מתי כספי.

Harrington

Well-known member
מנהל
פעם שניה שהוא עוזב את הארץ :).

הפעם הוא טוען שזה זמני, אז לא ברור לי כל כך על מה כל הבלגן. הרי כולנו רוצים מעת לעת 'לנקות את הראש' לתקופת מה עד לחזרה לשגרה. זה הגיוני תמיד ובוודאי כך במצב המטורף שישראל נמצאת בו היום (עם או בלי קשר לשלטון).

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל

הפעם הוא טוען שזה זמני, אז לא ברור לי כל כך על מה כל הבלגן. הרי כולנו רוצים מעת לעת 'לנקות את הראש' לתקופת מה עד לחזרה לשגרה. זה הגיוני תמיד ובוודאי כך במצב המטורף שישראל נמצאת בו היום (עם או בלי קשר לשלטון).
תראה הרינגטון, מתי כספי הוא מוסיקאי דגול באמת.
אני זוכר שבשירות הצבאי שלי בסיני בתור מילואימניק, הוא הופיע מולנו כחלק מצוות הווי של איזה חייל, אני כבר לא זוכר.
כבר אז הוא היה איש מצחיק עם הרצינות הזאת והפנים התמימות.
אבל עם השנים הוא השתנה וחבל שכך.
חבל לי שהוא עוזב.

Harrington

Well-known member
מנהל
...
חבל לי שהוא עוזב.
בהחלט יכול להיות. בשום מקום לא כתבתי משהו נגד המוסיקה שלו (שלמען האמת והכנות אני מתקשה לזכור כרגע, אבל סביר להניח ששמעתי לא אחת ואף נהניתי מיצירותיו).
אני פשוט לא מהמתלהבים על הודעות כאלו ולא מרגיש כ'מוצא שלל רב' בהן.
זאת ראשית מאחר ואני מצטער על כל יהודי שעוזב את הארץ, תהיינה דעותיו וסיבותיו אשר תהיינה.
שנית מאחר ודעתו של אדם כזה או אחר, גם אם הוא יוצר מחונן בתחומו, לא צריכה לעניות דעתי לשנות מאומה בדעתי.
ושלישית לאור מה שכתבתי גם למעלה, זאת לא הפעם הראשונה שכספי עוזב את הארץ ובכל מקרה הוא מצהיר שזה זמנית למעין 'ניקוי ראש'. אישית יצאתי בסופה"ש האחרון לניקוי ראש כזה, כאשר עם כל משפחתי הגרעינית על נספחיה ביליתי באיזשהו צימר (אל תגלה למשטרה בבקשה ;-)). כלומר גם אם הייתי מרגיש צורך להתרגש מיורדים כאלה, המקרה הזה הוא לא מהסוג המרגש לצורך העניין.

SupermanZW

Well-known member
אני זוכר שבשירות הצבאי שלי בסיני בתור מילואימניק, הוא הופיע מולנו כחלק מצוות הווי של איזה חייל, אני כבר לא זוכר.
כבר אז הוא היה איש מצחיק עם הרצינות הזאת והפנים התמימות.
אבל עם השנים הוא השתנה וחבל שכך.
חבל לי שהוא עוזב.
כל אדם משתנה עם השנים אך אנשים נוטים לשים לב לשינויים שחלו באחרים אך לא בעצמם.

SupermanZW

Well-known member

גם קודם זה היה זמני, לראיה, הוא חזר.

SupermanZW

Well-known member
כן ירבו ויחזרו כל היהודים שעזבו את מולדתם.
מתי כספי יחזור מסיבות כספיות, לא מכירים אותו באיטליה, כשיוכל לחזור להופיע ללא מגבלות הוא יחזור לישראל. באיטליה הוא יכול רק לשרוף חסכונות.

SupermanZW

Well-known member
פרטים נוספים שגיליתי: מתי כספי איבד את ראייתו בעין שמאל ב2019 והחל גם לאבד את שמיעתו באותו זמן עקב מחלה אוטואימונית. אחיו הבכור חלה באותה מחלה אוטואימונית (שנים לפניו) ונפטר ממנה.

אבי בן 1231

Well-known member
פרטים נוספים שגיליתי: מתי כספי איבד את ראייתו בעין שמאל ב2019 והחל גם לאבד את שמיעתו באותו זמן עקב מחלה אוטואימונית. אחיו הבכור חלה באותה מחלה אוטואימונית (שנים לפניו) ונפטר ממנה.
אין פה מה לגלות היתה עליו כתבה גדולה לפני מספר חודשים והוא התבכיין על מצבו הכלכלי הקשה, פתאום יש לו חסכונות לשרוף, מעניין!!!

SupermanZW

Well-known member
אין פה מה לגלות היתה עליו כתבה גדולה לפני מספר חודשים והוא התבכיין על מצבו הכלכלי הקשה, פתאום יש לו חסכונות לשרוף, מעניין!!!
אני לא מופתע כלל. מכיוון שמתי כספי היה רוב חייו אמן מצליח, סביר להניח שהתבכיינותו על מצבו הכלכלי לא הייתה אותנטית ושמצבו הכלכלי לא היה רע כפי שהוא מספר.

למעלה