מתכון לפריקסה - סדנא

cial 1

New member
תודה מתוקה אין הרבה השקעהאת../images/Emo47.gifיוכילה

כי בבלעדיך העולם נראה אחרת בלעדיך אני לא כאן. טוב יש מתכון קל זה אוהאחר רק העוגיות המוזרות אגב גם הבצק זה ללא ביםים רק יש בזה כמה פעולות ואם מצלמים אחד גזה כאן בגדול זה נראה כמו עוגה שלמה נכון יש בעיה עם האמריקאים גם עוגה קטנה עם נר היא נחשבת לחגיגה זה נכון יפה אבל אחת זה מעשה אישי בלבד ושם אין מישפוייחה??? או שכנים זה רק לזוג? טוב ראיתי גם כאן על עצמי ועל הביקורת כמובן על AT US משם כמה מתכנים יפיפ לקחתי הם היו השנה בנוקאאוט ומרתון של המתכונים וזה יםה יש מה לראות ולאמצץ כמובן רק מה שכשר או אנחנו יכולים לת את הכשרות טוב חמודה את מכירה אותי עכשיו אני לא מהפדנטים אבל זה טוב עדפיץ לעשות את הדבר במתכונתו רק לצחוק עלי לא יודעת לאן נעלם לי2 שקיות של אבקת הסוכר אז לא יכולה חעשות דבר כי גם בבצק יש אבקת סוכר. הראש הסתובב כמו עיגול העוגיות בסוף מצאתי 1 מסכן אבל עדיין חסר מה עושים תוחנים זה קצת שונה כי חסר את הקרירוץ של האבקה" טוב זה גם פיטרון ולי יש מתחנה את בטח מכירה אצלי היא 30 שנה בבית וכמו שיש לה רק שנתיים הפועלת כך=1=2=3 טוב יוכי הגדולה של כולם כאן בכול מקום היה לי גם קייף ובקיף להגיב לך לילה טוב ומתוק בבית חני

רותי410

New member
נראה טעים מאוד, חני

זה סלט פסטה קרה, נכון? אם אין בזה בשר מכל סוג שהוא, אשמח לאמץ. ולמה את מבועסת? חוץ מזה שלכולנו יש ימים טובים יותר וימים רעים יותר. הלוואי שהטובים ירבו מהרעים.

cial 1

New member
ערב טוב רותי זה הדברים נקלים?../images/Emo140.gif

על מי אני אכעס כולם פה חברות שלי כמו שאני חושבת ובטוחה עם חה כמו בפרסומת בטוחה. טוב את לא הבנת אותי נלחמת עם מצלמה גם חדשה וגפ המטען הכול היה בסדר אבל יש את הפעולה לקטין ולהגדיל? זה לא ידעתי אז רק התוכנה כי לא ניתן ישר לצרף כול קובץ כאן אז אני חוזרת על התמונות ומה פעמיים אותה תמונה זה צרגיז טוב מתןקה הכול עבר בסדר וגם תפסתי את השיתה של התוכנה יותר לא אכעס גם על התוכנה לומדים . אני בכוונה לך נתתי את קטעים האלה כי זה עבודות קולות למעט הפקעות מקסיקני? טוב זה גם שם שאני נתתי כי במתכון כתוב רק עוגה ולא יותר וזה לא עוגה זה עוגיות גם שם צריך לתן ואפשרי כי האדם שהוא רשום מקבל מקום להגיב ולציין אני נסתי זאת ושאר התגובות כמובן תמיד באהבה. וזה כך גם פה. לך הסלט הזה נכון לא שהוא איי" אבל יש לא הרבה ויברציות אחת כאן זה רק פטריות וירק רואים ב- רותה את חלבי מוסיפה קצת גבינת חלוי מטוגת במקום קוביות כמובן ג- או סתם לגרד על זה גבינות שאת אוהבת כמובן יבשות כמו הפרמג'ן וה- את יכולה להפוך זאת לבשרי. מטגנת רצועות קטנון של חזה הודו בעדינות או של עוף ומוסיפה ואז הארוחה בה סלט זה הפשוט? ולגבי הבצק עלים יש שאת מורחת את הגבינה עם המבה והבל הירול וישר לתנור ויש אפשרות השנייה - לאפות את הבצק עלים ואז את אותם התוספות רק בתיות אבל גבינה משובחת עם מעט קוטג'? וביצה מרוחה על בצק העלים חייב ויש גם בלי כאשר עושים שושמה גדולה וגם שם יש ביצה רק בפנים ולא קלפי חוץ אני מקווה שערתי לך בהסברים ואם לא אני אסביר לך עוד כמובן אם את רוצה. לגבי הפקעות העוגיות המוזרות זה מעדן יש שם מרכיב לחורב ממש כך תפזים תרי ויש חמאה ויש פיסטוק ואבקת הסוכר פעם בתנור ופעם לא ויש שחשבו לתת לזה שם עוגיות של פיסטוק תפוז טוב שם יש מלחמה מזה ואני נסתי וטעים עם כוס תה זה הבריאות לך לכולם כאם ערב הכי טוב. חני

