מתי מותר להרים את הראש בעגלה?

מתי מותר להרים את הראש בעגלה?

אני ממש מיואשת מעניין הטיולים. בניתי על חופשת לידה מלאה צעדות ארוכות יחד עם העגלה, ועכשיו הם לא רוצים לנסוע בעגלה. יובל לא מתלהב, אבל עומר ממש שונא את זה. הוא נרדם לעיתים רחוקות בעגלה, ובעיקר שוכב ומקטר או בוכה ממש בהיסטריה עד שחייבים להרים אותו על הידיים. יצא לי כל החשק מהטיולים, כי הוא כ"כ שונא את זה. חשבתי שאם ארים להם את הראש קצת, הם יוכלו לראות החוצה ויתחילו להנות. יש לי עגלת תאומים של גראקו שיש בה רק 3 מצבים - שכיבה מלאה, מצב ביניים וישיבה. הם עכשיו בני שלושה חודשים. איך אדע מתי מותר להרים את העגלה למצב הביניים?

בגיל 3 חודשים בדיוק

הושבתי את עמית במצב חצי ישיבה בעגלה.. הוא גילה סקרנות רבה לגבי המתרחש בחוץ.. ומאז טיולים זה להיט אצלינו! ואת המנשא הוא דווקא לא אוהב..

שירי ל

New member
תמיד אפשר גם על הבטן ושירימו את הרא

ככה את מרוויחה גם שכיבה נטו על הבטן וחיזוק חגורת הכתפיים (או מה שזה לא יהיה שהם צריכים כדי לזחול...). יש לי גם עגלה של גרקו- אני משכיבה את אופיר עם הראש לכיוון הרגליים שלי ומסירה את הכיסוי האחורי.

יש לי את הגרקו, ואי אפשר להשכיב על

הבטן...

שירי ל

New member
איזה גרקו יש לך?

לי יש את המטרו ספורט, ואני משכיבה את אופיר על הבטן! אני מתביישת לספר שגילית את הפטנט רק לאחרונה (היא כבר בת 9 חודשים...): אם יש לך את הדגם הזה אז פשוט משכיבים את העגלה למקסימום אחורה, שמים על הבטן עם הפנים אל הרגליים שלך (זה יוצא נגד כיוון ההליכה) ופותחים את הכיסוי האחורי- מרימים אותו למעלה. ככה יוצא שהתינוק רואה את העולם שמאחורייך, וגם זה מעניין מאוד!

אין לי את המטרו ספורט, אלא את

הרגילות, החדשות. אני לא יכולה להשכיב אותו הפוך, כי יש מקדימה את הפלסטיק שעליו מניחים את הבקבוק...

שירי ל

New member
בגלל זה משכיבים לצד השני!

כפי שהסברתי לך - הראש לא בצד של הפלסטיק אלא בצד הנגדי, של הרגליים שלך!

ניתן להסיר, אבל אם זה במחיר חשיפה

לשמש - לא יקום ולא יהיה! אבא של שגיא יעשה דוקטורט בנושא היום.

אנחנו פרקנו את הפלסטיק הזה.

כל הזמן נתפס בו משהו וירון תפס מברג והטיס אותו.

bell_nor

New member
עד כמה שידוע לי אפשר להוריד את

הפגוש/מגש מקדימה אגב זה רעיון נחמג להשכיב הפוך, הבעיה היא שהמשענת של הכסא לא נשכבת 180 מעלות ויוצא שהרגליים שלה לא יהיו בגובה אחיד עם הראש בטיולון של נובה אפשר להוריד לגמרי את הפגוש

ניסית על הבטן?

שלושה חודשים נשמע לי מוקדם מדי להעביר לחצי ישיבה (אנחנו התחלנו לעשות את זה לקראת 5 חודשים בערך). איה מאד אהבה להיות בעגלה על הבטן - רואים עולם (ולא רק את השמיים) ומרויחים חיזוק של חגורת הכתפיים באותו מחיר. לקח קצת זמן להרגיל אותה - זה לא היה מהנסיעה הראשונה אבל ברגע שזה תפס, זה היה להיט ואני מצרפת תמונה להדגמה....

יא מרשעת, את מסתלבטת עלי? ../images/Emo152.gif

זו תמונת ההוכחה לכל מי שהמוכרים בחנויות מנסים למכור לו שחייבים 180 מעלות כדי שאפשר יהיה לשכב על הבטן. האפריקה היא עם 170 מעלות ואפשר לשכב בה על הבטן בכיף! שלא לדבר על זה שבגיל שנה וחודשיים העגלה עדיין משמשת אותנו ולא נאלצנו לקנות טיולון נוסף. נתראה יום שישי?
לגלי שירלי

אני../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifמסתלבטת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifעליך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

חחחחחחחחחחח ציינתי את זה לאות ומופת, ולא, חלילה, לרוע. את הרי יודעת שאני מעריצה שלך, ושל איה המתוקה, והכל אבל הכל מאהבה

למעלה