מתי צפוי להפתח איקאה בראשל"צ?

נראה לי שבעקבות המלחמה שהולכת וקרבה הרבה

פרוייקטים יעצרו ויידרש שיקום מקיף למדינת ישראל בכלל, העם היהודי בפרט, והמזה"ת והעולם. תופי המלחמה האזורית (איראן, סוריה, חמאס, חיזבאללה) דופקים במלוא המרץ..... מישהו הכין תוכנית משפחתית לברוח למקום מסתור בנגב? כי הנשק הביולוגי והכימי והטילים הקונבנציונאליים שיפלו במרכז יחדרו כל מערכת הגנה, וגם ה'חץ' שלנו לא יהיה מסוגל לעמוד בעומס כמות הטילים, כי אין לנו מספיק סוללות וגם מה שיש בטח לא ממש מבצעי ........ =/ תענו לי על זה ברצינות.. אני רוצה לשמוע מגוון דעות.

רק שאלו מתי יפתח איקאה../images/Emo12.gif../images/Emo134.gif

איך הגעת למלחמה

הגעתי.. כי מלחמה יותר רלוונטית מאיקאה.

יש לך תשובה או מושג מה את ומשפחתך תעשו במקרה מלחמה אזורית ?

לא מוחות גדולים. אבל תאומים יש מצב....

קבלו שניכם חיבוק ענק ממני. הייתי חייב לדחוף את זה באווירת השרשור הזאת האנטי מלחמתית ואנטי סימבה.

מאיפה את מביאה את השטויות האלה ?

אני בזמן האחרון דווקא די "טוחן" בצבא... ונמצא שם כל יום .. ובכלל לא רואה סרטי מלחמה:) עד שיוצא לי לראות סרטים אני רואה איזה קומדיה או משו חביב..... :p

cobainos

New member
כן כבוד הנביא

זה שתהיה מלחמה אומרים כבר הרבה זמן ואתה לא מחדש כלום אתה פשוט מנפח דברים מעבר לכל פרופורציות, הדברים האלה לא קורים מכל פיפס אבל אתה תמיד אוהב להגזים אז לא נורא. אגב, אתה אמרת שזה יקרה כבר באפריל.

חום יולי-אוגוסט זאת ההערכה כנראה..

אני לא מנפח דברים, זה מה שעצוב. גם לפני מלחמת העולם השניה אנשים כמוך ברחבי תבל אמרו שהמשטר הנאצי לא כזה מסוכן ולא ראו מה הולך מסביב וכל הדברים שהיטלר טיפטף לאט לאט בנאומים וחוקים וכו' וכו'...

cobainos

New member
יולי הייתה ההערכה גם קודם

ומדובר במערכה נגד החיזבאללה ואולי גם סוריה. לא יהיה כאן משהו בליסטי עם נשק לא קונבנציונלי כי כולם מבינים את ההשלכות של זה. נקווה מאד שלא. נקווה שהמלחמה לא תהיה בסוף ושאם כן נגיע מוכנים ונצא כשידינו על העליונה. בינתיים לליצן החדש ממפלגת העבודה שעומד להכנס למשרד הבטחון יש קצת יותר מושג בבטחון וכוחות הצבא והמילואים הסיקו מסקנות מהמלחמה והתרעננו והתאמנו כל השנה. איראן תשתתף מבחינה כספית אבל אין להם אינטרס להיכנס לסיפור הזה כרגע. בכל אופן, נקווה שנגיע לאיזהשהן שיחות או הסדר ושלא ימותו שוב עשרות חיילים ואזרחים כמו בקיץ שעבר (ושכל ההופעות שצריכות להתקיים יתקיימו) כי אני לא חושב שחזרנו להיות צבא כזה חזק ואדיר וההאינטרס היחיד שלנו לצאת למלחמה כרגע הוא השבת כח ההרתעה ולא נראה שזה מה שיושג. בינתיים צריך להיות אופטימים ולא לנסות להיות דרמטיים ולנסות להפחיד כי זה לא מועיל לאף אחד ואני לא חושב שאם כל זה יקרה אתה כל כך תהנה להגיד "אמרתי לכם!" אז אין טעם בדרמה המוגזמת שלך.

