אני מצטערת על הבורות (אבל לא ממש מתביישת בה), אבל אף פעם לא ידעתי לאשורו מה זה פריקסה. עכשיו אני יודעת. ואני יודעת עוד שני דברים: א. שהיא סכנה לדיאטה ב. שאני הולכת מתישהו להכין. פשוט עשית לי חשק. יישר כוח!!!!
מאמינים לי שאף פעם לא אכלתי פריקסה............... למרות שהכנתי..........יש לי "מחסום בראש " מאוכל מטוגן.לא מסוגלת לאכול לחמניה מטוגנת......... לא עושה לי טוב .אני מכינה לי פריקסה מלחמניה רגילה טעים לא פחות.
של ילדים זה נראה כמו סלט נאסוואז" מה יש לכם רוצים שרשור על זה לפחות אם היה זה המתכון הנכום פריקסה זה עלים מטוגנים וזה סנדביץ' טוניסאי או מה יש לכם מה לא רואים שזה כך שחור על גבי לבן.
נשאאר לי רק לבדוק כמה נקודות פריקסה (על פי תכנית הנקודות של שומרי משקל שהזנחתי אותה מאז שהתוודעתי לפורום הזה). ואני תופסת אותך במילה, שתיים זה בסדר, את אומרת?
רותי יום טוב וחמים. קבלי כמה דברים קלים?../images/Emo3.gif
מה חדש משלומך איך כולם היום אני קצת מבועטת? אבל זה יעבור הכול יש בחיים יום מתוק לך ליוכי לגודה וגב' מאיוש ולכול אחת בשמה לכם אני הכי רגילה ושאר החמודות לאט לאט אכיר אני עולה חדשההההההההההה
חייבתלהצחיק אתכם אני נתתי לזה כמה שמות סופגניה מקסיקנית הכדור הטעים הבצק הכי מוזר והזה עוגיות מקסקניות. WHITE PISTAHIO AND ORANGE אגב אין לזה שם נו לא מצחיק.