מתי העברתם את הילד/ה לחדר משלו ?

shirka

New member
מהיום שחזרנו מבי"ח...

נועה ישנה במיטה שלה בחדר שלה. הפעלנו את האנג'ל קר שזה גם אינטרקום וגם מוניטור נשימה. אם היא היתה ישנה במיטה שלנו או אפילו בחדר שלנו אין סיכוי שהייתי ישנה...
אל תגלו לאף אחד אבל נועה התחילה לישון לילה שלם (20:30-06:30) בערך מגיל 4 חודשים
(ברגע שאמא היתה צריכה לחזור לעבודה
)

עמית@

New member
העברתי בגיל חודשיים-

אפילו לא רציתי (רציתי שהיא תישן איתי) אבל ראיתי פתאום שהיא מתה על החדר- מתגלגלת בצחוק מול המובייל ונרדמת לבד- אז למה להתעקש? היא נרדמת שם לבד במיטה שלה- ובלילה היא קוראת לי (בשלוש בערך) ואני לוקחת אותה אלי למיטה- מניקה- והיא נרדמת איתי עד הבוקר.

טוטי30

New member
אצלנו זה בעיה ויש חילוקים בעניין...

רועי עדין איתנו בחדר מהטעם הפשוט שהקיץ מתקרב ואנחנו מצפים לאורחים מהארץ.. החדר של רועי הוא חדר האורחים למעשה... מבחינתי הייתי מעבירה את רועי לחדר השני כבר אתמול, אבל צריך לפרק את כל המיטה (היא לא עוברת בין המשקופים...), וזה טפשי (לדעת אלון) לפרק אותה כל שני וחמישי בערך. רועי ישן גם כבר לילה שלם (10 שעות) ואין סיבה שהוא ישן בחדר איתנו, למרות שמהיום הראשון הוא ישן רק במיטה שלו. מעולם לא היתה לו עריסה והוא לא יודע שהמיטה שלנו היא אופציה. האמת - לא ממש מפריע לו האור שלנו או הרעש שאנחנו עושים לו מידי פעם (לא לעיתים קרובות מספיק. אבל זה כבר נושא לשרשור אחר...)

אליגל

New member
בגיל חודש וחצי בערך,

כשלא היה יותר מקום בעריסה - אז העברנו למיטת תינוק, בחדר הילדים - למרות שעדיין היא קמה בלילה פעם אחת לאכול.

הגרי3

New member
שירה, בת חודש וחצי, ישנה בעריסה

איתנו בחדר (אני גם מניקה) ותשאר איתנו כל עוד היא ישנה בעריסה, אני לא מוותרת עליה.

כשהחזרנו את העריסה!

בבגיל שלושה חודשים החזרנו את העריסה ןאז העברנו אותה לחדר שלה, בעלי היה מביא אותה בלילות (כשהיה ער) למיטה שלנו להניק ושנפל לה מוצץ הלכנו , הרמנו מוצץ וחזרנו לחדר.

talsh

New member
תום בחדר שלו

מגיל ארבעה חודשים (מאז שחזרנו מחו"ל). אני עדיין קמה בלילות כמובן אבל חושבת ששנינו ישנים טוב יותר כך. במיוחד בגלל שאני שמה לו מכשיר אדים שעוזר לו מאד - ולי אישית מפריע בלילה.

מיכאל בן 3.5 חודשים

ועדיין ישן בעריסה איתנו בחדר.... נראה לי שאעביר אותו בקרוב, לאחר שיסתגל לעובדה שחזרתי לעבודה.

ליאל ישן בחדרו בדיוק מגיל 3 חודשים

עד אז ישן בעריסה צמוד למיטה של הוריו.....ובדיוק כמו ה
, בגיל 3 חודשים העריסה נהייתה כבר קטנה עליו (גבוה הבחורון
) ואז אחותי העבירה אותו אחר כבוד למיטתו ....בה הוא ישן כמו
.

