתי במו ידיי, דבר לא יצליח לחדור פנימה. לא הרע, לא הטוב ולא האנמי. כשאני בפנים, אני לא רואה דבר, לא נותנת לדבר לראות אותי, ואין סיכוי בעולם שמשהו יקרה, סתם ככה במקרה, כי היקום רצה (אני גם לא מאמינה גדולה ברצונות היקום, אבל זה לשיחה אחרת). אני יודעת שאני אישה מדהימה, שהאדם שיזכה להיות איתי, יהיה המאושר באדם. יחד עם זאת, אני יודעת בוודאות, שזו לא סיבה מוצדקת לכך שהאדם הזה יעבור 7 מדורי גיהנום בשביל לזכות להיות איתי. יתרה מזאת, אני יודעת שגם הגבר הכי נכון, לא יהיה מוכן לספוג הכל, רק בגלל שהחלטתי שצריך לספוג הכל... אני מאמינה, יודעת ובטוחה שהבונקר הזה מרחיק גם את האנשים שצריכים להתקרב. מכירה את הספר האיש עם השריון? זה בדיוק מה שאנחנו מדברת עליו.... אם לא מכירה, אני ממליצה לך בחום לקנות או למצוא מישהו שיש לו ולקרוא. אם יצא לנו להפגש (במפגש) אביא לך אותו (אם אמצא אותו, אני בארגזים בין דירות).

straycat

New member
תודה... ../images/Emo140.gif

הכוונה אינה להעביר מישהו שבעת מדורי גיהנום, אלא להרחיק מראש את אילה שלא מתאימים ולסנן היטב את אילה שחושבים שהם אולי מתאימים...

מירב אל תקחי את זה אישית..

יש כל מיני יצורים באינטרנט שלא בהכרח מייצגים את החבר'ה שלנו...
לצורך הענין את רווקה פנויה שאפשר לפנות אליך באנונימיות וזה כנראה מוציא מאנשים כל מיני פנטזיות..ביחוד אם הם אחרי סיבוב מקיף באתרי פורנו.... קחי את זה בתור בדיחה. אולי תוציאי ספר עם כל ההצעות שהוצעו לך...זה יכול להיות להיט...

אני עוד אוציא ספר

סיפורי אלף לילה ולילה, או מסעה של מירב מהרהרת בעולם הוירטואלי. תאמין לי שהייתי שמחה לוותר על האפשרות לכתוב ספר (לדעתי יש מקום לכמה ספרים, סגנון הארי פוטר) בשביל האפשרות למצוא את מה שאני באמת רוצה. לפעמים חייבים להוציא קיטור, אתה יודע, אחרת נשתגע. אם תבטיח תקנה את הספר, בכמה עותקים, אני אתחיל לכתוב אותו...
אולי אפילו אשקול לעשות כמה פרקים מהצד הגברי ואראיין אותך, מה דעתך להפוך להיות דמות בספר? ורק שתדע לך, שאמנם זה על פניו אנונימי, להרבה מהם יש תמונה בכרטיסים וזה לא עוצר בעדם להציע את ההצעות הללו.

לא בטוח שבא לי לקרוא ת'ספר הזה...

אבל בתור מתנה זה יכול להיות נחמד...
דמות בספר?? וואלה לא יודע...אפ'חת לא ביקשה ממני להצליף בה בשוט בזמן האחרון...אלי מגיעות יותר ה "מאיפה אתה? במה אתה עוסק?" סטייל...קצת משעמם לספר... נראה לי שאצל המין שלכן הפנטזיות מתגלות קצת יותר מאוחר..כשאתן מרגישות יותר נוח עם בן הזוג...אז מתברר שהגברים די פריירים לידכם

לעשות קריירה מהרווקות?!

