מצרכים:
כוס קמח תופח
צנצנת דובדבנים בסירופ
1 סוכר וניל
3 ביצים
כוס שמן
חצי כפית קינמון
כוס אגוזים קצוצים
2 כפות סוכר חום
כוס סוכר לבן
אופן הכנה:
יש להכניס את כל המצרכים לתוך קערה פרט לאגוזים ולדובדבנים ולסוכר החום ולבחוש היטב עד שמתקבלת
עיסה אחידה לאחר מכן לשפוך את העיסה לתוך תבנית 24. יש לסנן את הדובדבנים ולפזר מעל העיסה שבתבנית,
לפזר את האגוזים הקצוצים מעל הדובדבנים ולבסוף את סוכר חום. להכניס את העוגה לתנור שחומם מראש ל-160
מעלות. להוציא את העוגה אחרי שמכניסים קיסם ויוצא יבש.
עוגה טעימה קלה להכנה מומלצת ביותר
כוס קמח תופח
צנצנת דובדבנים בסירופ
1 סוכר וניל
3 ביצים
כוס שמן
חצי כפית קינמון
כוס אגוזים קצוצים
2 כפות סוכר חום
כוס סוכר לבן
אופן הכנה:
יש להכניס את כל המצרכים לתוך קערה פרט לאגוזים ולדובדבנים ולסוכר החום ולבחוש היטב עד שמתקבלת
עיסה אחידה לאחר מכן לשפוך את העיסה לתוך תבנית 24. יש לסנן את הדובדבנים ולפזר מעל העיסה שבתבנית,
לפזר את האגוזים הקצוצים מעל הדובדבנים ולבסוף את סוכר חום. להכניס את העוגה לתנור שחומם מראש ל-160
מעלות. להוציא את העוגה אחרי שמכניסים קיסם ויוצא יבש.
עוגה טעימה קלה להכנה מומלצת ביותר