כשעומד לך מטורף בראש מדינה או ארגון אז לא
אכפת לו מההשלכות, אלא העיקר שהוא ישיג את מבוקשו וכמו שאומרים המטרה מקדשת את האמצעים, ואם ימותו מיליון איראנים או מיליון סורים אז לא אכפת להם להביא לידי התמוטטות מדינת ישראל.... מבין? וזאת לא מערכה "פושטית" כמו שהייתה בקיץ מול חיזבאללה, מערכה שהתנהלה בצורה כושלת ע"י הליצנים פרץ ושמאלמרד, זאת תהיה מערכה מטורפת, לפני כשנה לערך כרתו סוריה ואיראן ברית צבאית מדינית מלאה, והכל מתואם, ולא סתם החמאס השתלטו על הרצועה עכשיו באופן מוחלט, זה כדי להכין תשתית לפתוח חזית בדרום הארץ כשתתחיל המתקפה ? מלחמת העצמאות אמרתי? כל צבאות ערב? כל החזיתות? רק שהפעם זה יהיה יותר מסוכן, יותר כואב, יותר קשה, ולא קונבנציונאלי. הלוואי וזה יהיה "רק" עשרות אזרחים וחיילים כמו שאתה אומר... אני חושב שאלו יהיו עשרות אלפים מצידנו.. אנחנו בכלל לא צבא חזק ואדיר לעומת הצבא האיראני, ממש לא, הדבר היחיד הטוב זה שארה"ב תהיה היוזמת ואז היא תוכל לפגוע במתקניה וכליה הצבאיים של איראן, הצבא הסורי התחזק והתחמש גם מאוד, והחיזבאללה יפתח חזית רקטות מסוכנת והתקפות על הגבול שלנו, פלישה והתקפה יזומה על מדינת ישראל, יהיה לנו מאוד קשה להגן על ארצנו. אני מאמין שכמו שמתואר ב'מלחמת גוג ומגוג' ו'אחרית הימים' אנחנו נתקוף לבסוף את טהרן בנשק גרעיני ונכניע אותם בדרכנו שלנו. אני מאמין שנשק גרעיני טקטי יופעל גם נגד סוריה ובדרום לבנון. הפלסטינים? אני מאמין שזאת הזדמנות פז לנקות את הסרטן הזה מאיתנו... הלוואי וינצלו את ההזדמנות. ערביי ישראל? זאת השאלה הגדולה שלי, מה אופי ההתמרדות שיהיה בהם..? מה גודל המרמור והשנאה שלהם כלפינו והאם זה יתבטא למעשים שתתחולל מלחמת אזרחים ושיטור בתוך גבולות המדינה. אחמדיניג'אד לא טיפש, הוא יודע שנוצרה הזדמנות להפיל את מדינת ישראל, והוא מנסה במלוא כוחו לגרום לזה. גלות בבל ? לזרוק את היהודים לים? שואה2 ? צריך לחפש כותרות ומקלט בנגב הדרומי. זה מה שנשאר לעשות. ולהתפלל.