כשעומד לך מטורף בראש מדינה או ארגון אז לא

אכפת לו מההשלכות, אלא העיקר שהוא ישיג את מבוקשו וכמו שאומרים המטרה מקדשת את האמצעים, ואם ימותו מיליון איראנים או מיליון סורים אז לא אכפת להם להביא לידי התמוטטות מדינת ישראל.... מבין? וזאת לא מערכה "פושטית" כמו שהייתה בקיץ מול חיזבאללה, מערכה שהתנהלה בצורה כושלת ע"י הליצנים פרץ ושמאלמרד, זאת תהיה מערכה מטורפת, לפני כשנה לערך כרתו סוריה ואיראן ברית צבאית מדינית מלאה, והכל מתואם, ולא סתם החמאס השתלטו על הרצועה עכשיו באופן מוחלט, זה כדי להכין תשתית לפתוח חזית בדרום הארץ כשתתחיל המתקפה ? מלחמת העצמאות אמרתי? כל צבאות ערב? כל החזיתות? רק שהפעם זה יהיה יותר מסוכן, יותר כואב, יותר קשה, ולא קונבנציונאלי. הלוואי וזה יהיה "רק" עשרות אזרחים וחיילים כמו שאתה אומר... אני חושב שאלו יהיו עשרות אלפים מצידנו.. אנחנו בכלל לא צבא חזק ואדיר לעומת הצבא האיראני, ממש לא, הדבר היחיד הטוב זה שארה"ב תהיה היוזמת ואז היא תוכל לפגוע במתקניה וכליה הצבאיים של איראן, הצבא הסורי התחזק והתחמש גם מאוד, והחיזבאללה יפתח חזית רקטות מסוכנת והתקפות על הגבול שלנו, פלישה והתקפה יזומה על מדינת ישראל, יהיה לנו מאוד קשה להגן על ארצנו. אני מאמין שכמו שמתואר ב'מלחמת גוג ומגוג' ו'אחרית הימים' אנחנו נתקוף לבסוף את טהרן בנשק גרעיני ונכניע אותם בדרכנו שלנו. אני מאמין שנשק גרעיני טקטי יופעל גם נגד סוריה ובדרום לבנון. הפלסטינים? אני מאמין שזאת הזדמנות פז לנקות את הסרטן הזה מאיתנו... הלוואי וינצלו את ההזדמנות. ערביי ישראל? זאת השאלה הגדולה שלי, מה אופי ההתמרדות שיהיה בהם..? מה גודל המרמור והשנאה שלהם כלפינו והאם זה יתבטא למעשים שתתחולל מלחמת אזרחים ושיטור בתוך גבולות המדינה. אחמדיניג'אד לא טיפש, הוא יודע שנוצרה הזדמנות להפיל את מדינת ישראל, והוא מנסה במלוא כוחו לגרום לזה. גלות בבל ? לזרוק את היהודים לים? שואה2 ? צריך לחפש כותרות ומקלט בנגב הדרומי. זה מה שנשאר לעשות. ולהתפלל.

חזרתי עכשיו מהים .. הייתי עם בנדוד שלי :)

שמש טובה.. מים קרירים וכיפיים !!!!!!!!!!! ארטיק טוב !!!!! ושמן תינוקות לתפוס קצת שיזוף קל .... חחחחח ....העצות שלך באות מאוחר מדי הייתי אומר:)

cobainos

New member
למה לנוח

כשאפשר לעשות כסף בהוליווד? האמת שכבר שמעתי את התסריט הזה האמת שאני מאמין שזה לא מה שיקרה אחמדניג'אד הוא תקופה, הוא מדבר כדי להפחיד אבל לא נראה לי שהוא יעשה משהו יש מתיחות עצומה באיזור, אבל אני מאמין שמלחמת הגוג ומגוג המדוברת של יניב לא תהיה בקרוב סוריה ואיראן לא כאלה חזקות כמו שהם אומרים וכמו שמתואר ועובדה שאסד רוצה לדבר עכשיו. אם הוא היה כ"כ בטוח בניצחונו ולא היה אכפת לו בכלל מקשר וסיוע מהעולם המערבי וכל התאוריה של יניב הייתה נכונה הוא לא היה טורח להעביר מסר כזה בכלל. מה שכן, כנראה שתהיה פה מערכה והשאלה היא איך נעמוד בה.

למעלה