מתכונים טבעונים ללא גלוטן או סויה

ella100

New member
היי kita1000, לגבי ה"להטביע את האורז המלא",אז,לא צריך להטביע

יש לבשל אורז מלא כפי שמבשלים אורז מלא (אני מעדיפה בסיר לחץ),עד שהוא רך.
הכנתי קבב אורז ממולא לפי המתכון המופיע בקישור שאני מצרפת.
יש שם גם הסבר לבישול אורז מלא (אני עושה אחרת:שמה 21/2 כוסות מים לכל כוס אורז מלא,
לפני הבישול שוטפת את האורז,מייבשת בסיר תוך כדי בחישה,מוסיפה מעט שמן קנולה,בוחשת ומטגנת
(על אש קטנה ובזהירות) עד שיש ריח מיוחד וריחני,מוסיפה מלח,פילפל ,עוד קצת בחישה,מוסיפיה מים,מערבבת,
סוגרת את הסיר לחץ.אחרי הנמכת האש-ל 40 דקות.)
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4390071,00.html
הקבב אורז מלא ממולא יצא טעים.מפתיע כמה קל לעבוד עם אורז מלא טחון כבצק.
נאפה עם הפטנט מהמתכון של שמן עם פפריקה לצבע.
המלוי היה פיורה עם בצל מטוגן .
חייבת לציין שגם ילדים אהבו את הקבב שהנו בעצם סוג של קובה.

מצרפת שתי תמונות מהכתבה:קבב האורז המלא לפני ואחרי.
אני יודעת שאנסה עוד ממתכוני הסבתא שבכתבה.
אוהבת את הנסיון,הפטנטים וההסבר הברור.



 
למעלה