מתי כספי.

אפרת10512

Well-known member
אחד הטובים ביותר שלנו
❤
כנערה ממש הערצתי אותו
כמבוגרת בטוחה שהוא מעולה.
יוצר מוכשר וחכם ונפלא
מבינה את ההרגשה המזופתת
ומקווה שבקרוב נשמע על חזרתו
💚

שלום לקהל שלי היקר,
לאור המצב העגום שממשלת ישראל יצרה כלפיי אזרחיה וכלפיי התרבות, בחרנו אני ומשפחתי להתנתק למען בריאותינו הנפשית.
לקחתי פסק זמן מכל התוהו ובוהו בתקווה שהמצב יתהפך ויחזור למצבו הקודם הנורמאלי והשגרה תחזור להיות כבימים עברו.
כרגע אני כותב מצייר ומשתדל להינות בחיק המשפחה למרות שלא קל ולא פשוט להיות רחוק מהחברים, הנגנים והמעריצים. אבל זה זמני.
ההחלטה נבעה בעיקר מדאגה לבריאות הנפשית שלי ושל משפחתי.
מקווה שהמאבק שכולנו שותפים לו ישא פרי ויאפשר לחזור לבמה ולהיות קרוב אליכם.
שלכם באהבה ובהערכה
מתי

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אחד הטובים ביותר שלנו
❤
כנערה ממש הערצתי אותו
יוצר מוכשר וחכם ונפלא
מבינה את ההרגשה המזופתת
💚

שלום לקהל שלי היקר,
לאור המצב העגום שממשלת ישראל יצרה כלפיי אזרחיה וכלפיי התרבות, בחרנו אני ומשפחתי להתנתק למען בריאותינו הנפשית.
לקחתי פסק זמן מכל התוהו ובוהו בתקווה שהמצב יתהפך ויחזור למצבו הקודם הנורמאלי והשגרה תחזור להיות כבימים עברו.
כרגע אני כותב מצייר ומשתדל להינות בחיק המשפחה למרות שלא קל ולא פשוט להיות רחוק מהחברים, הנגנים והמעריצים. אבל זה זמני.
שלכם באהבה ובהערכה
מתי
לרגע נבהלתי.
חשבתי שאת הולכת להודיע שגם הוא נפטר מהקורונה. :-D

SupermanZW

Well-known member
אחד הטובים ביותר שלנו
❤
כנערה ממש הערצתי אותו
יוצר מוכשר וחכם ונפלא
מבינה את ההרגשה המזופתת
💚

שלום לקהל שלי היקר,
שלכם באהבה ובהערכה
מתי
הוא יחזור כשהופעות יחזרו לשגרה, עד אז ישהה במקום שקט ורגוע יותר. הוא חכם.
ברור מאליו שאינו עובר לצמיתות, הוא לא בגיל שהוא יכול ליצור לעצמו קהל חדש במקום בו לא מכירים אותו.

SupermanZW

Well-known member
אחד הטובים ביותר שלנו
❤
כנערה ממש הערצתי אותו
יוצר מוכשר וחכם ונפלא
מבינה את ההרגשה המזופתת
💚

שלום לקהל שלי היקר,
שלכם באהבה ובהערכה
מתי
חיפשתי קצת מידע וגיליתי שמתי כספי עובר לפירנצה, איטליה. חבל ארץ טוסקנה הוא מקום מעולה לניקוי ראש, רגוע, מזג אוויר נעים, אוויר נקי, אוכל טוב. למתי כספי אזרחות קנדית, אזרחות פולנית ואזרחות ישראלית. מי שאין לו אזרחות של אחת ממדינות האיחוד האירופי לא יכול לשהות ללא ויזה מתאימה יותר מ3 חודשים באף מדינת איחוד ברצף. בזכות אזרחותו הפולנית יוכל מתי כספי לשהות באיטליה כמה שירצה, ללא מגבלות. בין 1990 ל1997 חי מתי כספי בקנדה, ב1994 השיג מתי כספי את אזרחותו הקנדית.

