מתי כספי
לא
יופיע בכוכב נולד

caspit

New member
מתי כספי ../images/Emo26.gifלא../images/Emo36.gif יופיע בכוכב נולד

ולא תתקיים תכנית המוקדשת לשיריו. כל הסיפור הזה נדחה למתישהו בחודש הבא. ההופעה בברלה כן מתקיימת, כמו שכבר דווח פה.

trilliane

Well-known member
מנהל
חבל...

בחודש הבא זה אומר פחות מתמודדים, מה שאומר פחות שירים של מתי, מה שאומר שבטח שוב יהיו אותם שירים צפויים...

PianoGirl20

New member
יותר טוב..

ככה מתי לא יתבזבז על כל מיני 'זמרים' שלא יודעים לשיר... עדיף שמי שבאמת יודע לשיר ושר טוב יגיע לחלק של לשיר עם מתי כספי.. לא ממש הייתי רוצה לראות למשל את עדן אמסלם שרה בליווי מתי כספי..(לא ממש מגיע לה..).

PianoGirl20

New member
חח, אני מבינה

שאת לא ממש עוקבת אחרי התוכנית..
זו סתם איזו פרחה פלקטית שבאה כל שבוע עם מחשוף חדש, אבל לשיר היא לא ממש יודעת..(וגם לא יודעת בכלל על מה היא שרה..) והיא ממש צריכה לעוף משם, מהר.

Arthur Dent

New member
עם כל הכבוד (ויש) מתי הוא לא הזמר הכי מדהים

עלי אדמות. אם זה היה רק בשביל הקול שלו, הייתי מכיר עד היום רק את שדה-התעופה ואת איך-זה-שכוכב, וגם זה בקושי. נתנאלה, גלי עטרי וכל מיני טיפוסים אחרים עושים עם המוזיקה שלו חסד. כל זמר לעצמו, והשמרו על נפשותיכם עם הכללות...

PianoGirl20

New member
מה הקשר?..

אני דיברתי על זמרות כמו גלי עטרי או נתנאלה?. אני דיברתי על משתתפי כוכב נולד, שעם כל הכבוד להם, הם עדיין לא ממש זמרים, וחלקם עדיף שלא ישירו לפני קהל...(כמובן שיש שם גם כאלה שהם מצויינים, אבל בטח לא כולם). לכן אמרתי שעדיף שמתי כספי יופיע עם הטובים באמת, ולא עם כולם. עדן אמזלג לדוגמא, היא בחורה שיש לה קול יפה, היא נראית טוב, אבל מה, היא פלקטית לגמרי. השירה שלה היא טכנית, היא מגיעה מבחוץ ולא מבפנים, לא באמת מהרגש. הילדה הזאת בכלל לא מבינה על מה היא שרה. מישהי כמוה למשל, אני לא חושבת שצריכה לשיר עם מתי כספי.

Arthur Dent

New member
הקשר בשבילי הוא שהפוקוס הוא המוזיקה

והמנגינה. הזמר יכול (וכדאי) שיהווה חלק משמעותי ומהותי מהשיר, אבל אני יכול להנות ממעברי האקורדים גם עם איזובי הקיר, אם אין ברירה. לי אישית מפריע שאנשים שאין להם "את זה" בשירה, מתחילים לצעוק כדי לפצות על כך. אבל לי ולכוכב נולד אין ממש קשר, אז תהנו לכם.

חבל האמת, אני רק מקווה

שמארינה עדיין תהייה שם...
וגם שלומי, חן, ונדב אבל הכי בא לי לשמוע את מארינה שרה מתי כספי...

סאביבית

New member
../images/Emo45.gif מרינה

חשבתי שאני היחידה שאוהבת אותה, איזה מזל שיש עוד פורום

מארסו

New member
../images/Emo45.gif מרינה

מה שאני הכי אוהב בה זו הקלילות והשלווה שהיא מתייחסת למשחק. היא היחידה שם שלא נראית כאילו עולמה יתמוטט אם יעיפו אותה. חוץ מזה - היא דיווה אמיתית

למעלה