מתי חוזרים לחיות? (../images/Emo52.gifארוך...)
שלום בנות (
למי שעוד זוכרת מ"לקראת" וגם למי שעוד לא מכירה אותי) רק עכשיו אני מצליחה להכנס לכאן. מאיה כבר בת 10 ימים (הייתי צריכה לבדוק ביומן מה התאריך היום - אני עד כדי כך לא מאופסת...) וקשה לי נורא
אני מניקה (עם פטמת סיליקון ובעזרת חברה שהיא מדריכת הנקה), אני עייפה וחלשה ומעוכה ורק מחכה כבר שיהיה יותר קל במשהו... אולי הנקות קצרות יותר, אולי מרווחים גדולים יותר - משהו שיתן קצת אור בקצה המנהרה הזאת שנראית כאילו אין לה סוף... אני יודעת שזה עובר, שזה משתפר, שזה נהיה קצת פחות קשה ושרוב הקושי שלי נובע מעייפות ומהורמונים - אני רק רוצה לדעת מתי
אני מרגישה כאילו אני עוד רגע מתפרקת - אבל אני לא יכולה להתפרק כי אני לא לבד. יש לי המון תמיכה (בעל, הורים, אחות גדולה) אבל אף אחד מהם לא יכול להניק אותה במקומי וזה אומר שבעצם התמיכה שלהם לא יכולה ממש להקל עלי... אני יודעת שההנקה היא הפתרון הכי טוב, נוח וזמין לטווח הארוך ולא כדאי בכלל לעבור לבקבוקים שצריך לסחוב ולהרתיח ולנקות וכו' אבל זה כל-כך קשה להיות כל היום עם הציצי בחוץ והילדה יונקת 10 דקות ונרדמת ל 20 דקות ואני גם בקבוק וגם מוצץ בשבילה (כי אני מתאפקת לא לתת מוצץ עד 6 שבועות...) אני מצטערת על הבלאגן ועל האורך... נורא קשה לי
שלום בנות (