קלרי אקוסאפ
New member
מתכון רבותיי
קציצות כתומות טבעוניות לגמרי-
מצרכים:
כוס עדשים כתומות
3 כפות קמח מלא\תפו"א
1 בצל
2 תפו"א קטנים
1 גזר
אופציונאלי- פטרוזיליה\כוסברה
תיבול:
מלח ופלפל לפי הטעם. הוספתי גם אבקת שמרי בירה, מעט כמון וכורכום.
אופן ההכנה:
מבשלים את העדשים עד התרככות- (הן מתפרקות והן בעצם החומר המדביק)
מטגנים את הבצל, גזר ותפו"א- במעט שמן זית כתית מעולה
לערבב את החומרים ולתת לעיסה להתקרר מעט אחרת הקציצות יתפרקו.
להכניס לתנור שחומם מראש 140 מעלות ל20 דקות
להגיש עם טחינה בצד (או כל רוטב אחר שעולה על דעתכם)
לבריאות,
קציצות כתומות טבעוניות לגמרי-
מצרכים:
כוס עדשים כתומות
3 כפות קמח מלא\תפו"א
1 בצל
2 תפו"א קטנים
1 גזר
אופציונאלי- פטרוזיליה\כוסברה
תיבול:
מלח ופלפל לפי הטעם. הוספתי גם אבקת שמרי בירה, מעט כמון וכורכום.
אופן ההכנה:
מבשלים את העדשים עד התרככות- (הן מתפרקות והן בעצם החומר המדביק)
מטגנים את הבצל, גזר ותפו"א- במעט שמן זית כתית מעולה
לערבב את החומרים ולתת לעיסה להתקרר מעט אחרת הקציצות יתפרקו.
להכניס לתנור שחומם מראש 140 מעלות ל20 דקות
להגיש עם טחינה בצד (או כל רוטב אחר שעולה על דעתכם)
לבריאות,