cial 1

New member
ממש אני הכי מצחיקה חסר אותיות.רותי410

הכול מבולגן עזרתי באטיות כתבתי בתיות על החתיכות של עוף בשילוב לסלט טוב רק מקלדת טובה חסר לי ובריאות לך לכולם אני צריחה ביחד משקפיים אני כותבת בחושך בחדר וחצי מקלדת בתוך המדף הנשלף טוב אם תבקשי אעזור עוד יש מחר יש תמיד בעז"ה לילה טוב חמודה

ddh1

New member
יוכי היקרה 1000 נשיקות

תודה רבה רבה רבה! לי קרה משהו מאוד מוזר לאחרונה. בהריונות מעולם לא היו לי חשקים לכלום. ההורמונים לא השפיעו ובעלי זכה לא ל"תזז" ב- 2:00 לקנות לי שוקולד ודברים אחרים. אבל, מאז שהתאומים בני 6 חודשים, יש לי חשקים עזים כמו שמעולם לא היו לי. ובא לי דברים על ימין ועל שמאל. כאילו אני משלימה חסכים. אחד מהם זה פריקסה..... כבר הטעם בפה אני יכין במהרה.

אמממממאלללה יוכי ../images/Emo2.gif

עכשיו אני אכין גם פריקסה !! די!!! אתם לא יכולים לעשות לי את זה!! בסוף אני אראה כמו אחת שמפריקסה בלי הפסקה!!!
יוכילה נראה מעולה!!! אני הולכת אחר יצרי ומכינה את זה....

nava17

New member
יוכי,איזו השקעה,

איך אמרת... כל מה שמטוגן טעים מאוד, אבל אני לא הייתי מעיזה להכין פריקסה.(יש לי קלוגרמים מיותרים....)במחשבה שניה אולי אכין רק לילדים....

רותי410

New member
אממאלללה, גולדה!!! מה קרה, אי אפשר לישון

על הרעיון ולממש אותו בבוקר?????????? איזו חריצות ואיזו תגובה מהירה!! דווחי על תוצאות!!!

אכלתי אחד עכשיו כי כמעט

לא אכלתי היום והייתי מורעבת. טעים מאד!!! רק שיש לי בעיה עם הגודל- איך פותחים פה כל כך גדול??????????????

יוכי68

New member
גולדה אני הכנתי 20 יחידות מהכמות הזו

ואת הכנת 12 ולכן יצאו לך ענקיות..........כל הכבוד על הזריזות.....את מדהימה.

cial 1

New member
../images/Emo66.gifיוכי68 מתוקה ערב טוב חייבת להגיב?

