שינוי לאוהבי מזון בריאות
ראשית במקום אבקת פיטריות ממליץ להשתמש בפיטריות מיובשות אשר בהם הארומה חזקה יותר ותקבל את טעם הפיטריתי שמוסיף המרק.
אתה יכול להשתמש במעט שמן זית וכאשר הבצל הופך שקוף והפטריות מעט מזהיבות להטות את המחבת לכיור לנקז את השמן ולהמשיך במתכון. כמות השמן שתשאר על הבצל והפטריות זניחה את המרקם המיוחד נותן ציר הבשר מהבישול
ראשית במקום אבקת פיטריות ממליץ להשתמש בפיטריות מיובשות אשר בהם הארומה חזקה יותר ותקבל את טעם הפיטריתי שמוסיף המרק.
אתה יכול להשתמש במעט שמן זית וכאשר הבצל הופך שקוף והפטריות מעט מזהיבות להטות את המחבת לכיור לנקז את השמן ולהמשיך במתכון. כמות השמן שתשאר על הבצל והפטריות זניחה את המרקם המיוחד נותן ציר הבשר מהבישול