פשטידת קישואים של קובי בר
חומרים:
5 קישואים גדולים, קלופים ומגורדים גס
3 בצלים גדולים קצוצים
1.5 כוסות קמח תופח
שלושת רבעי כוס מים
שלושת רבעי כוס שמן
3 ביצים
1 כף אבקת מרק בטעם עוף
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
מחממים את התנור לחום בינוני – 180 מעלות.
סוחטים היטב את הקישואים (לאחר שגורדו) ושמים בקערה גדולה.
מוסיפים את הבצלים, הקמח, המים, השמן, הביצים ואבקת המרק ובוחשים לתערובת אחידה.
מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם ובוחשים שנית.
משמנים את התבנית
אופים 50 דקות, או עד שהפשטידה תתייצב.