מתי נגמרת עונת הדייג בז´ירז´ור? ...

• פותח הנושא tal07
  • פורסם בתאריך

rondadon

New member
תודה...

אני באמת חושב שהלך די טוב...אבל ...לא מדבר לפני שאני מקבל את הציון... בכל אופן...ניסיתי לצייר את זה...לא יודע אם הכי מובן...אבל...

מורהדרך

New member
פנה לקישור של קשרים

יש שם הסברים כולל שרטוטים איך ... מה....... ולמה.... ההסבר שם פשוט אמין ונוח.. נ.ב... בכול קשירה .. לאחר כמה וכמה הנפות או זריקות טובות רצוי לפתוח או לחתוך את הקשר הנוכחי.. ולעשות קשר חדש.. המסה של ההנפות מחלישה לאורך זמן את נקודות החיבור.. כמו כן מי הים המלח וכד" לא תמיד באים לעזרתינו.. להפך.. הם אפילו מקלקלים לנו את הדברים הטובים שלנו.. גם חוט חזק לאחר כמה וכמה פעמים כשמבלה הוא בים .. הוא נחלש.. ולו היו ממציאים חוט חזק שאינו נפרם..נקרע.. נשחק.. ועוד כול מיני ממה היו מתפרנסים החברות המיצרות.. שב"ש לכולם.

seafox

New member
הממ..איזה סבבה לנו כאן באילת עם זה.

כאן הטמפרטורה של המים יחסית קבועה(שלא כמו בשנים קודמות שהמים היו בטמפרטורה קבועה) ואפילו בחודשים יולי אוגוסט באות לכאן להקות של פלמידות ואריצ´ולות ואתה יכול לראות את כולם מז´רז´רים...למרות שבשנה האחרונה (אפילו לא יצא לי כ"כ ללכת לים) לא שמעתי על דבר כזה.

rondadon

New member
דג יפיפה....

אבל תתייחס לעובדה...שאתה בסירה.... אני לא אמרתי שהדגים לא נמצאים בארץ....הם לא נמצאים קרוב לחוף משום שהמים בים הפתוח קרים יותר מאשר קרוב לחוף...זה ידוע שיש אינטיאסים ופלמודות וכל השאר רוב השנה.......אבל...במרחקים גדולים מהחוף.... זה לפי מיטב ידיעתי בכל אופן...וגם לפי הסבר של מורה דרך שהסביר לי לפני איזה שנה....

למעלה