אני אשן על זה, בכל זאת, תכננתי לעצמי משו אחר אי שם מאחורה, שעוד הייתי ילדה עם חלומות
לכם אתן עותק חינם, עם חברים לא מתחשבנים

אילנה..אולי תתרמי לה כמה פנינים

מהשיחות מסנג'ר שהזכרת פה...היו כמה דברים די מצחיקים אם אני זוכר טוב.. יאללה...הוצאה משותפת של פורום 30+...אולי לא יהיה לנו בני זוג אבל יהיה לנו

אתה ממש חצוף!! ../images/Emo46.gif

להיות דמות, לא הסכמת אבל להנות מההצלחה שלנו, מהג'ובות שלנו, זה אין לך בעיה... לפתע זה הפך להיות הספר של הפורום יפה לך, באמת!! אני מאמינה שכל אחד צריך לקבל את מה שהשקיע, ומכיוון שאתה טענת שאין לך סיפורים.. אתה לא מקבל נאדה!! אני שנאלצתי להחשף לעולם ה-BDSM זכאית לחלק מהרווחים, לא?

תראי...לא כל אחד חייב לתרום תוכן..

יש עיצוב, הדפסה, שווק, נהול...כל אחד יתרום מה שהוא יכול... וחוץ מזה את יודעת מה?? אם את ממש מתעקשת הנה סיפור - מישהי נשואה הציעה לי להיפגש איתה בשרותים של קניון לא רחוק מאיפה שאני גר... נראה לך מתאים לספר?

מתחמם, מתחמם

מה שאותי מענין בסיפור זה עמדתו של שמואל בנדון, מה היתה תגובתו ומה הוא עשה. אתה יודע, לכל מטבע יש שני צדדים
בספר חייבים גם את הצד הגברים, אחרת כל הגברים יקפצו ויצעקו, אז אני מבקשת צא לשטח ותביא סיפורים! אני הכשרון, הסיפורים, ואתה תעשה על גבי כסף, ותקרא לזה שיווק וניהול... חחחחחחחחח למדת במקרה מנהל עסקים?!

זה נקרא ניצול משאבים

ולא, לא למדתי מנהל עסקים... זה ידע חופשי בתחום. ודרך אגב...שמואל אמר לי שהוא מכיר ת'שרותים האלה והם די חשוכים ככה שיש סכנה שבעלה יבוא באמצע ויחתוך אותו...אז לא הלכתי.

חחחחחחחחחחח אוי ואבוי

נראה לי את פשוט בהלם של התחלה.... סיוט? זה לא אמור להיות סיוט או שאת לא בנויה לזה...או שתתני לזה עוד טיפה זמן, ותלמדי לזהות תיק תק את הנפשות הפועלות די מהר ולסנן יחסית די מהר, ותראי שזה ייהפך לשעשוע או לסתם משהו חסר משמעות.

הלוואי וזו היתה ההתחלה ../images/Emo13.gif

כמו שכתבתי באחת ההודעות כאן למעלה, אני מגיל 24 מכירה את האינטרנט. פעם היה הרבה יותר נורמלי, בזמן האחרון כולם נפדקה להם הקופסה. זו לא פונקציה של סינון, את לא יכולה להמנע מלקרוא הודעות כאלו, או חלונות צ'טים שנפתחים לך באתר. ברור שהם נפסלים ישר, אבל אני עדיין נחשפת לזה. בגדול, אני אדם שצוחק המון וכמעט על כל דבר... אבל לפעמים נו, את יודעת לפעמים...

rabbitm

New member
אהבתי מה שכתבת

אהבתי והזדהתי עם מה שכתבת.. אין מה לעשות רק לקחת אוויר, לספור עד עשר, אפשר גם עד חמש ולא להתרגש מהעבדים.. שיהיה לך שבוע נפלא!!

Puzzluna

New member
כל כך מבינה....

אישית, זו הסיבה שאני לא מתקרבת לצ'אטים. רק אתרי היכרויות מסודרים ועם סינון קפדני.

למעלה