מתכונים מנצחים ב-
אנשים

mokasosex

New member
מה הבעיה? איומי אקדח על כולם לקנות את הדיסקים

שלו !!!!!!!!!! חחח או יותר פשוט להראות הופעות אמריקן איידול שלו בלופים, כמה starlight ו bowie medly חושנייייי שכזה, מדינת ישראל ? נייט. מדינת למברט? יייייייייייייייס !

mokasosex

New member
השמרניים פה יהיו טיפה יותר קשים לשכנוע

אבל היי אם צלחנו את גוקי, סרבר וקריייייסי

InbarKiii

New member
את קריסי בחיים לא היינו צריכים לשכנע

חחחחח הילד התאהב בו מהרגע הראשון שהוא ראה אותו

mokasosex

New member
חחחחחחח

אבל בד"כ "סטרייטים" מנסים להסתיר אתזה ומתנהגים בתוקפנוות, אבל עם אדם לא צריך לדאוג.. מי יכול להיות תוקפן אליו ? וקריסיייי כזה מתוק לא פוגע באףאחד .

InbarKiii

New member
וזה בידיוק מה שאני אוהבת בקריס

הוא לרגע לא חשב על לשפוט את אדם.. ותכלס, לא חושבת שמישהו היה מסוגל לשנוא אותו. מייקל עכשיו מאוהבבבב בה וגוקי אני חושבת שרוב הזמן היה סבבה איתו ובכלל בזמן הטור הם כבר התחברו יותר. ומאט ואנופ בכללללל ניראלי היו חברים שלו מהרגע הראשון :)

mokasosex

New member
עכשיו אני יותר מתגעגעת לאיידול טור

שיו הגעגועים והתוגה השתלטו עליי היום......... רוצה בראדם/קראדם.. רע לי. אפילו הווירדים באח הגדול לא משפרים את המצב רוחץ

InbarKiii

New member
חחח לא רק את מתגעגעת

קראדם :(
ואביבבבבבבב חחחחחח כזה טמבל קטן ומתוק, מזכיר לי את ג'ים

mokasosex

New member
אביב זה הראשון, כן?

שמות זה לא קטע חזק אצלי.. אם כןןן אז חולה נפשששש קטן, איך הוא התחבר עם הסבתא הפולנייה..

nini18

New member
בסוף כשהוא דיבר עם הכתב

שלו הוא אמר פעם הבאה יהיה ארוך יותר. לא הראיון הספציפי הזה אלא אחר.

InbarKiii

New member
בא לילתת לו כאפה על השטויות שהוא אומר על קריס

מה הקשרררררררררררררררררררררררררררר שהוא נוצרייייייי מה הקשרררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
חוץ מזה הראיון היה חמוד ביותר חחחח ובאמת?!?! את זה היא לא התביישה, להגיד לו לנשק אותה, אבל לשאול אם הוא נימול [שהוא בטוח היה מתעלף מצחוק ועונה איזה תשובה מתוחכמת של "רק צ'יקס\דרייק\קריס[
]\כל בחור אחר ששכבתי איתו ידעו
"] חחחח

nini18

New member
כן אבל המצחיק הוא בקטע של קריס

לא זה שהוא יורד עליו אלא זה שהוא פשוט גלמברט בדם חחחחחחחחח אפילו אנחנו המעריצות השרופות כבר עבר לנו ולא עוד לא חחחחחחחחחחחחחחחחחח אין הוא כזה מצחיק
וכן זה דווקא היה מצחיק אם היא היתה שואלת אותו אבל הרג אותי הקטע שהיא הוציאה טיק טאק חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אבל היא גם צחקה והוא היה די מבוהל מהענין חחחחח הוא לא הבין את הקטע מישהו אחר (שחקן/זמר הוליוודי מנוסה יותר) היה צוחק על זה חחחחחחחחחחח

mokasosex

New member
חחחחח חן ליברמן מותק

מוציאה טיק טק XD זה בהחלט מה שישנה לאדם את ה MODE ראווו שהיא מתה לנשיקה. חוץמזה ראיון כלכך מאכזב, יודעת בעצמי כבר לענות על השאלות האלה. ולמה הכל על השוני שלו מהנוצרים האדוקים? מה הקטע הדפוק?

ר ו ח ל י

New member
מאוד מאכזב. 2 שאלות שנטחנו כ'כ הרבה

היא שאלה אותו וזה האם הוא יהודי ואם הנטיות המיניות שלו השפיעו על תוצאות הגמר.
רק הקטע עם הנשיקה היה כ"ככ מתוק 333> ווואה, ואיזה יובש המראיינת! אם זה היה אסי או זהר ישראל זה היה הרבה יותר מגניב ומצחיק. בשביל זה חיכינו 3 שבועות? ראינו את התשובות האלה בכל ראיון אחר. רק העניין שהיא ספרה לו על כמה שאוהבים אותו בטירוף כאן היה נכון.

mokasosex

New member
יו לגמרי ..

בטח הוא חושב שבישראל רק אתמול גילו שהוא הגיע מקום שני באמריקן איידול. -.-

InbarKiii

New member
אוי אם זה היה אסי\ג'יסון זה היה כלכך מושלם../images/Emo7.gif

שניהם היו מתעלפים עליו כלכךךךך ג'ייסון היה אפילו מבקש נשיקה בטח חחחחחח, אדם לא היה מסרב לזה D:

mokasosex

New member
ואיך ששניהם כ"כ מתאימים לטייפ שלו

או שרק אני רואה את זה ככה
?

למעלה