אם זה פיקסה אז אני השצ'וצ'ק של הקומקום הרי שאלו הרבה מזה נכון זה הפיה של הקומקום? במרוקאאית אלפימ דלבאראד? זה סנדביץ' במקור טוניסאי אבל המרוקאים התעו על זה בהרבה יותר עשיר בהכנתו? אני אכין זאת באחד הימים ובמתכונת הכי מדליקה אין לי בעיה לתת מתכון. ואני מכינה את מה שאתמול לא סיימתי והמטען של המצלמה בהטענה . אם לא היו הדברים שאני מכינה עכשיו הייתי מכינה את הסנדביץ' הטוניסאי" והפריקסה זה עלים של הסיגר המרוקאי תמיד שם מרוקאי? או אפשרי עם עלי פילו יש מי שאוהב את הצליל של קרץ' וזה עם ביצה או גבינה מטוגן הפריקסה. הסנדביץ' הפופולרי הוא עם הרבה מרכיבים של מבחר סלטים עדינים וגם תפוח אדמה אבל טבול במיץ לימון ושמן זית או? אחר וכמובן פרסיל הכי קצוץ אז לא מרגישים שזה תפוח אדמה אלה סלט ו לחמניה הפריחה כמו שפינג' הכול טוב. ערב טוב אני בעובודות קטנות של אוכל . חני

יוכי68

New member
פרי, ראשית תודה ושנית ניתן לאפות

אבל הטעם יהיה שונה לגמרי.....תתקבל לך לחמניה די רגילה ובתוכה תשימי את המילוי לבחירתך - יצא גם טעים אבל שוב מטוגן ואפוי שני דברים שונים.

cial 1

New member
מתוקה שלנו אין שלי יותר מעולה.של כולם

אני בכול התגובות על נושה זה רק תיקנתי שוב ושוב וסליחה זה סנדביץ' טוניסאי את לא אשמה שכך בואותה הסדנה נתנו לזה שם מוטעה וחבל כי הבנתי כאן שאוהבים כאלה דברים וזה יפה רק להבדיל העניים של כול העולם רואה זאת והרוב יודע שזה הסנדביץ' התוניסאי" ואת הפריקסה עושים עם עלי סיגר הכי פשוט. כמו שהסברתי לא כתבתי אחרת רק על השם ונכון קצת מרגיז שאני רואה דבר שהכנתי הרבה והוא בשם אחר דבר רע אין בזה כאשר מתקנים לגבי מה הוא מכיל כן זה מעשה יפה של הילדים וכם כך כתבתי רק הדגשתי שלא כך כי זה נראה כמו סלט נסואז בתוך לחמניה ואין רע בזה אם הבן שלי הכין אורז והוא יצא כמו דייסה אז על הבן מותר להעיר ולהצחיק את האחרים בכוונה מתוקה אין בזה דבר רע ואם אסור להעיר על ההכנה של ילד זה או אחר בחיים לא ילמד להכין " אני הכול האהבה הגבתי ולא בשחצנות אין בי הדברים האלה הדם הכי צנוע זה בי מצוי אין בי שום דבר שרצה לפגוע בכול הנושה רק לתקן והבנתי אסור לעשות זאת כאן שוב סליחה ממך יוכי68 ובכלל מכולם אם ראו בזה תגובה לא בסדר תמשיכו להנות כאן אני באמת אהבתי להיות עם כול אחת ואחד כאן בתום ליבי ערב טוב והמשך עשייה טובה לכם כאן חני מבקשת סליחה על התיקון וגם בכלל

יוכי68

New member
חני היקרה, מותר בהחלט לתקן אבל כולם מכירים

את זה בשם זה ולמה שאת מתכוונת אולי קוראים בריק? ולגבי המילוי - כל אחד ממלא איך שחשקה נפשו עם פטרוזיליה או בלי, עם שמן זית או בלי.....נשמח שתשתפי במתכון שלך וכולנו נלמד עוד משהו וכל אחד יבחר מה הוא רוצה להכין ואיך בהתאם למה שמצוי בביתו או למה שחשקה נפשו.

למעלה