בכך שאם אחלוק על דעותייך זה יעשה בקצת פחות עוקצנות יש לך בכל זאת זכויות יתר כי ההית בגולני. וכמי שלפני 20 שנה סיים את שרותו כמ``פ הפקידה שלי היתה הבת של השופט אור .אז נתחיל בדף יותר חיובי.
אתה יכול להיות עוקצני. אין לי בעיה אם זה בלשון נקיה .מה לעשות אנחנו משני צידי המפה .למרות שפעם היינו מאותו צד של התעלה : אז אני מבינה שאינך מהגדעונים ,כי אם היית בטח כבר היית כותב שאתה משלנו מגד`13בשנה שעברה היתה לנו אחלה של פגישת מחזור ביקב בקיסריה .
ההיתי ב גדוד 51 פל` ג`. וידוע בכינוי הנוראי הערמומי והניבזי בפי חיילי. אבל זה היה לפני 20 שנה. בכל מקרה ההיתי בכנס 50 לגולני בגני יהושוע והיה כייף לפגוש את מי שנישאר.
יפה.. .אני הפסדתי את הכנס ההוא לצערי. כי היינו בדיוק בסוכות ההוא בטיול בת מצווה עם הבת בארה`ב. טוב ..נחמד היה, לשם שינוי, להחליף איתך רשמים ולא מהלומות . לילה טוב לך- אני נוטשת העמדה כאן. לעולם החלומות.
הייתי באמריקה או באוסטרליה ? לא ולא!!! הייתי בארץ וחויתי- ממלחמת סיני דרך ששת הימים ההתשה מלחמת יום כיפור ומלחמת לבנון.ושהיה של בני בדרום לבנון? עם כל חברי וידידי שהיו שם וחלקם לא חזרו ואחד היה בשבי. אז מורשת קרב זה לא משהוא שלמדתי רק בהסטוריה אדוני הנכבד.אולי מלחמת השחרור כי אז עדיין לא נולדתי אבל שמעתי חוויות אישיות מהפלמח דרך הורי שהגיעו אחרי השואה לארץ. ומן הקיבוץ נשלחו לפלמ`ח . ובקשר לדימוי החביב של הציפורים.אנחנו עברנו את אותה התקופה רק מסקנותינו שונות לא ששפתנו אחרת. פרשנותנו למצב היא אחרת. זה לא אומר שאתה או אני הוא הצודק.