מתי יוצא דיסק חדש של מוקי?

אמרו ש....

בהתחלה אמרו בפסח אחר כך החופש ואחר כך בחגים שיחלט מתי להוציא ושיוציא כבר איזה דיסק פיצוץ.

The Macker Girl

New member
תגיד, אתה מודע לזה ש...

לעשות אלבום, ואלבום טוב, לוקח הרבה מאוד זמן???

בהביבו

New member
כמה פעמים כבר שאלו, כמה ענו..

הדיסק היה אמור לצאת בחודש הזה, פלוס מינוס. עם כל הדברים שבדרך (כל הקופה {האיחוד} השיר החדש של מוקי וברי "מחכים למשיח") הכל שונה. אני לא אגיד לך .. "בעוד חודשיים ייצא הדיסק" - כי זה ממש לא נכון להגיד
מה שכן, קצת סבלנות, וכמו שצליל הזכירה כאן - זה מוקי, והוא עובד על דיסק. ואני אומר דיסק שזה אומר דיסק דיסק, שבאמת יהיה שווה ללכת ולקנות אותו. מה שרואים אצל אומנים אחרים בארץ, דוגמת: "סאבלימינל" .. כל יומיים שיר חדש, כל חודש דיסק חדש.
סבלנות.

MiToOsH

New member
גמני רציתי להגיד את זה ../images/Emo104.gif

אבל לא רציתי להתחיל מלחמה בין הפורום הזה לפורום של סאב..

בהביבו

New member
מה בידיוק מלחמה כאן?

יש הבדל בן מלחמה לבין עובדות. ה .. "מלחמה" ביכלל לא מתקשרת. העובדה ש"סאבלימינל" מוציא כל יומיים שיר אמיתית לגמריי. ואין בזה(מה שכתבתי) שום דבר רע

double M

New member
לא ברור לי על מה אתה מדבר....

סאב הוציא את הדיסק הראשון שלו במרץ/אפריל 2001, והדיסק השני יצא באוגוסט 2002. זה כמעט שנה וחצי....

מתן תן לי להסביר לך משהו...

אנחנו בפורום מוקי אמורים לזלזל בכל שאר האמנים ולהוכיח לעצמינו שוב ושוב ללא הוכחות בשטח שכל השאר ובעיקר ראפרים ימניים וממוסחרים הם זבל ויש להם חרא מוזיקה!!! ואם אתה לא יודע אז... ברוכה הבאה לתחרות ראש בראש מוקי את סאבלימינל ובניו על האש... וכל ההודעה הזאת טבעה בציניות!!!!

double M

New member
סליחה, לא ידעתי...

למה דברים חשובים כאלו לא רשומים בכניסה לפורום או משהו?! עוד יכלתי להגיד שסאבלימינל נחמד או אפילו טוב....

S w e e t Baby1

New member
../images/Emo41.gifכנסן בן../images/Emo41.gif

ממה שאמרת הבנתי ש....... סאבלימינל לא משקיע בדיסקים שלו ולכן הוא מוציא שירים כל יומיים?!?!!?

חבל שאתה לא בודק את ה"עובדות"

שלך... ובוא בשטח נסתכל על ההצלחה של מוק ועל ההצלחה של סאב... יש לי המון כבוד למוק ה-מ-ו-ן ואני חולה על המוזיקה שלו אבל סאבלימינל עשה מה שהרבה לא הצליחו ועל זה מגיע לו המון כבוד, שב''ק בהחלט היו בדרך הנכונה אבל התפרקו בדיוק בשיא.

double M

New member
עם כל הכבוד לסאב, ויש לי בהחלט...

הרבה כבוד לבנאדם, יש עדיין את עניין ההתמסחרות. ואין ספק שהוא חטא בחטא הזה. הדיסק השני של סאב מאוד ממוסחר, מאוד מותאם לאוזן הישראלית הממוצעת וזה לא מפתיע שהוא הצליח. נורא קל ומפתה לדחוף לשיר שלך פזמון מזרחי של זמר מצליח, ואחרי זה באמת אין צורך להתפלא שמשמיעים את השיר בכל מסיבה בטיאלוי וגם בכל מסיבת כיתה באופקים. סאב התפשר על המוזיקה שלו ועכשיו הוא אוכל את פירות ההצלחה. הוא רק הרוויח מהעניין. השאלה היא איך זה לשמוע שיר שלך שאתה לא לגמרי שלם איתו ברדיו כל חמש דקות. רוב הזמרים מתפשרים למען האוזן הגלגלצית. שבק לא, סאב כן. יכול להיות שהוא צודק, יכול להיות שאם לא שומעים אותך אתה לא קיים. אבל אני אישית חושב שעדיף להשאר אמיתי ושחמישה אנשים שהם בני דודים שלך יישמעו אותך מאשר לבגוד בעקרונות שלך ולזכות באהדת קלאברים חשופי קורקבן מחורר.... ואולי בכלל סתם כתבתי יותר מידי כי אני לא מאופס על עצמי.

ואם הוא כן שלם עם עצמו???

חפיףףףף על ההתמסחרות אני לא מבינה מה הביג דיל בזה חוץ מזה שהוא תפס טוסיק. ואני לא חשבת שהדיסק השני כזה גרוע הוא כיפי מעניין משעשע ות'כלס אני אהבתי ת'שירים אולי הוא לא עמוק כמו הדיסק הראשון אבל בראפ כמו בראפ ככה זה לשעשע להצחיק וכו'... אני לא אומרת שאתה לא צודק... אתה כן!!!!! אבל אם כל זאת... סאב לא יותר טוב ממוק ומוק לא יותר טוב מסאב ואני לא רואה מקום להשוואה או לתחרותיות

למעלה