מתכון לפריקסה - סדנא

יוכי68

New member
מתכון לפריקסה - סדנא

פתחו את הקישור - סדנא שהכנתי לפני זמן מה.

רותי410

New member
יוכי, נראה מדהים!!! וכל הכבוד על ההשקעה

אני מצטערת על הבורות (אבל לא ממש מתביישת בה), אבל אף פעם לא ידעתי לאשורו מה זה פריקסה. עכשיו אני יודעת. ואני יודעת עוד שני דברים: א. שהיא סכנה לדיאטה ב. שאני הולכת מתישהו להכין. פשוט עשית לי חשק. יישר כוח!!!!

יוכי68

New member
רותי, אם מסתפקים בשניים וזו ארוחת הצהריים

אז ממש לא נורא......לפעמים קשה לעצור.........חחחחחחחח

מאיוש י

New member
נראה סוף הדרך../images/Emo3.gif..........

מאמינים לי שאף פעם לא אכלתי פריקסה............... למרות שהכנתי..........יש לי "מחסום בראש " מאוכל מטוגן.לא מסוגלת לאכול לחמניה מטוגנת......... לא עושה לי טוב .אני מכינה לי פריקסה מלחמניה רגילה טעים לא פחות.

cial 1

New member
די מאיוש זה לא פריקסה ולא כך מכינים וזה ממש י

של ילדים זה נראה כמו סלט נאסוואז" מה יש לכם רוצים שרשור על זה לפחות אם היה זה המתכון הנכום פריקסה זה עלים מטוגנים וזה סנדביץ' טוניסאי או מה יש לכם מה לא רואים שזה כך שחור על גבי לבן.

רותי410

New member
אני יכולה לעצור (אני מקווה..)

נשאאר לי רק לבדוק כמה נקודות פריקסה (על פי תכנית הנקודות של שומרי משקל שהזנחתי אותה מאז שהתוודעתי לפורום הזה). ואני תופסת אותך במילה, שתיים זה בסדר, את אומרת?

יוכי68

New member
רותי, מבטיחה לך../images/Emo8.gif ומאיוש - לא יעזור אין כמו

שניצל חם ומטוגן, צ'יפס חם מטוגן, פלאפל חם מטוגן, פריקסה חם מטוגן.............מה לעשות - לאכול במידה (מי מדברת.....חחחחחח)

cial 1

New member
רותי יום טוב וחמים. קבלי כמה דברים קלים?../images/Emo3.gif

מה חדש משלומך איך כולם היום אני קצת מבועטת? אבל זה יעבור הכול יש בחיים יום מתוק לך ליוכי לגודה וגב' מאיוש ולכול אחת בשמה לכם אני הכי רגילה ושאר החמודות לאט לאט אכיר אני עולה חדשההההההההההה

cial 1

New member
בבקשה למי שאובה צבק עלים משחק עם-ג=ג

גבינה וגמבה גם בצל ירוק. וזה בריא

cial 1

New member
איך אומרת יוכילה בזוית אחרת

זה עם הגבחנה והירק אפוי.

cial 1

New member
מלה ברכה בבית אמן על כולם

חייבתלהצחיק אתכם אני נתתי לזה כמה שמות סופגניה מקסיקנית הכדור הטעים הבצק הכי מוזר והזה עוגיות מקסקניות. WHITE PISTAHIO AND ORANGE אגב אין לזה שם נו לא מצחיק.

למעלה