שירי ל

New member
בגיל שנה וחצי... ../images/Emo3.gif

ועד אז- תאמינו או לא, אופיר ישנה איתנו במיטה. ולילה שלם- לא רוצה לדכא פה אף אחד אבל... גם היום בגיל שנתיים היא עוד מתעוררת 3-4 פעמים בלילה...

תמרה*

New member
ברי ישן לילה שלם ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

מאז שהעברנו אותו למיטה שלו, בגיל 3 חודשים, ולכן אני ממליצה על זה. קורה שהוא מתעורר בלילה, אבל בגלל שהוא לא רואה /שומע אותנו הוא חוזר לישון.

אז ככה../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif

אלמוגי ישן במיטה שלו מהרגע שהגענו מביה"ח. וירדנוש , ישן באמבטיה של העגלה בינתיים, סתם כי ככה נח לי, אני לא יודעת מתי הוא יעבור למיטה שלו, אוליי כשהעגלה תיהיה קטנה עליו.

ברוריהה

New member
בגיל 5 שבועות לוטן עברה לחדר

שלה. היא פשוט לא ישנה טוב בעריסה שהיתה אצלינו בחדר ולמיטה שלה לא היה מקום ... זה היה לילה די מצחיק, כי מרוב לחץ אני לא ישנתי ... פשוט כל הזמן הלכתי לבדוק מה איתה ...

אורלי99

New member
מיכאל שלי ../images/Emo99.gif

עד גיל שלושה חודשים בעריסה בחדר שלנו אחר כך עבר למיטה שלו בחדר שלו, ובגיל שבעה וחצי חודשים חזר לחדר שלנו.....למיטה שלנו....
וככה אני ישנה עם שני הגברים הכי מקסימים בעולם ביחד....

Lela

New member
בגיל 4.5 חודשים

כשהעריסה היתה כבר קצת צפופה, והחדר של הנסיכה היה מוכן. אבל... בהתעוררות הראשונה באמצע הלילה, שני מגיעה אלי כדי לינוק, ואני משאירה אותה איתי עד הבוקר. וזה במקרים שלא נרדמתי איתה מלכתחילה!

עוד לא העברנו...

האמת היא שכולנו ישנים מצויין ביחד. לוטן ישנה 8-9 שעות בלילה ואנחנו איתה. אין לנו בייביסנס וזה התרוץ שלי לזה שהיא ממשיכה לישון לצדי. ההורים שלי התחילו במסע שכנועים שנעביר אותה לחדר משלה, אבל אני עוד לא שמעתי טיעון משכנע...

אצלנו זה היה ככה

בלילה הראשון מאיה ישנה איתנו בחדר. היה בסדר גמור. בלילה השני העברנו אותה לחדר שלה, בעריסה (ודי מהר העברנו אותה למיטה). עשינו את זה כדי לנסות את שתי האופציות ולראות מה מתאים לנו ולמאיה. מכיוון שהלך טוב גם כשמאיה היתה בחדר שלה, המשכנו עם זה. ככה אנחנו לא קמים מכל תזוזה שלה (וזה קורה לי כשאנחנו אצל ההורים שלי, ואז היא איתנו בחדר), וגם היא לא קמה מהתזוזות שלנו. אין לי בעיה לשמוע אותה כשהיא קמה וצריכה אותי, גם אם זה באמצע הלילה, ומכיוון שכבר מההתחלה מאיה לא קמה הרבה פעמים במשך הלילה, זה גם לא היה קשה מדי לצאת מהמיטה ולגשת אליה. מגיל חודש בערך מאיה ישנה לילות שלמים (טפו טפו טפו).

חמניה1

New member
אנחנו עברנו לחדר שלנו

בגיל חודשיים. בר מאושרת במיטה שלה. לא נרשמו משברים (אצלה). בלילה הראשון אבא שלה רץ כל הזמן לבדוק אם היא בסדר ואני , אני ישנתי מצוין עד שהיא השמיעה את הציוץ הראשון. ולראיה, הנה תמונה של החדר. אם לי היה כזה חדר גם אני הייתי עוברת.

למעלה