מתי מתחילים לחזור לצורה שלפני?

ריטה1

New member
מתי מתחילים לחזור לצורה שלפני?

אני יודעת שיש כאלה שיוצאות מבית החולים בג´ינס שלפני ההריון. אשרי וטוב להן. אבל אני מדברת על כאלה שכל החיים היו רזות ואחרי ההריון נהיו דובות כמוני. אומרים לי שמי שלא שמנה מטבעה בסוף חוזרת לגזרה שלה אבל כמה זמן???? אני כבר 4 חודשים אחרי אוכלת ארוחה אחת ביום (וממתק אחד קטן לצ´ופר) וכלום המשקל לא משתף פעולה. אני ממש בדיכאון. אפילו בתק´ הטיפולים הנוראה לא שמנתי להיפך רזיתי מאוד. אני רוצה להתחיל להתאמן כשהילדה תתחיל את הפעוטון (עוד שבוע). אבל כמה זמן יקח עד שהמשק יזוז?

לאט לאט

גם אני לא הייתי שמנה לפני אבל גם לא ממש רזה אחרי.. בטן נשארה והמכנסיים של קודם בטח ובטח שלא נסגרו.. אני עדיין מניקה וחשבתי שעד שלא אפסיק להניק לא אוכל לחזור למידה של לפני, אבל! הפתעה!! בלי התעמלות - אין זמן ובלי דיאטות, כל פעם הייתי מודדת את הגי´נס/ מכנס כייפי אחר עד שיום אחד, הם פשוט נסגרו בלי בעיה! זה נורא אינבדואלי. אני מאמינה שאם לא היית מלאה קודם, אין סיבה שלא תחזרי למידתך, בבוא העת. אני בחודש האחרון ממש מרגישה שהתכווצתי בהיקף. אפילו הציצי ירד קצת.. 10 חודשים אחרי (אוטוטו) מגיע לי לא?!

ריטה1

New member
נתת לי תקווה

למרות ש 10 חודשים זה הרבה זמן ואין..לי..זמן!!! אני רוצה עכשיו. ואני יודעת שזה בלתי אפשרי. והכי מרגיז זה שחברה שלי שתמיד הייתה שמנמונת, ובהריון שלה נראתה רזה יחסית (כשאני הייתי בשביעי היא הייתה בתשיעי ונראנו בידיוק הפוך), רזתה המון אחרי הלידה בבת אחת כבר בבריתה היא נראתה יותר טוב מאשר לפני ההריון ומאז היא הולכת ומרזה, היא הדוגמא הקלאסית להנקה מרזה. שוב הקנאה הירוקה? חשבתי שהיא הלכה לבלי שוב אחרי שנכנסתי להריון.

ligo

New member
ריטה- זה מאוד אינדיווידואלי, אבל אם

היית רזה לפני ההריון, רוב הסיכויים שתחזרי להיות רזה. בייחוד אם את לא אוכלת הרבה. אני בדיוק היום גיליתי שחזרתי למשקל המקורי שלי, וזה בלי דיאטה (נהפוך הוא, בגלל ההנקה אני אוכלת הרבה). אבל המכנסים הישנים שלי עדיין לא עולים. הגוף משתנה, אין מה לעשות. אז אני לא מספרת לך את זה כדי שתקנאי, אלא כדי לתת לך מוטיבציה- אני אישית עושה את הקורס של סטודיוC לאחר לידה- די נחמד. יש ברחובות, אולי זה יתאים לך. כמו כן, אולי כדאי לוותר על הממתק היומי ולהפוך אותו לממתק שבועי? סתם הצעה ולסיום- אין דבר העומד בפני הרצון. אם הגיזרה חשובה לך את תמצאי את הדרך לחזור לגיזרה הישנה בהצלחה

ריטה1

New member
אפרופו סטודיו C

ברחובות הם ממש חוצפנים. התקשרתי לברר על הקורס והם היו כ"כ מגעילים. ענתה לי בחורה אנטיפטית שאמרה שהקורס כבר התחיל ואני מקסימום יכולה להרשם לקורס הרגיל (לא זה שאחרי לידה ובהנחה), כשאמרתי לה שהבעיה שלי הוא שבקורס שאחרי לידה יש בייביסיטר, וזה חשוב לי כי אין לי איפה להשאיר את הילדה, היא אמרה שזו בעיה שלי. אבל אני אתחיל להתאמן עוד מעט, בעלי מנסה לסחוב אותי להולמס פלייס אבל זה נורא יקר (6000 ש"ח מנוי זוגי) ונורא רחוק, חצי שעה נסיעה. ולמרות שיש שם בייביסיטריה אני לא ממש מוכנה להתחיל להסתובב עם הילדה בחורף ובגשם. אני מעדיפה לרקוד ריקודי בטן שזה קרוב לבית, ואני גם אהנה יותר לרקוד מאשר להתעמל. (מנסיון העבר).

ligo

New member
אם הם כאלה לא נחמדים אז אני לא

ארשם (אני עוברת לרחובות). בכל מקרה לא התכוונתי להמשיך שם, זה קצת משעמם. ריקודי בטן נשמע אח´לה. היתה לא מזמן כתבה על זה ביומן שישי וזה נראה כיף ומשחרר.

ריקודי בטן זה נהדר!

