מתי צפוי להפתח איקאה בראשל"צ?

space1

New member
הבן אדם צודק...

זה באמת נשמע תסריט של סרט הוליוודי, אבל לא צריך להיות גאון כדי לראות מה צפוי להיות כאן. לא יודע אם בקיץ הקרוב, אבל מתישהו בשנים הקרובות אני מאמין שהתרחישים האלה יצאו לפועל. אצל המוסלמים הקיצוניים זה "מצווה" למות, אין להם ערך לחיים, הם לא "ילכו לנוח בים" כמו שכתבו לסימבה, הם מגיל 3 משתתפים במחנות של שהידים, מבטיחים להם גן עדן כשהם יתפוצצו... אנשים חולי נפש... כל מה שיש לי לקוות זה שאם אכן תהיה מלחמה נוספת, אולמרט לא יהיה בסביבה כדי לנהל אותה.

אמן ואמן.

ואני ממליץ לכולם לראות את התוכנית עם הדור הפלשתיני החדש.. את זה שילד בן 12 אומר שהלוואי והמקצוע שלו כשהוא יהיה גדול יהיה 'מבוקש' וששואלים אותו מה עושה מבוקש... אז הוא אומר נלחם בצבא הישראלי ונהיה גיבור. מתכנים להם את המוח בצורה של שנאה מוגברת וזה לא יגמר לעולם.. הייתי במשחק השלום עכשיו נגד ריאל מדריד, לא כי אני מאמין בשלום אני מאמין בפתרון אחד לאחד העמים. ורק לראות את כל הערבים ישראלים והיו המון, ואני מכיר המון ערבים, המנטאליות שלהם, ההתנהגות שלהם, הדיבור השפה האופי המראה התרבות מוזיקה מחשבה.. הכל הכל.. זה לא ילך בחיים יד ביד... שני העמים נועדו להלחם ומי שישאר לעמוד אחרון יזכה בארץ כנען. הם זרע עמלק ופלישתים. עם הפרסים היינו יכולים לעשות שלום אם לא היה שם משטר איסלאמי קיצוני ובראשה לא היה עומד חמינאי ובראש המדינה אחמדיניג'אד ... כי הפרסים הם עם נאור, חכם, משכיל, מתקדם מבחינת חשיבה מערבית, הם פשוט זקוקים למשטר מערבי שיקל עליהם את הפתיחות וההבנה. תמיד הבבלים היו מקור לקידמה.

נו אז צריך את איקאה כדי לסדר את המקלט

מזל ששמת את הסמיילי שאת צוחקת..........

כי מקלט לא יעזור לאף אחד אלא אם יש לך כמו לבכירי המדינה מקלט אטומי ובונקר ממוגן מכל נשק עם אספקה להרבה זמן... כי אחרי שינחתו פה ראשי קרב ביולוגיים וכימיים עשרות אלפים ימותו ויותר מזה אף יזדקקו לטיפול ושיקום ארוך מאוד.

תודה לך על נבואות הזעם

סה"כ שאלתי שאלה פשוטה בהחלט אשתדל לא לשאול פה בפעם הבאה.

לי אין תשובה לשאלתך.. אבל אנשים אחרים יכלו

לענות ובחרו בנתיים לא לענות.... מצטער שלא קיבלת תשובה, חשבתי לנצל את השרשור הזה לשאלה שנמצאת אצלי בראש.. אלה לא נבואות זעם אלא אם כי הערכה גסה וריאלית למה שעלול להתרחש בזמן הקרוב מאוד. את יכולה בכיף להמשיך לשאול פה שאלות.. מקווה שאנשים יהיו יותר נחמדים ויתנו לך תשובות (מי שיודע כמובן..) אינני יודע פרטים נרחבים על פרוייקט איקאה בצומת עין הקורא.. אז אין ברצוני להטעות אותך סתם.

Shir Lebel

New member
להטעות סתם לא, אבל להפחיד סתם כן הא?

