מתי מותר להרים את הראש בעגלה?

ד"א - איזו עגלה זו?

אני כ"כ מאוכזבת שאני לא יכולה להשכיב את שגיא על הבטן בגראקו. ובמקביל כועסת על עצמי שלא בדקתי את עניין השכיבה על הבטן בעגלה כשקנינו את העגלה (עוד הלקאה עצמית
)

אפריקה aprica

אני ממליצה עליה בכל הזדמנות. זו עגלה לא זולה אבל יש לה כמה יתרונות שאני אהבתי. אחד היתרונות הוא שהיא קלה מאד יחסית לעגלות שאפשר להשתשמש בהן מהיום הראשון ולכן לא נאלצנו לקנות טיולון (איה כבר בת שנה וחודשיים ואנחנו עדיין עם אותה עגלה מהיום הראשון). כך שמרכיב העלות מתקזז קצת. אפשר להפוך כוון ידית, אפשר לכוון גובה ידית (חשוב כשבין אמא לאבא יש כמעט 30 ס"מ הבדל) היא מרופדת מאד ברכות כך שנעים לשכב בה, יש קשירה של 5 נקודות ולדעתי היא גם יפה. והיא לא(!) מתפרקת (בניגוד לשמועות). מה שכן, זו עגלה עירונית - גלגלים קטנים שלא מתאימים ממש לצעידה ממושכת בחולות. למושבניקים לא הייתי ממליצה עליה אבל לעירונים שרוב ההליכות הן ברחובות ובקניונים בהחלט כן. חסרונות: הסל לא ענק (לנו זה מספיק אבל אני רואה אמהות ששמות חצי בית בסל ואז זה לא יספיק), אפשרי אבל לא הכי נוח להרכיב צעצועים על הפגוש הקדמי (את איה הם ממילא לא עניינו אז ויתרתי), ובכוון שהילד עם הפנים להורים המרחק לגלגלים קצת קצר והפריע לבעלי הגבוה, כשהופכים לכוון הנסיעה זה בסדר. קנינו ברב-קט.

יש לנו ילדה צרה ../images/Emo8.gif

האמת שלא השוויתי את הרוחב יחסית לעגלות אחרות. אבל איה באמת רזה וגבוהה לפי האחוזונים, והיא לא מתלוננת - אולי אם היא היתה שמנמנה היה לה צפוף - לא יודעת....

יערולה

New member
אני חושבת שההמלצה היא מארבעה ח´

את ירין העברתי הרבה לפני, את לירון אני לא יודעת

vered4

New member
איך יוצרים מצב ביינים

קנינו בחנות של אביזרים לטיולים, שתי רצועות שיש להן אבזם בקצה (במקור משמש לקשור מזרונים או שקי שינה לטיילים). השחלנו בשני הצדדים והתאמנו לאיזה גובה שהיה לנו נוח.

אני בגיל הזה העברתי למצב ביניים

והחיים של ליה השתנו - הם פשוט רוצים לראות מה שקורה בחוץ.

למעלה