מתי העברתם את הילד/ה לחדר משלו ?

cookie1

New member
מתי העברתם את הילד/ה לחדר משלו ?

באיזה גיל, והאם כבר ישן לילה שלם ? אני פשוט רוצה להעביר את יובל, למרות שהוא עדיין מתעורר כמה פעמים בלילה, ולא יודעת אם זה ממש חכם... 0יובל בן 4.5 חדשים)

איזה שטויות ...

אני כבר מגיל 4 חוד' לבד אתה יודע איזה כיף??... אף אחד לא אומר לי לא לעשות בלאגן (ובגלל שאני קטנה לא מבקשים ממני לסדר) אני יכולה להזיל ריר בכל מקום בלי שינגבו אחרי יש לי מלא מלא מלא צעצועים וציורים יפים על הקיר ובכלל נורא כיף ... האמת .... גם קצת נמאס לי לשמוע את אבא נוחר ואת אמא ואבא עושים רעשים כשהם לא הולכים לישון.....הם לא מבינים שקשה לישון ברעש הזה !!!

dafgol

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כמיסה

New member
עוד לא העברנו וגם לא ממהרים../images/Emo70.gif

זה חלק מהשגעון שלי-מודה

רות1974

New member
טרם העברנו. כל עוד אני מניקה והנאגט

מתעורר לאכול בלילה, אז היא תישאר איתנו בחדר. וגם זה יפריע למילי אם נעביר את נעמה אליה לחדר.

כמיסה

New member
גם עומרילי עדיין בעריסה

אגב זו הייתה קניה מעולה
טוב שלא השכרתי

Vicky H

New member
הוא עוד נכנס לעריסה?

יובל לא נכנס לעריסה כבר בגיל חודשיים, והוא לא מהגדולים שבחבורה...

כמיסה

New member
כן עומרי עדיין נכנס לעריסה../images/Emo70.gif היא

די גדולה ונוחה מאוד, מגיעה איתי למטבח/סלון/חדר שינה/מחשב... רק בחודש האחרון עומרי לומד תרגילי אקרובטיקה
ושוכב לרוחב אז הרגליים מחוץ לסורגים או מונפות באויר.

Vicky H

New member
יובל ישן במיטה שלו כבר מגיל חודש

גם יובל עדיין מתעורר כמה פעמים כל לילה, ובחודש האחרון הוא קם כל 30-50 דקות
(בדיעבד, הסתבר שהוא בישל איזו מחלה, והיה חולה בשבוע האחרון) עדין, למרות שזה קשה מאודלקום כ"כ הרבה, אני מעדיפה שלא יתרגל למיטה שלנו, וגם לא נוח לי לישון איתו בלילה במיטה. יובל ישן עם אנג'ל קר (שזה גם מוניטור וגם אינטרקום), ככה אני שומעת כל פיפס שלו, וקמה אליו בלילה עוד לפני שהוא מספיק ממש להתעורר, ואני חוזרת למיטה אחרי 5-10 דקות.

swann

New member
בגיל 6 שבועות

בעצם כי החדר סוף סוף היה מוכן. אני רציתי שהיא תישאר איתנו עד גיל 3 חדשים אבל בעלי אמר - למה לא עכשיו... אז היא עברה. והאמת, מאז שהיא עברה, היא התחילה למשוך את השעות ותוך כמה ימים ישנה לילות שלמים (עד היום). אני לא יודעת אם זה לא היה קורה אם היא היתה נשארת אצלינו בחדר, אבל בדיעבד, זה עבד יופי !

dafdaf

New member
בגיל חודש בערך

וארד עדיין לא ישן לילה שלם אם כי נראה שהוא היה בכיוון אבל כל הבלאגן של הצינון ועכשיו הדלקת האוזנים שיבשו הכל והוא מתעורר לפעמים אפילו כל שעה

מתרגשת

New member
סתיו עדיין ישנה עליי ואיתי קשה לי

לשחרר את הילדה. היא בת חודשיים וחצי ואני לא יודעת איך מעבירים אותם למיטה אחרת שלא נדבר על חדר אחר. חוץ מזה אני לא יודעת מה לעשות החדר שלה נמצא ממש רחוק מהחדר שלנו (משהו דבילי שלא חשבנו עליו כששכרנו את הדירה) בכל מקרה אני חושבת שאולי בזמן הקרוב אנחנו נקנה את האינטרקום ונראה איך אנחנו מסתדרים במשך היום ואז אולי נעבור גם ללילה. חוץ מזה אני לא ממש מרגישה נורא עם זה שהיא בחדר. אף אחד לא מתלונן בינתיים

twiti

New member
בגיל חודשיים וחצי ומאז ממש התחילה

שגרה. שמתי שמיכות על המיטה שלו מתחת לסדין כדי שיהיה לו רך יותר, ולמרות שהחדר שלו ממש מול שלנו, צמוד צמוד, אני ישנה עם האינטרקום לידי כדי לשמוע כל פיפס. לילה ראשון היה קשה לי קצת אבל זה מה שרצינו גם בשבילו וגם בשבילנו.

dafgol

New member
בר ../images/Emo1.gif במיטה שלו מההתחלה

מהלילה הראשון שחזרנו מביה"ח , בר ישן במיטה שלו בחדר שלו. דיברנו על זה לפני הלידה והחלטנו ....כל אחד יישן במיטה שלו...... חוץ מניקו שישן איפה שבא לו......בדר"כ בחדר שינה על הריצפה ליידינו....

עוד לא

אביתר צעיר מיובל שלך ביום,עדיין מתעורר בלילה. לא מסוגלת להעביר אותו לחדר שלו,נראה לי שאם הוא יהייה בחדר אחר אני ארוץ לשם כל כמה דקות-אבל אני בהיסטריה עודפת-אז אני לא ממש דוגמא.

yaelli10

New member
אלה שותפה לחדר שלנו בינתיים

כי כל כך כיף לראות אותה לידנו. היא ישנה בעריסה שהיא מאוד אוהבת. אין לי מושג מתי נעביר אותה. בינתיים גם אנחנו וגם היא נהנים.

למעלה