מתי פעם אחרונה ראיתם סרט בקולנוע? ואיזה?

raptor89

New member
שודדי הקריביים 4

לפני מיליון שנה בערך. לא טיפוס של קולנוע.

האמת שיצא לי הרבה לאחרונה...

גם ליומולדת שלי הלכתי עם אחותי לסרט "ליל הכריש" סרט זוועתי לא רק בגלל שהוא אימה אלא בגלל שהוא סרט מטופש עם תוכן עוד יותר מטופש... גם ראיתי את "מסיבת רווקות"וגם את "היורשים" ועוד כמה לא זוכרת כבר...

Purple Mushroom

New member
המבריח בקולנוע גת 4.1.2012.

אני הולך בשנים האחרונות, רק לסרטים חינם שמציא לי האתר. הייתי רוצה לראות את הסרט "שאטר איילנד". הקוצ'ר לשעבר הציע לי את זה. וגם ראיתי באיחור של כמעט שנתיים, את אווטר, בטלויזיה. אפשרי גם לראות סרטים במחשב בחינם ,לא?

בארבאבא

New member
חח אצלי התשובה לא השתנתה

מהפעם האחרונה. ואני אענה שוב..שלושת הימים הבאים. לא משהו של סרט.. אני ממש רוצה לראות את החבובות. אני מאוד אוהבת לראות סרטים, אבל המחירים בקולנוע מוגזמים..

purpleyaler

New member
2 באותו היום

החפרפרת- גארי אולדמן וכל השחקנים הבריטים שאתם מכירים בסרט משעמם ולא מסודר מבחינת העלילה, ברמה כזאת שמזכירה לך את ספרי הצמרמורת של פעם (שצריך לדלג עמודים) רק שקוראים אותו מהתחלה עד הסוף. נערה עם קעקוע דרקון- שבפי חברי נקרא גם "נאקה עם קעקוע דרכון". כמו דוקומנטרי על אונס בשוודיה. כיף חיים. לא סרט רע במיוחד אבל גם לא איך שהציגו אותו. הסופ"ש בתכנית- הארטיסט, אולי משימה בלתי אפשרית 4, השבוע שלי עם מרילין ואולי עוד כמה סרטים מ"האוזן"..

einat162

New member
הארי פוטר ונסיך חצוי הדם

בעזריאלי ת"א - בערך שבוע לפני שסגרו שם סופית את בית הקולנוע לטובת H&M
האמת, הייתי משלמת עבור כרטיס כדי לראות גם את השניים האחרונים שם (את האחרון אפילו בתלת מימד אם היה).....

שרלוק הולמס החדש

הלכתי לראות עם חברה, מאוד נהננו! אני יודעת שהרבה אנשים קטלו את הסרט, אבל באמת שלא אכפת לי. אני ממש מרוצה מהליהוק של רוברט דאוני ג'וניור, הוא עושה שרלוק מטורף (כמוהו?) ואני אוהבת את זה. שאף אחד לא ייתן לבנאדם ריטלין לעולם. לעולם. זה אחלה המשך לראשון שגם אותו אהבתי. בטוח יהיה שלישי, טרילוגיות הן טרנד עצום בשנים האחרונות, ואני אחכה לו.

themg007

New member
אתמול

הסרט היה שרלוק הולמס 2 , נ.ב. גם אני חושב ש inception הוא סרט מעולה !!!!

עולם הזמן - IN TIME

לרעיון והעלילה יש ביצוע יפה, אכזבה מהסוף, יכלו לעשות משהו עם יותר משמעות.

DALITTUSH

New member
אני ראיתי הערת שוליים של יוסי סידר

סרט מעולה, מועמד לאוסקר ובהחלט עומד בסטנדרטיים עולמיים מישהו ראה?

למעלה