מתכון לבשר בקר רך במיוחד?

פוקסי99

New member
שינוי לאוהבי מזון בריאות

ראשית במקום אבקת פיטריות ממליץ להשתמש בפיטריות מיובשות אשר בהם הארומה חזקה יותר ותקבל את טעם הפיטריתי שמוסיף המרק.
אתה יכול להשתמש במעט שמן זית וכאשר הבצל הופך שקוף והפטריות מעט מזהיבות להטות את המחבת לכיור לנקז את השמן ולהמשיך במתכון. כמות השמן שתשאר על הבצל והפטריות זניחה את המרקם המיוחד נותן ציר הבשר מהבישול
 

yair_bar

New member
מנהל
הכנתי עכשיו עם כתף ויצא מצויין

שריר, כמו שאמר השיח, גם ייתן תוצאה מצויינת.
&nbsp
פשוט לבשל בישול ארוך
 
למעלה