ואני לא אומרת שהכוונה שלך עם כל הדיון הזה הייתה להפחיד אבל הצלחת לעשות את זה בכל מקרה...

את מעדיפה להסתתר ממה שעלול להיות האמת

ולחיות בחיי שקר או "אין שכל אין דאגות" מאשר להיות מודעת ולהיות מוכנה ולהתמודד עם מצבים ? אם את נכנסת לפורום וקוראת הודעות ומנסה ללמוד ולהבין דברים אז נראה לי שאת לא כזאת אז אין סיבה לפחד, הרי הסוף ידוע לכולם ולכולם יש סוף אחד, אנחנו נמצאים בחיים האלה למטרה מסוימת של תיקון ועשייה.. אין סיבה לפחד אלא מפני הפחד עצמו.

סוף זאת מילה כבדה מדי .....

יש המשכיות לנשמה .... ואל תסתכלי על העולם הגשמי שלנו כאל משהו שיגרום לסוף שלך.... מצד שני לא בטוח תמותי במלחמה ורוב הסיכויים דווקא שלא ........ פשוט היי ערה למה שהולך סביבך ותדעי להגיב למהלכים. כמו בכל דבר בחיים ..................כמו בכל תחום תדעי ליזום ותדעי להגיב.

cobainos

New member
העניין הוא

שאתה מגזים את כל ההערכות בצורה ממש דרמטית וילדות בנות 16 נבהלות בקלות מזה וזה לגיטימי עוד עניין הוא שאפילו מערכה קטנה היא לא דבר ודאי, אם כי אני לא רוצה להיות אופטימי מידי אז לא נכנס לזה כרגע וגם ההודעה המטורפת שלך היא לא המצאה שלך כמובן, אבל זאת הערכה מאד מאד גסה והגזמה.

אלה גם הערכות שאני מדבר עם קצינים בכירים

(סא"לים למיניהם) והם חושבים כמוני אך נזהרים בלשונם, ובלי קשר, עימות עם סוריה בטוח בלי ספק. תוסיף את החיזבאללה שבשקט בשקט מתחמש.. תוסיף את החמאס שקיבל הוראה מדמשק-טהרן להקים את החזית האיסלאמית הדרומית ולהתבסס צבאית וכשתיפתח המלחמה לפתוח חזית דרומית. תוסיף את טהרן שכנראה תותקף על ידי האמריקנים.. תוסיף את רוסיה שחוזרת להיות משטר אפל כמו פעם בהצהרות האנטי מערביות שלה ובנשק שהיא מספקת לערבים ולפרסים היא חוזרת להיות בריה"מ של פעם. תקרא את המפה שמשתנה מתחת לפני רגלינו בקצב מסחרר. שלא לדבר עכשיו על אפקט החממה.

חןשסק

New member
בלי נבואות זעם הפעם-

פרוייקט איקאה היה אמור להתחיל להיבנות בערך בשנה הקרובה, 2008 כזה... אבל כרגע הפרוייקט הוקפא בגלל סיבוך של ראש העיר בעניין תשלומים או משהו (לפי מה שאמא סיפרה לי)... בגלל שהמבנה של איקאה אמור להתפרס על כמה רבים של דונמים, מבנה גדול שאין עוד בעיר, החליט ראש העירייה להוציא חוק שמבנים מעל לגודל מסויים (הפלא ופלא- מבנה בערך בגודל הפרוייקט) ישלמו ארנונה מופחתת (או הטבה כלשהי אחרת... אני לא זוכרת בדיוק....). כמובן שזה לא ישר ולא הגיוני, לכן הפרוייקט הוקפא כרגע ואולי אפילו לא יצא לפועל... הנה, בלי מקלטים ובלי מלחמות

חןשסק

New member
והנה קישור לכתבה בעניין...

http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=870903&contrassID=2&subContrassID=6&sbSubContrassID=0

לפי מה שאמרו לי../images/Emo134.gif

הבניין כבר בבניה וגם קיבל צורה והשלט של איקאה כבר שם
. יכול להיות סתם שמועות מרושעות
.

למעלה