מתי נתעורר ונשיב מלחמה שערה

hreuven2

New member
מתי נתעורר ונשיב מלחמה שערה

יש האומרים מחר,יש האומרים מחרתיים ויש האומרים בקרוב. יש גם אלה שחלומם מאפיל על הצורך ביקיצה והם ממשיכים לישון בחלומם ובהזיותיהם. ואני אומר שזמן היקיצה חלף ואם לא אתמול אז מיד. פואד,אריק והשאר קומו אורו

ראובן-שים נא לב..

כל הימניים בפורום,חוץ מסנלי אולי מאוכזבים משרון כל השמאליים,כולל אלוני,וחיננית.. כמעט מוחאים לו כף.. מה אתה מבין מזה ? אני מבין-שהמרנו על סוס טרויאני.. מרק.

sanlee

New member
מרקי אתה מבין בסוסים ?חשבתי בכלכלה

אם אתה מצפה שאני יתישר לפי רצונך אז טעיתה . אם אתה מעוניין בהשמצות אני יכול לאמלל אותך אבל לא העשה זאת מפאת חשיבות הנושאים שבדרך כלל אנו רואים עין בעין .דע לך שלפעמים אני חלוק בדעותי גם אם אישתי .ובכל זאת אני נוהג בה כבוד . מוגש לך כחומר למחשבה.

סנלי,מה אמרתי ? B-)

בסה``כ,שרובינו בימין מקטרים על שרון לא יותר מזה תקרא את חוזי,ראובן אותי מרגישים אכזבה. לעומת זאת,אלוני חוגג מאושר. מרק

sanlee

New member
מרקי ידידי היקר.

בכנות מלאה לא צריך להשחית מילים בננו יש לנו מספיק עבודה גם בלי זה. זכותך המלאה ושל חוזי ושל ראובן להתאכזב .אני מבקש בס``כ לא להזדרז. כי המהירות מהשטן. ולמה לי לבקש סליחה משרון אם הוא ישלח אותי לטפל בבעיה ואני יצליח? לכן אני נוקט אמצעי זהירות בלבד.

hreuven2

New member
אני די מאוכזב מד``ר שרון

אך עדיין עומד אצלו בתור כי שאר הרופאים מה זה גרועים

חיננית

New member
פעם שניה שאתה נשכב אצלי על הרצפה

מה .כזו השפעה יש לי עליך? ככ מהממת? חןחן!

sanlee

New member
איזה פורום זה סקס!

נישכבים, מהממת , קיבלתם תאבון

hreuven2

New member
שים לב לעברית התרבותית

עברנו אילוף אצל המאלף הנודע מר אלוני הידוע מהודו ועד כוש

sanlee

New member
ראובן העסק מפחיד עוד ניתרגל.

ויפרסמו אותנו בהודעת היום .וחס וחלילה נזכה בפרסים.

חיננית

New member
תראה ..ככה זה עם שמאלניות..

MAKE LOVE NO WAR==שמעת על הביטוי? אז הוא נשכב על הרצפה כבר פעמיים בעיקבות דברי המהממים, ויאללה ביתר יאללה ...רק אהבה בלי מלחמות!! אמן סלע :)

חיננית

New member
למה מחפש כל הזמן מלחמה ?

מה יש לך מר ראובן? מה יש לך אדון ראובן? מה קורה איתך,תתאפס כבר!! .מלחמה זה לא הרפתקה של קאובויים ואינדיאנים. מלחמה, להזכיר לך גם לא פיקניק. למה אתה ככ שש אלי קרב? מזל שהמנהיגים שבחרת יותר שקולים ממך. ומחבריך המתלהמים ואולי אינשאללה , כמו שאמרתם, שרון יביא שלום ?אתה תהיה מאוכזב כנראה .אבל אני.יודע מה אעשה ? אני אתנצל בפני כולללללם. ואז אני אוריד ואבלע את הכובע -ואומר צדקתם, הסבא שלכם הבטיח וקיים.

hreuven2

New member
חוזרת על אותה מנטרה

אני רוצה לנצח-המושג מלחמה שערה הוא נרחב הרבה יותר מהצמצם הזעיר דרכו את מסתכלת. לגבי מלחמה כמו לגבי מורשת קרב אומר מבלי לחשוף עצמי מידי הרבה,שאת האחרונה למרות שרותך בגולני שתסבירי לי מה זה מלחמה ומה תוצאותיה. מורשת קרב בשבילך ובשביל בנך היא היסטוריה,אצלי היא מציאות שחוויתי כ-20 שנה[כנראה שאנו בגילאים דומים] אנחנו כמו באחד מסיפורי הילדים 2 ציפורים דומות במראה אך עם צבע זנב שונה שכל אחת מנסה לדבר עם רעותה אך איננה מצליחה כי הציוץ שונה

sanlee

New member
ראובן ! חיננית היתה בגולני?

מעניין באיזה שנה עוד יצא שאנו אותו מחזור. לפי הגיל.

למעלה