מתי יהיה פה איזה דיסקאש'ן על אנימלס

trancelover

New member
מתי יהיה פה איזה דיסקאש'ן על אנימלס

אני לא מבין מההקטע באלבום יש שני קטעים קצרים מידי בהתחלה ובסוף שאני ממש אוהב.. ויש כמובן את 'שיפ' הגדול באמצע.. וזהו.. במקוםזה לא יכלו להוסיף עוד כמה קטעים טובים.. עוד איזה ECHOES אחד לאלבום ויכל ליהיות מושלם.. חבל

trancelover

New member
גם חבל על פיינל קאט

יש בו כמה קטעים ממש פצצות אבל קטעעים חלשים בין לבין

FloyDviR

New member
מה רע באנימולס איך שהוא?

הוא מושלם איך שהוא לדעתי... אחד מהאלבומים שאני יותר אוהב! נפתח ונסגר בשני קטעים מצוינים... והשלושה שירים באמצע.. פשוט תענוג לשמוע אותם.. במיוחד את דוגס שהוא המועדף עלי..

trancelover

New member
מסכים איתך בקשר לDOGS.. ->

הקטע הפצצה הזה ממש ברח לי מהראש חח ועכשיו הוא יתנגן

edlessme

New member
לאלאלא!! sheep takes the cake!!!

ואת כל קינוחים האחרים ושותה את התה ביחד עם זה ואז... מוציא את הכל החוצה ואוכל את שוב (כמו ג'יי וסיילנט בוב...) פשוט ההההשייייירררר באלבום הזה... (לטעמי... וכל הטעמים של האחרים לגיטימיים... או לפחות זה מה שכתוב במחברת אזרחות שלי...)

emmily plays

New member
dogs

כתוב ומנוגן מדהים. בעבר היה שיר הפלויד האהוב עלי כי בפעם הראשונה ששמעתי את הסולואים והמוזיקה בלי להקשיב למילים בכלל זזה היה "ווואאאאווווווו....למה לא הכרתי את זה עד עכשיו????" ואז שמעתי את המילים ובכלל התאהבתי..... אולי כי אני גם קצת אנטי קפיטליסטית? nahh that cant be it can it? בכל אופן.. שיר עם שילוב מעולה בין מילים למוזיקה. ווטרס מוכיח שהוא יכול "להרביץ תורה" גם בלי להיות שטחי כמו ב"החומה" (סליחה טראנסוש)

trancelover

New member
קטע חזק ביחד עם שיפ האהןב עליי פה

SHEEP בהחלט הקטע שעשה לי את זה מההתחלה באלבום הזה יש בו את העוצמות הייחודיות האלה שמאפיינות את רק את הפלויד יש בו את האווירה הפלויידית הזאת שנכנסת לי חזק וDOGS למעשה ברח לי לגמרי מהאלבום הזה בוודאי קטע חזק סולואים לתוך הראש אבל מה כלכך שטחי בחומה לא הבנתי חח.. הייתי אומר שזה לטעמך..

trancelover

New member
להגיד לך מה אני חושב

בלי הסרט שנעשה היחסשל אנשים פה לאלבום היה קצת אחרת והתוכן לא היה נראה שטחי כלכך

Miss CB

New member
כלומר,

בגלל שאנחנו מדברים על משהו אחר חוץ מהחומה, אנחנו הופכים את הפורום לשטחי...?

annagr

New member
האלבום לא מושלם כבר עכשיו?

המילים קשות, ומביעות בדיוק את מה שווטרס רצה להביא סולואי הגיטרה של גילמור בדוגס פשוט מהממים, וכל קטעי הגיטרה בשירים האחרים טובים. שירי הפתיחה והסיום הם מעיין שירי הקדמה וסיכום לאלבום, יפים ומלודיים. מה רע בו? אין בו מספיק "קטעים יפים"?

Miss CB

New member
מה הקטע בוויש יו

עם השני שירים הארוכים, ולמה מדל רק 6 שירים? כי ככה, הם מיוחדים "-P לדעתי זה אלבו םמאוד חזק. לא האהוב עליי כי אני דווקא לא מתה על הראשון והחארון אבל פיגס נחמד מאוד, שיפ גדול ונו דוגס זה שיר שאני ממש מתה עליו
איזה סולואים הוא מנגן שם.. מרביץ בהם תורה חחח

משהו יכול לנתח את הטקסטים?

כמה שניסיתי לא הבנתי הכל. הדיסק יצא על רקע המשבר התעשייתי באנגליה ומשתמש במשל של חוות החיות, מה מסמלים כל אחד מהחיות? על מי מדברים בסוף dogs? חוצמיזה, המוזיקה בפני עצמה היא מדהימה בדיסק ותמיד מכניסה אותי לסרטים...

בשביל שאלות כאלו

תכננו את פרוייקט השירים (ראה למטה בעמוד), שיסקור את כל השירים של הפלויד לפי סדר כרונולוגי. אנחנו כרגע ב-saucerful. כמובן, שכל אחד רשאי לדון באלבום, בלי קשר לפרוייקט, בכל שלב.

ת'צודק

התכוונתי לשים את הכל כמאמר ב"מאמרים", אך לא היה לי זמן השבוע. אני אעשה את זה בימים הקרובים. כנ"ל לגבי הסינגלים. מה שכן, אם אנשים רוצים להוסיף על הדיון שהיה - בגלל שמחמת עבודה/לימודים/אשפוז דחוף בבי"ח/ריצוי תקופת מאסר/סתם ביישנות - לא השתתפו בדיון, יש עדיין זמן לעשות כן, כל עוד לא "סגרתי" את השרשורים הנ"ל. אה, וגם הוספתי את הערותי לסינגלים שהועלו בשבוע שעבר - אבל השרשור עבר עמוד. אתם מוזמנים לקרוא ולהגיב.

עוד Echoes באלבום פשוט בלתי אפשרי

מאחר שתקליטי הויניל היו מוגבלים לזמן ריצה של 40+ דקות בלבד.

למעלה