מתי יוצא דיסק חדש של מוקי?

double M

New member
לא נראה לי שהוא שלם עם עצמו...

ויש דרך טובה לבדוק עם אמן שלם עם עצמו. אם את המוזיקה שהוא עושה וכלולה בשירים שלו הוא גם שומע בבית. אני בספק גדול אם סאב שומע את רון שובל, שמשתתף בדיסק האור והצל, בזמנו הפנוי. בעצם אני לא, סאב והצל אמרו בראיון שהם לא אוהבים מוזיקה מזרחית ולא מתחברים אלייה. אבל זה כמובן היה לפני הדיסק השני. לעומת זאת נראה לי מאוד הגיוני שמוקי שומע את יובל בנאי בזמנו הפנוי. סאב הכניס את רון שובל לדיסק שלו כדי למכור עוד כמה עותקים, לזכות בעוד כמה השמעות ולהרוויח עוד כמה שקלים. שיהנה...

double M

New member
אני עוד לא יודע פרטים מדוייקים, אבל

אני יודע שהמופעים המרכזיים יהיו קוואמי דה לה פוקס, מוקי, כלא שש ומומי לוי. כמו כן יופיעו DDDmob, הארכיון, שי חדד, סניקאז ועוד. המחיר יהיה בערך 60-70, כרטיסים ופרטים מלאים אצלי מיום שלישי.

אני לא כל כך מסכימה איתך בנושא הזה

וגם אם מה שאתה אומר נכון והוא הכניס אותו לדיסק כדי ל"התמסחר" שיבושם לו... ת'כלס ממש לא מעניין אותי בכל אופן מה השיקולים שלו העיקר שאני נהנית לשמוע ובמקרה של סאב אני כן. כמו שאמרתי הוא הצליח לעשות מה שהרבה לא הצליחו ובוא לא נדבר כמה שהוא תורם לסצנה המקומית כמו שאתה בטח יודע לבד... בדיוק כמו מוקי אם לא יותר...

double M

New member
אני גם מאוד נהנ לשמוע את סאב...

בעיקר את השירי שפחות הצליחו ואת הדיסק הראשון. צירוף מקרים, או לא, ככה זה. ואני יודע שסאב מסוגל להרבה יותר ממה שהוא עשה ב"האור והצל", והוא הראפר כמעט הכי טוב בארץ מבחינת יכולות, אבל כמו ביום הורים מבאס יש לו פוטנציאל לא ממומש, וחבל...

choul

New member
רגע רגע אני לא מבין

מה עם מוקי?הוא לא הוסיף ב"מדברים על שלום" בסוף "כמה אצבעות על ההדק" אבל נשמע כזה מזרחי זה לא התאים לשיר בכלל

לדעתי לא

אומרים שמוקי התמסחר בדיסק החדש אבל לדעתי הוא לא התמסחר מבחינת המוזיקה... מוזיקה מעולה (המוזיקה בעצם של פילוני) ורק בשיר ילדה סוכר לא אהבתי את המוזיקה אבל הטקסטים טובים

The Macker Girl

New member
הקטע הזה בכלל לא מזרחי

ממתי מוש בן-ארי נשמע מזרחי??? כמו שנמרוד אמר, הלחן היחיד שיוצא דופן שם זה הלחן של "ילדה סוכר" (ושל "איפה הבנות", אבל מהשיר הזה בכלל צריך להתעלם לדעתי), ואין ספק שהשיר הזה זכה להרבה יותר הצלחה, בדיוק כמו שהשיר של סאב ורון שובל זכה ליותר הצלחה. ה'תוספות' הקטנות האלה משפיעות על הקהל, אין מה לעשות.

choul

New member
גם אני ובקשר למוש בן ארי

לא חשוב אם הוא שר מזרחית או לא זה נשמע לי ככה וגם בקשר לילדה סוכר זה נכון אבל זה התגלה די מאוחר

The Macker Girl

New member
מתן, השורות האחרונות שלך

הזכירו לי את המשפט של חמי ומירו "אנחנו אישית רשמנו את השמות שלכם ברשימת מוזמנים". ואתם יודעים מה? אני לגמרי מסכימה עם מתן. אין ספק שסאב והצל עשו משהו גדול בארץ הזאת, אבל הם ויתרו על הרבה דברים כדי לעשות את זה, ולדעתי זה ממש חבל. יש לי המון כבוד לאמנים כמו חלוצי החלל - אומנים שלא משמיעים אותם ברדיו ולהופעות שלהם מגיעים 5 אנשים שמשלמים כניסה - ולדעתי הם לא פחות טובים בתחום מאשר סאב. ואני חושבת שאם הדיסק השני של סאב היה פחות (ואני שונאת להשתמש במילה הזאת) "ממוסחר" ממה שהוא, נגיד בסגנון של הדיסק הראשון, הוא אולי היה מגיע לפחות אנשים, אבל לפחות הוא היה מגיע לאנשים שבאמת מעריכים את המוזיקה שלו, ולא שומעים אותו רק כי רון שובל מתארח באלבום.

