מתי מתחילים?

• פותח הנושא nubi
  • פורסם בתאריך

אמממה

New member
הכנה ללידה שניה

אנחנו עשינו קורס הכנה ללידה ראשונה באופן פרטי עם יסמין זיו ואני מאוד ממליצה עליה אני חושבת שיסמין גם מטפלת בשיאצו, גם דולה, גם מדריכה בקורס דולות וגם עושה הכנות ללידה אחרי לידה היא קשובה ואכפתית ומתאימה את ההתנהלות ללקוחות. אני חושבת שהיא עובדת בין נתניה לעפולה לחיפה היא גרה באיזור צומת מגידו. אמסור טלפון דרך המייל. הכתובת שלי [email protected]

אשכר ש

New member
מה, רק אני לא מכירה?

ניחוש פרוע שיש קשר ל- 317
. ברוכה הבאה ומזל טוב
. אין לי הרבה מה להוסיף, עצם זה שהחלטת שהפעם יהיה אחרת, יגרום לזה שהדברים אכן יהיו אחרת! דולה זה רעיון מעולה, הבנתי שיש בעיה קצת בחיפה, אבל אני מאמינה שתסתדרי אם תתחילי לחפש מספיק מוקדם. אז שוב מזל טוב והריון קל ומהנה.

Manty

New member
לא. גם אני לא ../images/Emo3.gif

ברוכה הבאה
אין לי תשובות אבל, בהצלחה

nubi

New member
ממש לא ל-317

אם יש פורום שאף פעם לא הייתי בו זה פורום הנקה. אחד מהפיספוסים של הלידה הראשונה ותוצאותיה. (מה שמזכיר לי שגם לזה צריך להתכונן הפעם).

debby12

New member
מנהל
לא. דווקא מפורום 110

מימים רחוקים רחוקים שבהם לבלינקה היה ניק אחר ("אלינקה"
). התקופה היחידה שקראתי שם היתה בסוף 2003 ותחילת 2004 - כי שזה היה מזמן. אתן יודעות איך זה - פורום 110 הוא עצום ורב כך שיש בו נשים מכל הקצוות של הספקטרום החברתי-אינטלקטואלי. בקיצור, נובי התבלטה בקצה העליון של הספקטרום <אוי, אני מרגישה כמו המורה נחמה. "נובי שוקדת על לימודיה, אהודה על חבריה ושומרת על רכוש בית הספר
"> * אגב לגבי ההנקה - לא יכולה לתאר עד כמה חשוב בעיני לצבור המון ידע בתחום כדי לא לאפשר לצוות בית החולים לחרב לך אותה. אני לא חושבת שהם מחרבים במזיד. אבל מחוסר ידע וגם כי המערכת בנויה כך שמוטה לכיוון תמ"ל ולא הנקה. וזו בעיני עוד סיבה למה ללדת בבית חולים זה לא כזה שוס.

nubi

New member
../images/Emo9.gifאני ממש מסמיקה

תודה על המחמאות.

למעלה