דיברגנט חדש

Well-known member
חיפשתי קצת מידע וגיליתי שמתי כספי עובר לפירנצה, איטליה. חבל ארץ טוסקנה הוא מקום מעולה לניקוי ראש, רגוע, מזג אוויר נעים, אוויר נקי, אוכל טוב. למתי כספי אזרחות קנדית, אזרחות פולנית ואזרחות ישראלית. מי שאין לו אזרחות של אחת ממדינות האיחוד האירופי לא יכול לשהות ללא ויזה מתאימה יותר מ3 חודשים באף מדינת איחוד ברצף. בזכות אזרחותו הפולנית יוכל מתי כספי לשהות באיטליה כמה שירצה, ללא מגבלות. בין 1990 ל1997 חי מתי כספי בקנדה, ב1994 השיג מתי כספי את אזרחותו הקנדית.
חשבתי שיש הגבלה ל-2 אזרחויות בלבד, לא?

SupermanZW

Well-known member
בטוח?
יש לך, במקרה, קישור?
חוק האזרחות קובע כי לעניין חוקי מדינת ישראל רואים אזרח ישראל שהוא גם אזרח חוץ כאזרח ישראל. פירוש הדבר הוא, כי אזרח ישראלי רשאי להיות בעל אזרחות אחת נוספת או יותר (אזרחות כפולה), וכי הוא יחשב כאזרח ישראל לכל דבר ועניין, וכאזרח ישראלי בלבד, ככל שלאזרחות הישראלית קיימת נַפְקוּת (רלוונטיוּת) מבחינת החוק הישראלי.

כך לדוגמה, אזרח ישראל שהוא גם אזרח חוץ נחשב כאזרח ישראל לצורך חוק שירות ביטחון [נוסח משולב], התשמ"ו-1986, והוא חייב בשירות צבאי בכפוף להוראות אותו חוק; הוא נחשב כאזרח ישראל לעניין אחריות פלילית של אזרחים ישראלים על פי חוק העונשין, תשל"ז-1977; והוא נחשב כאזרח ישראל לצורך דיני המעמד האישי, כמו לעניין סמכות השיפוט של בתי דין רבניים בענייני נישואים וגירושים, לפי חוק שיפוט בתי דין רבניים (נישואים וגירושים), תשי"ג-1953.

גם לעניין כניסה לישראל, שהייה בה ועבודה במדינה, נחשב אזרח ישראלי שהוא גם אזרח חוץ כאזרח ישראל לכל דבר ועניין. לפיכך, הוא רשאי להיכנס לישראל ללא צורך באשרה, לשהות בה לפי ראות עיניו, לעסוק בכל מקצוע או משלח יד ולעבוד אצל כל מעסיק.

חריג להיתר החזקת אזרחות כפולה נקבע בסעיף 16א לחוק יסוד: הכנסת, לפיו חבר הכנסת אינו רשאי להצהיר אמונים אלא אם פעל להסרת אזרחותו הנוספת, אם הדבר אפשרי לפי חוקי אותה מדינה. וכן נקבע בסעיף 6(ד) לחוק יסוד: הממשלה לעניין שר.

שמלת תחרה1

Well-known member
אחד הטובים ביותר שלנו
❤
כנערה ממש הערצתי אותו
יוצר מוכשר וחכם ונפלא
מבינה את ההרגשה המזופתת
💚

שלום לקהל שלי היקר,
שלכם באהבה ובהערכה
מתי
שישאר שם, מי שמוותר על ארצנו כשרע, אין לו מה לעשות בה כשטוב.

SupermanZW

Well-known member
שישאר שם, מי שמוותר על ארצנו כשרע, אין לו מה לעשות בה כשטוב.
מאז ומעולם אנשים היגרו ממקומות בהם היה להם רע למקומות בהם קיוו שיהיה להם טוב, זהו טבע האדם. חשוב לזכור כי כל מדינה הוקמה למען האנשים שהפכו לאזרחיה, לא להיפך.