צלילה...

מי אמר שהם ויתרו על הרבה דברים??? על מה??? אולי על האנונימיות ועל הצניעות אבל חוץ מזה שום דבר... לגהי חלוצי החלל לפי דעתי הם בין הגרועים יצא להם דיסק חלש שרק צובר לי אבק על המדף אבל על טעם ועל ריח אין מה להתווכח... למרות שעובדה שעל כלא 6 שומעים יותר מעל החלוצים. מה רע בדיסק של סאב מה גורם לו להיות ממוסחר??? זה שרון שובל משתתף בו??? מה רע??? זה חיבור מדהים ונכון בין ראפ למזרחית וזה גם יצא יפה... נכון עובדתית זה עובד יותר טוב על הקהל הישראלי אבל זה עדיין יפה ובכל זאת אלו ששמעו אותו בעבר לא ממשיכים לשמוע בגלל רון שובל אלא בגלל שהם אוהבים ומעריכים ת'מוזיקה שלו. זה שמיליוני ערסים ופרחות נהיו לי אוהבי היפ הופ (והיחידי שהם מכירים זה סאבלימינל) זאת בעיה אחת אבל שיהנו להם... מיסחור??? יכול להיות שיש פה קטע שדוחפים את סאבלימינל והצל לכל מקום (בטח שנה הבאה בפסטיגל...) אבל... אם טוב לסאבלימינל אחלהההה מקסימום אני יודעת כשהמוזיקה שלו לא תעניין אותי יותר יהיו אחרים שיעשו את זה כמוהו או הרבה יותר טוב ממנובגלל זה גם לא מעניין אותי על כמה חרא הוא נהיה...

The Macker Girl

New member
מיכל...

כמו שאמרתי, אני שונאת להשתמש במילה "מסחור", אבל לא ידעתי איך עוד להסביר את זה... אני מאוד מקווה שתסכימי איתי שאומן שאומר שהוא שונא מוזיקה מזרחית ואז מכניס אומן מזרחי לאלבום שלו, ושאומן שהולך ומשתתף במערכון הזוי כמו בתוכנית של אדיר מילר - לא עושה את זה סתם. וכן, כשהוא עושה את זה הוא מוותר על דברים ועושה לעצמו הנחות בקשר למוזיקה שלו. סאבלימינל היה טוב במה שהוא עשה גם לפני שהוא הכניס את עצמו למדף של כל בן-נוער בארץ הזאת. הדיסק הראשון שלו מעולה, ועד כמה שאני יודעת הוא הגיע להרבה מאוד אנשים שלא היו מודעים לסצנה הזאת בארץ לפני. אני חושבת שהדיסק השני היה מצליח גם בלי כל הרעש מסביבו. אני לא באה לשפוט או משהו. אין לי שומדבר נגד סאבלימינל (אם מתעלמים מהבדלי דיעות משמעותיים), ואני מעריכה אותו על המוזיקה שלו. אבל אני לא אוהבת את הדרך שהוא בחר בה כדי להגיע לצמרת. זה הכל. :)

בובה...

הוא לא אמר שהוא שונא מזרחית... הוא אמר שהוא לא שומע מזרחית אבל שהוא מאוד מעריך את המוזיקה הזאת כי היא מוזיקת רחוב כמו הראפ. ומה קשור התוכנית של אדיר מילר??? הוא עשה מערכון מצחיק כמו כל האנשים שמתארחים אצל אדיר חוץ מזה ראית ת' "פריסטיילים" שהם עשו בתוכנית??? אני גם הייתי רוצה שכמה שיותר אנשים ישמעו אותי, לא הייתי משנה את המוזיקה שלי אבל אני בהחלט הייתי מגוונת... מוסיפה דברים חדשים שנראים לי... מרעננת את הסגנון שלי. תראי אני מסכימה איתך הוא נהיה מן ראפר נלי כזה ששר עם אנשים שלא קשורים לסגנון מוזיקה שלו אבל הוא ראפר איכותי שיודע לתת הופעה טובה יש לו פלואו טוב וכתיבה מטורפת שלא קיימת בארץ (באיזור הראפ) ולכן אני לא רואה כל רע בזה... =] ולפני שבן קורע אותנו בואו נפסיק מתה עליכם היה כיף לדון איתכם דיון תרבותי אתם אחלה... =]

The Macker Girl

New member
אני לא מבינה מאיפה הסקתם

שהדיסק היה אמור לצאת בחודש הזה (או לסירוגןין בפסח, גם את זה אמרתם בלי סוף). מוק בחיים לא אמר דבר כזה. הם עוד לא התחילו להקליט בכלל! לעבוד על אלבום חדש לוקח זמן, ואת הזמן הזה לא אתם תגדירו. חכו להצהרה רשמית, תפסיקו להשעיר השערות וליצור שמועות.

הדיסק לא היה אמור לצאת בחודש הזה

אין לי מושג מאיפה הבאת את זה. יש לו עוד המון זמן עד שהוא ייצא

למעלה