אני עשיתי את זה בשנה שעברה ונהניתי מאוד, ולו רק בגלל העובדה שהייתי מהרזות שם... זה ה"ספורט" היחיד שבו למשמנים יש יתרון...

ריקודי בטן זה אחלה!

חברה שלי רקדה קצת בשנה שעברה והיא אומרת שזה ממש חיזק לה את שרירי הבטן והאגן הרבה יותר מסטודיו C ועוד רוקדים, עושים שמח ונהנים. בסטודיו C השתתפתי לפני 3 שנים ואני זוכרת שכל הזמן פיהקתי, ממש שיעמום! ריקודי בטן, איזה רעיון נחמד, איך לא חשבתי על זה, אני הולכת לנסות!

ריטה1

New member
אני שמחה שגם אתן חושבות ככה

למרות שיזהר מנסה לשכנע אותי שזה לא ממש לעשות כושר, והוא כבר השיג 4 הזמנות להולמס פלייס. פוי איך שאני שונאת להתאמן, אני מרגישה ממש מטומטמת ומשועממת להזיז רגלים/ידים סתם. לעומת זאת ריקוד זה כייף, בתיכון רקדתי בלהקת המחול הייצוגית שלנו, ואח"כ כשגרתי בגוש דן (וכ"כ מתגעגעת) רקדתי שנות ה-60. וכאשכנזיה גאה אני ממש מכורה לרקודי בטן בכל חתונה אני בין הראשונים שקופצים (זה תמיד נראה כ"כ מוזר שתמיד מצלמים אותי). חוץ מזה שבריקודי בטן עובדים על כל האזורים הבעייתים ישבן ובטן (לפני שנה עוד שאלתי מה זה בטן?) ועוד משהו ממש מוזר, הנפיחות מתחילה לרדת ממני, אני מסתכלת במראה ומרגישה פחות
אבל המשקל מנחית אותי חזרה, ונשאר ללא שינוי, איך זה יכול להיות?

את אל תבכי לנו ../images/Emo25.gif אחרי הפרויקט

החשוב שלך, תבואי לרקוד גם כן. חוץ מזה, אין לך בעיות משקל, אז את יכולה להרגע
.

תני לזמן לעשות את שלו

אבל קצת התעמלות לא הזיקה לאף אחד, נכון? אני ירדתי יחסית הרבה מאז הלידה (אבל עליתי בהריון יחסית הרבה מאוד אז זו לא חוכמה) אבל זה כנראה בגלל שרוב המשקל שלי היה נוזלים, ואולי בגלל ההנקה. ולמרות הכל-בימים האחרונים המשקל נעצר ונתקעתי קצת. עכשיו אני מחכה לראות אם יהיה שינוי בכל זאת, אם לא-אחכה עוד קצת ואתחיל בעבודה הקשה... אז תקחי את הזמן, תנסי להיות פעילה כמה שיותר, ולעניות דעתי-את צריכה לאכול יותר מארוחה אחת ביום אם את רוצה לרדת במשקל.

כן. עדיין לא הספקתי לענות לך.

בעלי עובד מהבית, ואני גונבת לו כמה דקות מדי פעם...

../images/Emo5.gif

ארבעה שבועות אחרי, ועוד לא נשקלתי... בטוח שיש לי עוד המון מה לרדת, ואין לי את היתרון של ההנקה, אני פשוט מקווה לטוב.

noh1

New member
ממש נמאס לי כבר מכל העניין

עליתי הרבה יחסית בהריון (18 ק"ג) ונתתי לעצמי 3 חודשים לרדת באופן טבעי, אבל זה לא כל כך ירד, אז כבר 5 שבועות אני בשומרי משקל, וממש ממש שומרת ומשתדלת! בשבוע הראשון ירדתי קילו, ואחר כך חצי קילו, ועוד חצי קילו, אבל שבוע שעבר עליתי קילו. סתם. כל כך מיאש. באמת ששמרתי לגמרי. ואני גם הולכת פעמיים שלוש בשבוע, הליכה מהירה. אוף, המשקל הזה ממש מתנקל לי. זה הכי מרגיז, לעשות דיאטה ולעלות במשקל. זה מדכא. אני רוצה כבר לחזור למשקל שלי. ואני לא מדברת על המשקל שלפני הטיפולים, כי זה באמת שאיפה מוגזמת. אבל למשקל לפני ההריון. 55 ק"ג זה לא כזה מוגזם. נמאס לי מהבטן השמנמנה הזו. אולי אני שוב בהריון? זה ההסבר היחידי למה עליתי במשקל. חוצפה שכזו. טוב, אני חושבת שאני לא אתיאש עדיין. ניתן לעצמי עוד חודש כזה. ואם זה לא יעבוד, אז לעזזל, אני מפסיקה את הדייאטה, ויאללה, לאכול!

חן123

New member
אל תשברי!

משקל זה לא דבר הגיוני ולא לינארי. השבוע עלית קילו, יכול להיות (ואף סביר) שזה נוזלים, ויכול להיות שעוד שבוע תורידי קילו וחצי. אגב, אני נשקלת פעם ב-3 שבועות, וזה בהחלט מקטין את הבעיה. נידמה לי שנפגשנו בהרזיה אחרי לידה, לא? אל תתיאשי, זה יגיע חן

למעלה