באופן ספציפי לגבי מתי כספי. מאז החלה טרפת הקורונה אינו מתפרנס כלל כי אינו מופיע כי לא מאפשרים לו להופיע והלחץ הנובע מהמצב ומהאווירה בישראל מזיק לבריאותו המעורערת גם כך. אגב בריאותו של מתי כספי מעורערת לא מ2019 אלא מילדות. צליעתו נובעת ממחלת הפוליו בה לקה בילדותו, כבר מאז המערכת החיסונית שלו חלשה. ב2019 לקה בתסמונת קוגן, שהיא אותה מחלה ממנה נפטר אחיו הבכור. סביבה רגועה ושלווה עשויה להאריך את חייו של כספי. קשה להבין על מה את שופטת אותו, הוא עשה לך משהו רע?

משתפרת1

Well-known member
מאז ומעולם אנשים היגרו ממקומות בהם היה להם רע למקומות בהם קיוו שיהיה להם טוב, זהו טבע האדם. חשוב לזכור כי כל מדינה הוקמה למען האנשים שהפכו לאזרחיה, לא להיפך.

באופן ספציפי לגבי מתי כספי. מאז החלה טרפת הקורונה אינו מתפרנס כלל כי אינו מופיע כי לא מאפשרים לו להופיע והלחץ הנובע מהמצב ומהאווירה בישראל מזיק לבריאותו המעורערת גם כך. אגב בריאותו של מתי כספי מעורערת לא מ2019 אלא מילדות. צליעתו נובעת ממחלת הפוליו בה לקה בילדותו, כבר מאז המערכת החיסונית שלו חלשה. ב2019 לקה בתסמונת קוגן, שהיא אותה מחלה ממנה נפטר אחיו הבכור. סביבה רגועה ושלווה עשויה להאריך את חייו של כספי. קשה להבין על מה את שופטת אותו, הוא עשה לך משהו רע?
אם כך הדבר אני מקווה שמצא לעצמו מקום נידח שאיננו מושפע מההתפרצות החוזרת של המגיפה באיטליה.

אחד הטובים ביותר שלנו
❤
כנערה ממש הערצתי אותו
יוצר מוכשר וחכם ונפלא
מבינה את ההרגשה המזופתת
💚

שלום לקהל שלי היקר,
שלכם באהבה ובהערכה
מתי
אחד הטובים ביותר שלנו
❤
כנערה ממש הערצתי אותו
יוצר מוכשר וחכם ונפלא
מבינה את ההרגשה המזופתת
💚

שלום לקהל שלי היקר,
שלכם באהבה ובהערכה
מתי
נתחיל בעובדה שמתי כספי הוא אמן משהו משהו...
מאוד אהבתי את התקליט שלו עם סשה ארגוב...
אז לזה אין ויכוח.
גם אין ויכוח שזכותו של אדם באשר הוא אדם
כולל אמנים, אפילו חחחח... להתגורר במקום שהכי טוב לו...
למרות שאני די בטוחה שהקורונה בטוסקנה לא פחות ולא
יותר קטלנית עבור מתי כספי ובני גילו, מאשר באזור תל אביב פינת בני ברק...
למה זה מגיע לתקשורת... הרי לא עסקינן באליל נוער... כי מי
שמתי כספי אליל בעבורו מזמן ההגדרה 'נוער' לא מתאימה...
אז שיבושם לו... ואם מתי ספי ביציאתו לטוקנה יפיל את נתניהו? יכה בליכוד?
אני מסופקת... אפילו מאוד...

נסיך.333

Well-known member
אמר זה שזרק את אשתו וילדיו לעוני מחפיר וללא רגש רק בגלל שהכיר מישהי צעירה..
מישהי כתבה על חינוך ילדים משהו?? או שפה זה לא ממש קשור??

למעלה