מתכון לחריימה אליפות

ההבדל בן דג מרוקאי לחריימה

שהחריימה זה דג ורוטב
והמרוקאי זה עם תפוח אדמה, גזר, גרגירי חומוס וכו כמו בתמונה

 
מנסיוני יש הרבה גרסאות ל-2 המאכלים האילו

שלום
גם אם נפריד בין הגרסה הטריפוליטאית, לזו המרוקאית (מטבחים משובחים להפליא)
בכל אחד מהם התפתחו גרסאות רבות, עם שוני כזה או אחר.
תפ"א אדמה בחרימה - חדש לי.
 
מה קשור צודק ללא מכיר?


שלום
אני מבין את הרעיון שתפ"א סופג מהרוטב ומשמש כפחמימה ליד (הדג) כמו החלה שטובלים. פשוט לא נתקלתי בתפ"א במתכון הזה עד כה.
 
למעלה