מתי פעם אחרונה ראיתם סרט בקולנוע? ואיזה?

אחד הסרטים הטובים

זה שהעלילה מאד מורכבת

לא הופך את הסרט לטוב. בסופו של דבר הסרט היה רדוד כמו שלולית באביב. ושהמשאית המז*** תיפול כבר!! תראה מה יש לסאות' פארק להגיד בנושא..

NEO83

New member
ראית את הפרסומת

של יס לגבי ערוץ yes oh החדש? יש שם את סטיב בושמי שאומר כמה דברים שדווקא סותרים את מה אתה אומר פה.

הוא גם אומר שסיפור טוב אף פעם לא מתחיל בהתחלה

מה שמבטל את רוב הקלאסיקות הקולנועיות והספרותיות,אז?

NEO83

New member
מן הסתם זה לא מבטל

רק הבאתי את זה כדוגמא כי זה קשור לסרט הספציפי הזה ולא מבין מה רדוד בסרט הזה בדיוק? הסרט עם עומק רב, עם רעיון מצויין וגורם לך באמת לחשוב, וזה האקסטרה בכל סרט.

רעיון מעולה, וגם אפקטים נהדרים

זה לא מפצה על המחסור ברבדי עלילה, על האכלה בכפית, על העצלנות של יצירת קישוריות רציניות במהלך הסרט. תחשוב על זה כמו לקחת את הרעיון של סדרת אסימוב ולהפוך אותה לספר לילדי הגן...

NEO83

New member
אני ממש לא מבים על מה אתה מדבר

לא רואה את הסרט ככה.

זה די פשוט האמת..

יש קו עלילה אחד לינארי, בלי באמת סיבוכים בתוכו. אין כמעט שום סאב טאקסט, הכל מונח ישירות על השולחן. אתה נזרק בעצם ללב הקונספט מהחמש דקות הראשונות של הסרט, ככה שאין בניית רבדים של רעיון-רק טאצ'ים. המתח נבנה באמצעים פסיכולוגיים זולים, עד שהוא כמעט נשען על האפקטים. כל זה בכלל בלי לדבר שבאזור הסוף העלילה מאבדת קוהרנטיות עם הקונספט. אם הם היו בוחרים לקצץ חצי מהסיפורת מד"ב היה להם מקום לבנות עלילה, אבל במקום זה הם החליטו להלעיט כמות לא הגיונית של לוגיסטיקה רעיונית על הזמן שהיה להם, וכל זה בדרך סיפור רעועה ותלושה(לא מאשים אותם, לא היה להם זמן ליותר). בהשוואה תחשוב שכל המידע הלוגיסטי של סרטי המאטריקס היה נכנס בסרט אחד, זה היה גורם לזה להיראות הרבה יותר מורכב ומתוחכם-אבל מקום ליותר מזה לא היה... ובסוף אתה זוכה לבונוס הערטילאי עם הסביבון, רמז למה הסרט הזה היה יכול להיות-מבחינתי זאת כמעט התנצלות על התוכן מהבמאי... אני יכול להמשיך עוד, אבל אני אף פעם לא חופר בור יותר עמוק מהגובה שלי...

NEO83

New member
כל אחד מנתח את הסרטים אחרת

מבחינתי הסרט היה טוב, הוא מתח אותי הרעיון והעלילה הייתה טובה... אתה יורד יותר מידי לפרטים הקטנים, אולי אתה צריך להיות מבקר קולנוע?

EdisonGirl

New member
לא נראה לי שראיתי את הסרט

בכל אופן, רק רציתי לציין שאתה כותב ביקורת בצורה מעולה! כיף לקרוא!
אתה מבקר ככה גם ב- IMDB?

וואו תודה

אף פעם לא ביקרתי סרט בכתב אז אני לא בטוח. בכל מקרה בנימה יותר חיובית-הערת שוליים הוא סרט מדהים!

למעלה