את יכולה מחזה עוף טחון,ליצור כדורים ולבשל עם ירקות,,,
 
1/2 ק"ג בשר בקר, טחון
2 תפוחי אדמה מגוררים גס
2 בצלים בינוניים, מגוררים גס
10 גבעולי פטרוזיליה, שטופים וקצוצים,
כף עלי כוסברה קצוצים ,(למי שאוהב.)
3 ביצים
1/2 כפית פלפל שחור, גרוס
1/2 כפית תערובת בהרט,או 1/2 כפית חוואייג, או תבלינים אחרים.
1/4 כפית מלח סלרי דל נתרן.(להשיג בבתי טבע).
½1 פרוסות לחם , שרויות במים ,וסחוטות היטב)
כפית גרגרי כמון שלמים.(למי שאוהב).
ההכנה:
לערבב וללוש בידיים את חזה העוף הטחון,2- 3 דקות,ולהוסיף תבלינים ,
ללוש לקבלת מרקם נוח ליצירת קציצות-אווריריות .
יוצרים קציצות ,ולבשל בסיר עם מרק ירקות רותח,(בעת הבישול לכסות במכסה.)
הבישול יהיה בהתחלה כך, שהקציצות מונחות 5 דקות על גבעת הירקות ומתייצבות,
להפוך לצד שני לעוד כ-15 דקות ,ולכבות את האש.
להשאיר לעוד 10 דקות נוספות בסיר מכוסה ,ללא אש.
יוצא ממש טעים.