אבל כנראה שהוא יזם את הפרידה... יכול להיות שדרייק באמת לא התאים לו והוא היה איתו רק כי הוא היה מגניב וחמוד ודרייק היה מאוהב בו... או שהוא רצה פרסום אבל לא נראה לי כי הוא התחיל לצאתת איתו לפני איידול לא? או לפחות בהתחלה של איידול.. כי אני זוכרת שבכמה תכניותת הוא היה בקהל
הם היו ידידים לפני, כנראה באמת שאדם יזם את הפרדה, חשבתי על זה שאולי הם נפרדו כי לדריק היה קשה עם הפרסום של אדם (למשל בתמונות של הפאפרצי רואים את דריק עוצם עיינם ואוחז באדם.)
אז את בטוחה לחלוטין שאדם פשוט בא ועזב אותו כשדרייק בכלל לא ציפה לזה, כי הוא רצה דיטינג עם פרז ו/או אנשים אחרים? והוא פשוט שבר את הלב לדריק המסכן שסה"כ כן אהב את אדם וחיכה לו כשאדם היה בטור, וויתר על כל הפרטיות שלו? .ולא אמרתי שדריק עזב, אמרתי שכנראה הם הבינו ביחד שהם לא מתאימים כי "לדריק היה קשה"
אבל בניגוד אלייך באמת לא ראיתי רגש כלפיי דרייק מצד אדם חוץ מחיבוב. ואדם ראה שזה לא זה אז הוא חתך.... האמת שאני מרחמת על דרייק המסכן והשבור הוא נראה לי ילד טוב חמודי .... רק שהוא ממש לא היה בשביל אדם!!!!!!
כי לא נראה לי שזה היה רציני מלחתחילה.. זה היה יותר למען התדמית שלו מאשר משהו אחר ובטח הנוחות.. אז דווקא זה שהוא הפסיק את זה פתאום כשרק לפני שבועיים התנשק איתו במכונית... זה מוזר. מעניין אם באמת משהו קרה עם מישהו אחר והוא לא רצה שיחשבו שהוא בוגד..
אם זה לא זה תחתוך!!! ב. נמאס לו מהאמא הקרציה של דרייק. ג. כמה שאני אוהבת אותו מניאק הוא לא נראה לי הטיפוס שיבגוד. ד. הנשיקה ההיא היתה נראית מאולצת. הוא סתם רצה להתגרות בכולם. ה. מזה משנה הסיבה העיקר שאדם עכשיו פנוי לדייטינג ואני אומרת BB כמה שיותר ול תשכח לצלם.
הרי א. זה אף פעם לא היה זה. ב. אמא של דרייק תמיד היתה קרציה ג. מעניין פשוט אם רצה סטוצים או שבאמת בא לו על מישהו ספציפי.. ד. כל העניינים בניהם היו תמיד למול המצלמות.. לא הנשיקה יותר מהאחרים.. ה. חחחחחחחחחחחחחח סתם סקרנות.. וכן שיצלמו אותו..