מתי ישודר הראיון של אדם אצל גיא פינס?

t r e c o o l

New member
טוב זה רשמי שהם נפרדו כנראה..

ואיזה חמוד

R o c k s e n

New member
חבל, דווקא הייתי בטוחה שיש אהבה מצד אדם

אבל כנראה שהוא יזם את הפרידה... יכול להיות שדרייק באמת לא התאים לו והוא היה איתו רק כי הוא היה מגניב וחמוד ודרייק היה מאוהב בו... או שהוא רצה פרסום אבל לא נראה לי כי הוא התחיל לצאתת איתו לפני איידול לא? או לפחות בהתחלה של איידול.. כי אני זוכרת שבכמה תכניותת הוא היה בקהל

t r e c o o l

New member
לפני אידול הם כבר יצאו, והכירו עוד לפני

הם היו ידידים לפני, כנראה באמת שאדם יזם את הפרדה, חשבתי על זה שאולי הם נפרדו כי לדריק היה קשה עם הפרסום של אדם (למשל בתמונות של הפאפרצי רואים את דריק עוצם עיינם ואוחז באדם.)

nini18

New member
את כבר לא מכירה אותי ../images/Emo7.gif

ה -
בגלל זה "חשבתי על זה שאולי הם נפרדו כי לדריק היה קשה עם הפרסום של אדם" נראה לך באמתתתת???????

t r e c o o l

New member
חחח האמת שחשבתי על זה.

אז את בטוחה לחלוטין שאדם פשוט בא ועזב אותו כשדרייק בכלל לא ציפה לזה, כי הוא רצה דיטינג עם פרז ו/או אנשים אחרים? והוא פשוט שבר את הלב לדריק המסכן שסה"כ כן אהב את אדם וחיכה לו כשאדם היה בטור, וויתר על כל הפרטיות שלו? .ולא אמרתי שדריק עזב, אמרתי שכנראה הם הבינו ביחד שהם לא מתאימים כי "לדריק היה קשה"

nini18

New member
אני לא חושבת שאדם לקח את הרגליים ועזב

אבל בניגוד אלייך באמת לא ראיתי רגש כלפיי דרייק מצד אדם חוץ מחיבוב. ואדם ראה שזה לא זה אז הוא חתך.... האמת שאני מרחמת על דרייק המסכן והשבור הוא נראה לי ילד טוב חמודי .... רק שהוא ממש לא היה בשביל אדם!!!!!!

mayarel

New member
הדבר היחידה שמסקן אותי זה למה אדם חתך פתאום

כי לא נראה לי שזה היה רציני מלחתחילה.. זה היה יותר למען התדמית שלו מאשר משהו אחר ובטח הנוחות.. אז דווקא זה שהוא הפסיק את זה פתאום כשרק לפני שבועיים התנשק איתו במכונית... זה מוזר. מעניין אם באמת משהו קרה עם מישהו אחר והוא לא רצה שיחשבו שהוא בוגד..

nini18

New member
א. הוא פשוט הקשיב לי כבר חודשים אני אומרת לו

אם זה לא זה תחתוך!!! ב. נמאס לו מהאמא הקרציה של דרייק. ג. כמה שאני אוהבת אותו מניאק הוא לא נראה לי הטיפוס שיבגוד. ד. הנשיקה ההיא היתה נראית מאולצת. הוא סתם רצה להתגרות בכולם. ה. מזה משנה הסיבה העיקר שאדם עכשיו פנוי לדייטינג ואני אומרת BB כמה שיותר ול תשכח לצלם.

mayarel

New member
סתם מעניין מה גרם לזה

הרי א. זה אף פעם לא היה זה. ב. אמא של דרייק תמיד היתה קרציה ג. מעניין פשוט אם רצה סטוצים או שבאמת בא לו על מישהו ספציפי.. ד. כל העניינים בניהם היו תמיד למול המצלמות.. לא הנשיקה יותר מהאחרים.. ה. חחחחחחחחחחחחחח סתם סקרנות.. וכן שיצלמו אותו..

nini18

New member
את מספרת לי על סקרנות עד עכשיו אני רוצה לדעת

כל פיפס מהמערכת יחסים שלו עם בראד ולמה הם ניפרדו. מזה רוצה, מתה לדעת . עד שאני לא אדע לא יהיה לי שקט חחחחחחחחח

ר ו ח ל י

New member
חח הווו איזה חמודייייי 33333>

והפרצוף המתוק שלו כשהיא שאלה את זה DDD: איך אני שמחה שהוא מתגאה בשורשים שלו ומדבר על זה מידי פעם ושהוא חוגג את החגים היהודיים (חנוכה לפחות).

nini18

New member
אוי איזה חמודייייי אני כל כך מחכה לראיון

איתו. אם הוא לא מתלהב מישראל ואומר שאני בטוח אבוא לפה כמו שהוא אמר לסינים. אני מרביצהההה לו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo45.gif ושהמראיינת תוציא ממנו מילה בעברית!

משהו כמו אני אוהב אתכם. יש לו מבטא כזה סקסי בעברית ^^

למעלה