מתי חוזרים לחיות? (
ארוך...)

ליילה

New member
קודם כל מזל טוב להולדת מאיה

אני נמצאת רק צעד אחד לפנייך - אהד בן שבועיים ויומיים בסך הכל, אז אולי העיצות שלי לא באות מנסיון רב, אבל הן ללא ספק באות מהמון המון המון הבנה ואמפתיה. קודם כל, אני נשברתי ואחרי שלושה ימים נתתי לו מוצץ. אז נכון שאצלנו ההנקה הלכה חלק מהתחלה (טפו טפו טפו), אבל לפחות אצלנו זה עזר, ולא פגע בהנקה. זה רק מוצץ, לא בקבוק צריך לזכור... לפחות ככה אני לא מרגישה כמו מוצץ אנושי אלא רק כמחלבה ניידת. דבר שני, אני גמרתי עכשיו יומיים של קפיצת גדילה, אני אומרת את זה כדי שלא תיבהלי כמו שאני נבהלתי שפתאום ליומיים דברים נעשו יותר גרועים במקום להשתפר. במשך יומיים אהד היה תלוי עלי ללא הפסקה וינק כל רבע שעה עד חצי שעה. היה קשה, היה מתסכל היה מפחיד - אבל כמו שאת רואה עבר, ושרדנו. ותחשבי ש 6 שבועות זה ממש לא כל כך רחוק, אני קובעת לעצמי יעדים קצרי טווח כדי לא להשבר. אני מחכה ל 6 שבועות בכיליון עיניים, כדי שלפחות ארוחה אחת יוכל האבא לתת לו בלילה בבקבוק של חלב שאוב, וככה יש לי למה לחכות וזה לא כל כך רחוק. ודבר אחרון - אם יש לך כל כך הרבה עזרה, תעזרי. אני גרה בחו"ל, אין לי פה הורים, או חברים קרובים או כלום. רק בעלי פה כדי לעזור, וגם הוא בן אדם עסוק... אם רק היה לי במי להעזר הייתי נעזרת בלי גבול, משאירה לשמור על הילדה ועושה מקלחת כמו שצריך, מבקשת שיכינו לי אוכל במקום לאכול רק בייגלה כל היום, יוצאת קצת החוצה אפילו לחצי שעה עם חברות... ולגבי ההחלמה הפיזית - את בשלב מאוד מתסכל, אבל תראי אותי, מבחינה פיזית אני כבר כמעט לגמרי החלמתי, ואני באמת לא כל כך רחוקה ממך. אז תתעודדי.

isidora

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif לכולכן...

היום אני מרגישה שקצת חזרתי לחיים
אתמול בלילה "נשברנו" ונתנו למאיה מוצץ - מה שהתגלה כרעיון מעולה (עבורי - ישנתי נפלא, עבור האיש - קצת פחות נפלא, הוא היה ער כדי להחזיר לה את המוצץ לפה כל פעם שהוא ברח...) והיום נסענו לאחות שלי (40 דק' נסיעה) והרגשתי כאילו קיבלתי את החיים שלי מחדש כשנהגתי לשם (מאיה נרדמה וישנה עד שהגענו
) אז אולי מתחילים להתרגל ואולי היא עוזרת לי קצת בכל מקרה תודה ענקית לכולכן על התשובות והתמיכה
זה מאד עזר לי לקבל איזושהי הערכה של מתי זה משתפר ושוב
תודה

לא הספקתי להגיב והנה הודעה משמחת!

אז גם אני שולחת
, להמשך... וכמובן מזל טוב וברוכה הבאה!

dorlim

New member
שמחה שאת כבר מרגישה טוב יותר

ורוצה להוסיף קצת מהנסיון שלי: גם לי היה חשוב לשמור על ההנקה אבל לא במחיר השפיות שלי ולכן כן ניסיתי מוצץ (לקח 3 שבועות עד שהיא למדה לקחת...) ובנוסף, שאלתי משאבה של יד שרה ומידי פעם היתי שואבת כדי שבעלי יתן בקבוק בלילה וגם החזקתי בבית סימילק למקרה חרום - רק הידיעה שיש לי האפשרויות הללו נתנו לי כוחות וחיזקו את ההנקה עוד יותר ועד היום (5 חודשים) שהילדה יונקת מלא ורק לאחרונה מקבלת תוספת סימילק כשהחלב השאוב לא מספיק (חזרתי לעבודה לפני חודשיים...) וכמו שאמרו קודמותי - אל דאגה זה הולך ומשתפר

isidora

New member
שוב תודה לכן ../images/Emo24.gif

נעים לראות שאתן עדיין מגיבות, גם אחרי כמה ימים... זה באמת משתפר ואני כבר פחות בלחץ. אתמול עשינו קבלת פנים קטנה אצל ההורים שלי על הדשא והיה ממש נחמד או לפחות ככה מספרים
אני כמובן לא ממש הצלחתי להשתתף כי למאיה היו תוכניות אחרות בשבילי (לאכול כל הזמן ולא להרדם עד שכולם הלכו...) באיזשהו שלב זה קצת היה קשה אבל הזכרתי לעצמי שאין שום סיכוי להרגיע אותה אם לא ארגע בעצמי. שתי נשימות והילדה (אני) נרגעה, וגם מאיה... אז אנחנו לוקחות כל יום מחדש ולומדות להניק בשכיבה ולישון בכל רגע נתון (מה שאני עושה עכשיו זה על חשבון שעות שינה - אבל מאד חשוב למען בריאות הנפש שלי) וגם הגוף מתחיל להתאושש (והכל נראה יותר טוב בלי להחליף תחבושות ולשטוף תפרים כל שעה) אז שוב תודה לכן על התגובות החמות
אני מתחילה להתאושש

למעלה