מתכון לקובה

amikam34

New member
מרכיבים

100 גרם רסק עגבניות
150 גרם אריסה מתוקה
100 גרם פלפל שאטה גרוס דק
100 מ"ל שמן זית
1 כפות פפריקה אדומה
חצי כף פלפל אנגלי טחון
רבע כפית היל
רבע כפית קמון
1.5 כפות מלח
חצי קילו בורגול דק
250 גרם בשר עיזים טחון
חצי פלפל אדום
חצי פלפל חריף
1 צרור נענע
1 צרור פטרוזיליה
1 בצל קטן


אופן ההכנה

טוחנים את כל המרכיבים מלבד התבלינים,מניחים בתוך תבנית פיירקס ולאחר מכן מוסיפים את התבלינים ומערבבים
היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את שמן הזית,מניחים את הקובה במקרר במשך שעתיים עד לקבלת התקררות מלאה.
 
למעלה